10 Rețete simple de oțet care se împerechează perfect * Cu vin roșu

10 Rețete simple de oțet care se împerechează perfect * Cu vin roșu

4 tipuri de sushi roll – te provocăm să încerci aceste rețete! (Mai 2019).

Anonim

Nimic nu te poate încălzi (și te poate ajuta pahar de vin rosu. Iar într-o notă similară, zilele aglomerate sunt momentele în care doriți într-adevăr o rețetă ușoară, cu un singur vas (sau cu o tigaie) în arsenalul dvs. Deci, pentru a vă salva stresul de a veni cu o soluție, am compilat rețetele noastre preferate, simple, cu o singură oală care se împerechează PERFECT cu vin roșu. 1. Vin roșu italian Roast Beef:

Veți observa, probabil, că unele dintre elementele de pe lista noastră sunt pe bază de carne de vită și există un motiv bun pentru asta. Carnea de vită este un acompaniament ideal pentru vinul roșu. Căutați un bun Shiraz, Malbec sau Cabernet Sauvignon pentru a merge cu vasele delicioase de carne de vită. (prin Barefeet în bucătărie) 2. Italienii pot avea somn și orez:

Puteți să asociați peștii cu vinuri albe, dar somonul este un pește care se poate ridica de obicei la căldura unui vin roșu, mai ales când este asociat cu un paste orzoșor aromatizat. Doar încercați să faceți un roșu delicat, cum ar fi Pinot Noir. (via Julie's Eats and Treats) 3. Easy Stroganoff de carne de vită:

Stroganoff de carne de vită este un favorit pe timp de onoare. Această rețetă este făcută cu ceapă, usturoi, unt, paste făinoase, ciuperci, bulion de carne de vită și brânză cremă… pe scurt, toate alimentele de confort pe care le puteți cere. (via Life Made Sweeter) 4. Skillet Shepherd's Pie:

Există mai multe modalități de a face o plăcintă de ciobanesc. Această versiune specială este întocmită în ENTIRE în tigaia din fontă. (prin Jo Cooks) 5. Usturoi și friptura de carne de porc:

Nu presupuneți că puteți combina carnea de porc cu vinuri albe. Primăvară pentru un Zinfandel sau Grenache suculent, și cu siguranță veți face această justiție de prăjit în oală. (prin Fata și Bucătărie) 6. Steak italian Pan steak și legume:

Există atât de multe vorbi despre recipiente cu o singură oală, dar nu uitați de metoda cea mai ușoară - peasy: gătiți totul pe o tavă de tablă! (prin The Stay at Home Chef) 7. Pâine prăjită cu cartofi și morcovi:

Fripturile de cartofi sunt, în principiu, rețeta * originală * cu o singură doză. Și ca un bonus, se împerechează perfect cu aproape toate vinurile roșii, cum ar fi Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah. (prin Cooking Classy) 8. Friptura Pan Steak and Fries:

Chiar nu te poți plânge de fripturi și cartofi prăjiți - mai ales când ai vino în mână. (via Damn Delicious) 9. Bourguignon:

Sigur, bourguignonul de vită sună fantezist, dar este în esență tocană de carne de vită, plină cu legume proaspete și care picură cu bulion de pui savuros. (prin Criticii Rețetă) 10. Un roșu de vin roșu de vin roșu:

Această frișcă suculentă prezintă nu numai o bucată de carne suculentă, ci și morcovi aromatici și aromă, ceapă și usturoi. Adăugați o sticlă de Cabină și niște cartofi de pâine gata pregătiți pe o parte pentru o masă ridicol de ușor, lipiți-vă de oase.(via So Damn Delish) Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe rețete cină rapidă și ușoară!