10 Epic parcuri naționale la carte RN

10 Epic parcuri naționale la carte RN

The Long Way Home / Heaven Is in the Sky / I Have Three Heads / Epitaph's Spoon River Anthology (Mai 2019).

Anonim

Când cei mai mulți oameni călătoresc într-un epic parc național american, ei dorm sub stele, dormind în corturi și trezindu-se la fiecare sunet, gândindu-se că este un urs. Apoi sunt ceilalți, care nu au tabără și nici măcar nu vor merge să vadă. Pentru a vă bucura de atmosfera extraordinară, avem nevoie de un pat moale, de apă caldă fierbinte și de un loc unde putem să ne comandăm mâncarea de pe un meniu, în loc să încercăm să ne dăm seama cum să gătim mâncăruri delicioase peste o groapă de foc. Din fericire, există toate acestea și mai mult

mai mult la aceste 10 lăcașe frumoase și luxoase, situate în țara noastră în cele mai mari parcuri naționale.

1. Hotelul Majestic Yosemite, Parcul Național Yosemite, CA: În anul 2016, Ahwahnee Hotel aproape de secol a fost nevoit să-și schimbe numele, dar acesta este singurul lucru care este diferit în ceea ce privește această super-glam cabană. Acest superb hotel este încă locul de lux în mijlocul unuia dintre cele mai iubite parcuri naționale din America. Președintele Obama, John F. Kennedy, Ronald Reagan, Walt Disney, Judy Garland și Charlie Chaplin sunt doar câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni care se bucură de lenjeria de patru stele. Asigurați-vă că luați cina în frumosul candelabru și vitraliu, împodobită cu cel puțin o dată pe Majestic Yosemite Hotel Dining Room (dar luați notă, există un cod de rochie la cină pentru toată lumea de peste patru ani. (Photo via Hotel Majestic Yosemite)

2. Vechiul Faithful Inn, Parcul Național Yellowstone, WY: Innul Vechi Credință, un reper istoric național, finalizat în 1904, a fost construit folosind pietre locale și bușteni. Pentru toți iubitorii de legume din Lincoln: Este de fapt cunoscut ca cea mai mare cabană de lemn din întreaga lume. Acest hotel imens, care are 327 de camere, dispune de un lobby masiv care a servit drept insula majoră pentru Disneyland's Grand Californian și Walt Disney World's Wilderness Lodge. Innul Vechi Credință este deschis de la începutul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie, deci începeți să vă planificați călătoria în 2017 acum. (Fotografie prin Parcul Național Yellowstone)

3. Jackson Lake Lodge, Parcul Național Grand Teton, WY: În timp ce acest hotel este destul de înclinat, punctul de vedere din hol este steaua spectacolului. În mijlocul cabanei, un zid întreg de ferestre de 60 de metri vă oferă o vedere panoramică asupra Lacului Jackson și a Zonei Teton. Eco-hotelul de lux, care are 385 de camere, este situat central pentru a explora în jurul parcului. Dacă nu simțiți că părăsiți cabana care respira (sau, mai probabil, dvs. de S. O. doreste să dormiți), verificați expoziția hotelieră extensivă a artefactelor native americane și a artei occidentale. Pentru a evita găzduirea unui hotel plin de oaspeți în zăpadă, Jackson Lake Lodge este deschis doar de la mijlocul lunii mai 16 până la jumătatea lunii octombrie. (Fotografie prin Jackson Lake Lodge)

4. Crater Lake Lodge, Parcul National Crater Lake, OR: Pentru o experiență rustică, de școală veche, se îndreaptă spre Crater Lake Lodge, construit în 1915. Situat chiar pe marginea de sud a lacului Crater, cabana găzduiește 71 camere de oaspeți (care nu au televizoare sau telefoane).Ți-am spus că era rustic! Răsfățați-vă într-o cameră la malul lacului pentru a vă vedea privirea privată a lacului șocant albastru și a insulei Wizard. Crater Lake Lodge este deschis de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii octombrie. (Fotografie prin Crater Lake Lodge)

5. Zion Lodge, Parcul Național Zion, Springdale, UT: Zion Lodge este singurul loc în parc în toate parcurile din Zion 146.000 de hectare. Puteți să vă odihniți capul într-o cabină istorică, într-o cameră de hotel sau într-o suită înclinată, apoi bucurați-vă de un pahar de vin lângă șemineul confortabil în cameră sau pe veranda dvs. privată. Spre deosebire de multe alte loji parc naționale, Zion Lodge este deschis tot timpul anului și restaurantul lor de hotel, Red Rock Grill, servește chiar sărbători speciale pentru Ziua Recunostintei și de Crăciun. (Fotografie prin Zion Lodge)

6. El Tovar, Parcul National Grand Canyon, AZ: Hotelul istoric El Tovar este situat chiar pe marginea Grand Canyon. Cabana, proiectată să arate ca o combinație între o cabană elvețiană și o vilă norvegiană (da, încearcă să-l imagineze pentru o secundă), și-a văzut o parte echitabilă de oaspeți de toate stele, de la deschiderea din 1905. Theodore Roosevelt, Albert Einstein, președintele Bill Clinton și Sir Paul McCartney sunt câteva din personajele impresionante care s-au adunat în luxul rustic al lui El Tovar. Dar trebuie avertizat, trebuie să plănuiți să stați aici. Dat fiind că are numai 78 de camere, acesta se află în plină expansiune. (Fotografie prin El Tovar)

7. Jenny Lake Lodge, Grand Teton, WY: Veți găsi Jenny Lake Lodge cu patru diamante amplasate la poalele marilor Tetone, lângă o pajiște de flori sălbatice. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iubitorii de familii sau pentru familiile care doresc mai multă intimitate decât Jackson Lake Lodge, deoarece cabinele istorice ale Jenny Lake sunt amplasate între plantațiile de pin. Înscrieți-vă la călărie sau faceți o mișcare pe o bicicletă de croazieră, dar cu siguranță nu ratați să luați cina aici. Meniul cu cinci feluri de cina, care se schimba noaptea, include intrari precum rack de miel prăjit cu ierburi, păstrăv de oțel cu condimente indiene și tartă de squash cu buton de foc (viziunea epică a parcului național inclus). Cabana este deschisă de la începutul lunii iunie până la mijlocul lunii octombrie. (Fotografie prin Jenny Lake Lodge)

8. Paradise Inn, Parcul Național Mount Rainer, WA: Această cabană istorică (care a transformat 100 în acest an!) Este situată la 5, 420 de metri deasupra nivelului mării, pe panta sudică a muntelui puternic Rainer. Un punct comun de sărituri pentru alpiniști serioși, hotelul excentric este, de asemenea, la câteva minute de la mai multe trasee pentru excursioniștii moderați. Când sunteți răcoroși în holul lor (această plimbare de 10 mile cu siguranță nu te-a ucis), asigurați-vă că căutați; în interiorul rafturilor de lemn sunt peste 60 de abajururi florale, în tot felul de dimensiuni, suspendate de tavan. Paradise Inn este deschis de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii octombrie, dar trebuie să știți că zăpada (la câțiva metri de ea) uneori rămâne în vară. (Fotografie prin Paradise Inn)

9. Lacul Quinault Lodge, Parcul Național Olimpic și Pădurea, WA: Lacul Quinault Lodge, construit în 1926, servește ca acel cochet confortabil de acasă-departe-de-acasă simt că invită oaspeții înapoi an după an.Splurge pentru The Beverly Suite, care ocupă întregul etaj al casei lor de barci (gândiți-vă: vederi 360 de grade). Chiar dacă nu puteți arunca acele bani în numerar, majoritatea camerelor au vedere minunată la lac și veți fi reîmprospătați după câteva zile de a fi scufundați în liniștea pădurii. Lacul Quinault Lodge este deschis pe tot parcursul anului. (Fotografii prin Lacul Quinault Lodge)

10. Timberline Lodge, Padurea Nationala din Mount Hood, SAU: Bine, asa ca suntem oarecum intinzandu-l pe acesta, deoarece se afla intr-o padure nationala - nu un parc national - dar nu am putut sa o lasam pe lista. Construită de Administrația Progresului Lucrărilor în timpul Depresiunii, Timberline Lodge este o dovadă a uimitoarei meșteșuguri americane. De asemenea, are un loc în filmul de cult fandom, deoarece a fost folosit ca exterior pentru hotelul Overlook din clasicul lui Stanley Kubrick The Shining

. (Photo via Timberline Lodge)

Care parcare National Lodge ar dori sa verificati cel mai mult? Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(Fotografii prin Getty)