10 îNtrebări ușoare care vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine

10 îNtrebări ușoare care vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine

Cum ne imbracam in functie de forma corpului? (Mai 2019).

Anonim

Te-ai simtit vreodata ca si cum te-ai intalnit cu detaliile zilnice pe care nu le-ai facut deloc? Hei fată, nu ești singur. Poate fi greu să vezi progresul atunci când ești concentrat profund asupra echilibrării carierei, a relațiilor și a sănătății. Din moment ce vedeți imaginea de ansamblu este cheia pentru a rămâne motivați (și a ieși dintr-o rutină de lucru), am pus împreună o listă rapidă de Q-uri pentru a vă ajuta să vă cunoașteți chiar mai bine și să marcați pașii majori pe care îi faceți. Sunteți gata să rock? Trageți-vă notebook-ul destul de fave și faceți o fisură!

1. Care sunt punctele mele forte ? Știind la ce te pricepi poate ajuta la sporirea încrederii și la direcția ta când vine vorba de lucru. Pe de altă parte, înțelegerea a ceea ce nu se încadrează în punctele forte vă oferă o listă de domenii de îmbunătățire.

2. Care sunt obiectivele mele pe termen scurt și lung ? Definirea scopurilor este o tactică legită pentru realizarea lucrurilor pe care le visezi. Fie că mergeți mai departe pe următoarea dvs. fugă, luând o clasă sau chiar lansând o afacere, veți fi pe cale să ajungeți acolo după ce definiți unde doriți să mergeți.

3. Care a fost cea mai mândră realizare în ultimele trei luni? Șase luni? Un an ? Este ușor să uiți de toate lucrurile minunate pe care le-ai făcut atunci când ai stabilit goluri provocatoare și conduci spre ele cu pasiune. Luați o clipă pentru a reflecta pe cele pe care le-ați întâlnit deja.

4. Ceea ce contează cel mai mult pentru mine ? A face timp pentru ceea ce contează este o cale sigură către o viață mai fericită. Nu pierde din vedere hobby-urile, activitățile creative, dragostea de plimbări lungi sau orice altceva care vă lasă să vă simțiți împlinită.

5. Ce activități noi sunt interesat sau doresc să încerc ? S-ar putea să aveți o listă îndelungată sau o listă de lucruri pe care doriți să o faceți, dar de fapt luați măsuri pentru a le face? Afișați câteva și setați un plan în mișcare, astfel încât să puteți experimenta lucrurile despre care visezi.

6. Dacă nu mi-ar fi frică, ce să fac ? Temerile sunt înfricoșătoare și este normal să le păstrați liniștit în minte în liniște. În schimb, încercați să vă puneți gândurile pe hârtie pentru a vă apropia de ceea ce vă înspăimântă.

7. Ce să fac pentru a-mi arăta compasiunea și a avea grijă de mine ? Ați dormit suficient? Te-ai tratat pentru munca grea? Mananca sanatos? Verificați-vă cu dvs. și ajustați-vă după cum este necesar pentru a găsi un echilibru excelent.

8. Cum știu când sunt stresat ? Cunoașterea momentului în care sunteți stresat și ce cauzează aceasta este cheia pentru a face schimbări pozitive care vă vor ușura sarcina emoțională. Încercați să identificați sentimentele, astfel încât să puteți evita în mod proactiv situațiile care vă dau jos.

9. Cine sau ce îmi dă confort ? Înțelegerea exactă a ceea ce vă poate aduce claritate mentală sau un sentiment de relaxare este o superputere bonafide, în special în zile grele.Luați-vă timp pentru a sublinia câteva lucruri care servesc ca go-to-uri, astfel încât să vă puteți răsfăța atunci când aveți nevoie.

10. Ce sunt recunoscător pentru ? Lista dvs. de dorințe poate fi lungă și ar putea exista grămezi de lucruri pe care doriți sau doriți să le faceți. Dar întoarcerea înapoi pentru a obține o perspectivă și aprecierea a ceea ce aveți este sigur că vă lasă să vă simțiți îndeplinite și recunoscători. După cum Oprah a spus frumos: "Fii recunoscător pentru ceea ce ai; veți avea mai multe. Dacă vă concentrați asupra a ceea ce nu aveți, nu veți avea niciodată de ajuns. "

Cât de des te conectezi cu tine însuți? Spuneți-ne cum sunteți fericiți, sănătoși și pe cale ferată @feminineclub !

(Fotografii prin Getty)