10 Moduri ușoare de a adăuga un flair instant la sacul dvs. pentru primăvară

10 Moduri ușoare de a adăuga un flair instant la sacul dvs. pentru primăvară

Morning Routine (10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes) (Mai 2019).

Anonim

vremea ghearelor, ați fost chemat. Este timpul să scapați de topurile ursuleților de sarcină și să începeți să rotunjiți dulapul de capsulă de primăvară cu noii călăreți. Dincolo de îmbrățișarea inovatoare florale (acolo, fă-o), nu există un loc mai bun pentru a începe decât cu accesoriile trebuie să ai pentru primăvară. O modalitate sigură de a adăuga zhoosh la geanta dvs. de top-mâner pungă de hârtie sau de purici de piață tote? E vorba de personalizare, iubito. Gândiți-vă: sacul se învârte sub forma unui lanț de chei fuzzy sau o curea interschimbabilă aprobată de fată, practic realizată pentru transportul de dimineață. Continuați să derulați timp de 10 moduri creative pentru a vă duce la primăvara la primăvara.

1. Zara Furry Pompom ($ 16): Este viu! Ei bine, nu chiar, dar ne place să credem că acest farmec blond-pom-pom are o minte proprie. Puneți-o în geanta dvs. de moment pentru o declarație care împachetează dublu (sau mai degrabă triplu) pumnul. Fă-i opriți și priviți, spunem!

2. Setul de patch-uri Stickman Madewell ($ 15): Rad fetelor, uniți-vă! Avem setul tipic de patch-uri brodate (am spionat o gogoasa acoperita cu pulbere!) Pentru tine. Să spunem doar așa: totemul tău de denim este pe punctul de a arăta marginea căldurii (cu o capitală F).

3. Setul de țiglă britanic de aur țintă ($ 25): Folosiți acest set de folie de aur pentru a transforma o pânză de pânză de aur ca. Permiteți-vă imaginația să alerge sălbatic prin utilizarea șablonului perie și alfabet pentru a vă crea propriul design pictorial.

4. Kate Spade Mișcați-o în sus Curea ($ 128): Nu ați auzit? Partidul ciucuri sunt nou NEW. De asemenea, calendarul perfect - cu sezonul de festival chiar la colț, nu veți avea nici un fel de mod de a modela această curea țesută curcubeu. Împachetați-o cu o pungă de cameră versatilă pentru ziua de zi sau folosiți-o pentru a-ți împrospăta punga de zi cu zi, care vine la o oră de cocktail.

5. J. Crew Bandana în Liberty Edenham Floral ($ 23): Când sunteți îndoieli, întrebați-vă: "Ce ar face Garance Doré? "Ușor. Pentru o atingere parizian-chic, pur și simplu nod această bandă de imprimare floral Liberty în jurul curelei de o geantă de dame asemănătoare cu ceașcă de paie legată de Nantucket. Pot urma complimente.

6. Anya Hindmarch Sticker Wink ($ 65): Mare momeală în stil stradal? Pe aici. Alăturați-vă misterului actual al autocolantului (dar nu mergeți prea nebun, acum) cu acest adeziv din piele inspirat de emoji, care poate fi folosit pentru a personaliza o pungă de cruce cu dimensiunea pintului sau un rucsac de designer. Veți fi văzut cu ușurință la o milă distanță. *A face cu ochiul. *

7. Draper James Watermelon Schimbare Pungă ($ 58): Uită de primăvară - deja ne pregătim pentru weekendul Memorial Day cu această geantă de schimbare a pepene galben care este egală de părți jucăușă și funcțională. O rochie de paiete si o bluza de camasa poate fi sau nu pentru un picnic in parc.

8. Big Bud Press Doamna Heart Pin ($ 15): Ca dacă aveați nevoie de un memento că fetele sprijină fetele, avem pentru dumneavoastră * completă * accoutrement. Asigurați-vă acest pin "în formă de inimă" unui piele tote (sau chiar feministă feministă) pentru un viitor marș al drepturilor femeilor.

9. Lightchain Bolt Keychain ($ 5): Adu-l pe bling cu acest keychain cu șuruburi îndrăzneț care citește starlet în stil stradal în proces. Atașați-l la un ambreiaj roz sau la încheietura roșie, pentru o recapitulare aprobată după orele de ore cu recursul MAVOR pa.

10. Rebecca Minkoff Curea din piele pentru chitara din piele ($ 95): Coachella de zi, concert rock pe timp de noapte: Această curea de chitară versatilă, cu aplicații florale, va împrumuta exact cantitatea potrivită de fată drăguță sau un sac de cruce pentru mâini libere. Pereche alături de un poncho tricotat și cu curele denim pentru un impact maxim.

Cum îți vei personaliza geanta de primăvară? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil viitoare!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.