10 Idei de nunta de trandafiri cu praf pentru nunta ta romantica

10 Idei de nunta de trandafiri cu praf pentru nunta ta romantica

Her Şey Aşktan - Totul este iubire (subtitrat în română) (Februarie 2019).

Anonim

Încă nu vă puteți pronunța asupra paletei de nunți? Dacă căutați o culoare care emană romantism, atunci ați ajuns la locul potrivit. Dusty Rose este cea mai recentă paletă "It", preluând și pentru un motiv bun. Există ceva atât de încântător pentru acea nuanță tulbure roz, care o face perfectă pentru orice tip de mireasă. Parcurgeți-vă pe pentru 10 idei de decor de nunta cu praf de trandafiri va avea tu greu (și fixare!) Greu.

1. Rochii Dusty Rose: Rochii mixte de domnisoare de onoare sunt inca un lucru complet. Atunci când nu puteți decide doar o singură culoare, amestecați rochiile de trandafiri prăfuite cu un maro închis pentru a arăta într-adevăr un anumit contrast și stil. (prin Tracy Enoch Photography / Elizabeth Anne Designs)

2. Un meniu de caligrafie pentru fetițe de acuarelă (200 de dolari): Un meniu minimalist se va evidenția în totalitate față de accentele roz pal, fără a învinge nuanța. În plus, o anumită caligrafie niciodată nu doare.

3. Eucalipt Euforic: Aduceți-vă viața în paleta de culori adăugând verdeață luxuriantă floralelor voastre palide. (via Milton Photography / Stil Me Me Pretty)

4. Bold și luminos: Dacă toate pastelurile nu sunt destul de gemul tău, pereche de praf crescut cu accente de aur și flori vibrante. (prin intermediul magazinului Charla Storey / 100 Layer Cake)

5. Runner de masă: Transformați o masă de lemn antic într-un spectacol de capricios romantic, cu o cârpă roșie, plină, plină de praf. (prin fotografia Rebecca Goddard / Rock My Wedding)

6. Lulus Michele Dusty Rose Lace-Up Heels ($ 36): Aceste pantofi au fost făcute pentru mersul pe jos … pe culoar! Cu un stil sas și un punct de preț care nu pot fi bate, acești copii sunt o nuntă * trebuie. *

7. Dusty Rose Love Seat: Masa dvs. de dulce va fi oh-asa-minunata, cu un trandafir prafuit, scaunul cu buzunare pentru a cuiboneaza. Strângeți-vă până la boo-ul dvs. și luați-vă ziua mare în stil clasic. (prin intermediul Jen Huang / Style Me Pretty)

8. Grand Entrance: Intrarea ta este totul. Trecerea prin această perdea împodobită cu ghirlandă pentru a vedea aspectul pe fața iubirii tale va fi un moment pe care nu îl vei uita niciodată. (prin intermediul Rebecca Read Photography / Hey Wedding Lady)

9. Rochii de domnisoare de onoare: Îmbrăcați-vă fetele în trandafirul prăfuit plin de praf și le va da ceva să zâmbească. (prin fotografia franceză Ty / Pui de nuntă)

10. @sweetbakes_: Acest tort praf de picurare este un vis de iubitor de desert devenit realitate. Doar încercați să nu vă slăbiți în fața oaspeților dvs. prea mult.

Vrei mai multă inspirație pentru nunți? Urmăriți-ne pe Pinterest.