Cele mai ușoare lucruri de făcut după ce bei prea mult

Cele mai ușoare lucruri de făcut după ce bei prea mult

Cum sa slabesti FOARTE REPEDE ! DIETA USOARA explicata pas cu pas (Februarie 2019).

Anonim

Toată lumea știe că sărbătorile sunt timpul cel mai potrivit pentru imbibe, dar după ce prea multe toddiri fierbinți sau ochelari de șampanie ne putem trezi senzație,. Și în timp ce nu există nici un remediu magic de mahmureală - evident, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să împiedicați o mahmureală în primul rând - există câteva modalități de a face a. m. un pic mai plăcut. Deci, data viitoare când vă răsfățați cu câteva băuturi prea multe, încercați aceste hacuri de mahmureală pentru a atenua durerea de oboseală după băut, dureri de cap și greață.

1. H20: Alcoolul este un diuretic, ceea ce inseamna ca determina corpul tau sa piarda mult lichid (nu mai vorbim de electroliti valoroase). O mare parte din ceea ce ne gândim la o mahmureală este într-adevăr deshidratare, așa că asigurați-vă că udați apă înainte de a bea, în timp ce beți, înainte de culcare și când vă treziți dimineața.

2. Îmbunătățirea durerii: Ibuprofenul (Advil) vă va ajuta cu durerea de cap și se pare că reduce inflamația. Luați-i pe doi chiar înainte de a merge la culcare, chiar dacă nu simți efectele acestui bar deschis încă - va face minuni peste noapte. Evitați acetaminofenul, care poate cauza probleme hepatice când este amestecat cu alcool.

3. Apă caldă și lămâie: Una dintre cele mai bune modalități de a bate o mahmureală? Apă caldă și lamaie! Acest duo este uber detoxifiant - exact ceea ce aveți nevoie după o noapte lungă.

4. Seltzer: Nu, nu șampanie - deși unii oameni susțin că părul câinelui ajută. Adică o băutură carbogazoasă. Băuturi băuturi cum ar fi Seltzer, soda de club sau ghimbir de bere pot ajuta la atenuarea greață și de a soluționa un stomac deranjat.

5. Băuturi sportive: Băuturile sportive rehidratează și umple electroliții pierduți în timpul băuturilor. Doar optați pentru una care nu este încărcată cu zahăr, ceea ce vă poate face să vă simțiți mai rău.

6. Banane: Bananele sunt încărcate cu potasiu și electroliți pentru a înlocui ceea ce ai pierdut în timpul tăierii tale goale. Bonus adăugat: acestea vă pot ajuta să vă așezați stomacul. Oh, și sunt, de asemenea, super-gustoase.

7. Thistle de lapte: Ciulinul de lapte se spune ca este un zeu pentru mahmureala. HUM Wing Man ($ 25) conține ciulin de lapte, rădăcină de păpădie și frunză de anghinare pentru o detoxifiere a ficatului cuprinzătoare.

8. A S oglindă: Luând un duș rece (sau chiar călduță), vă puteți întoarce lucrurile în cel mai scurt timp. Asigurați-vă că nu întoarceți tema prea sus sau riscați să deveniți amețit, amețit sau greață.

9. Aer proaspăt: Indiferent dacă faceți o plimbare în jurul blocului, faceți o plimbare plină de viață, faceți o jogging ușoară sau pur și simplu deschideți fereastra, luând niște aer proaspăt vă pot ajuta să vă curățați capul. Cum ar fi greu să vă trageți de sub coperți, veți fi bucuroși că ați făcut-o.

10. Somn: Singurul remediu real pentru o mahmureala? Timp. Acceptați că astăzi s-ar putea să nu fie cel mai productiv și să încercați să dormiți.Te vei simți mai bine și mai odihnit când te trezești în câteva ore.

Urmați-ne pe Pinterest pentru cele mai multe sfaturi despre sănătate și wellness.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografii prin Getty)