10 Materiale esențiale Fiecare regină DIY trebuie să aibă

10 Materiale esențiale Fiecare regină DIY trebuie să aibă

The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store / The Fortune Teller / Ten Best Dressed (Mai 2019).

Anonim

În fiecare zi este o altă ocazie de a crea. Creativitatea poate provoca scânteie în orice moment, în călătoria dvs. de acasă de la locul de muncă, derularea prin Pinterest sau în timp ce vă gândiți la un preț pentru perna de ciuperci pe care o căutați după. Deci, îți puneți coroana reginei DIY și decideți să adăugați teascuri pe pernă. Dar atunci sunteți blocat la cumpărături pentru o grămadă de consumabile aleatorii. Aveți aceste lucruri esențiale, astfel încât să puteți realiza momentul în care creativitatea lovește (și în timp ce încă mai există suficientă lumină naturală pentru a captura Insta perfectă a ambarcațiunii dvs. completate).

Indiferent dacă faceți DIY pentru a economisi bani, a distrage sau a învăța noi abilități, va trebui să faceți investiții inițiale. Iată câteva esențe DIY pe care le puteți aduna într-un singur checkout rapid pe Amazon.

1. Foarfece grele: De câte ori ți-ai curățat baia pentru foarfecele tăiate pentru a tăia o bucată de hârtie sau chiar un denim pentru un proiect de ambarcațiuni de ultim moment? Icnet! Nu folosiți foarfece pentru părtarea părului pentru locuri de muncă pe care nu aveau intenția de a le face. În schimb, echipați-vă cu foarfece grele, cum ar fi aceste minunate foarfece CCR Heavy Duty în aur (22 de dolari), astfel încât costumele personalizate sau brățările proaspăt tăiate, nu sfârșesc să se uite la janky.

2. Set de cusut: Poate că mama ta te-a trimis la facultate cu una dintre ele în cazul în care un buton ți-a căzut pantalonii. Dar datorită mamei, am reușit să folosim același set de coasere pentru a adăuga ciucuri la pernele noastre și pentru a crea costume de baie retro. Cu toate acestea, dacă trusa de cusut este pierdută, epuizată sau nu tăiați-o, înlocuiți-o cu setul de coasere Mini INNOCHEER ($ 14) pe Amazon Prime.

3. Hot Gun Gun: Un pistol cald lipici este un DIY must-have, indiferent dacă sunteți un începător sau o zei DIY. Ceea ce este deosebit de grozav despre acest instrument de crafting este că poate fi folosit pe o varietate de suprafețe, inclusiv lemn, ceramică, plastic, țesături și multe altele. Vă recomandăm pistolul CC Mini Hot Melt Glue (13 dolari) pe Amazon.

4. Hot Sticks: Stocați-vă, astfel încât jocul dvs. DIY nu poate fi literalmente oprit. Când lucrați cu mobilier sau artă care vor fi utilizate frecvent și / sau permanent, utilizați cele mai bune dintre cele mai bune. Suntem dornici de Gorilla Hot Glue Sticks (11 dolari pentru un set de 45 pe Amazon). Creatia ta iubita va avea cele mai bune sanse sa reziste la testele timpului.

5. Washi Tape: Această bandă împodobită poate fi concepută pentru multe meserii, inclusiv crearea de papetărie, decorarea plicurilor, scrapbooking și decorarea zidurilor goale în casa ta. Banda de spălare este disponibilă în culori și modele strălucitoare, cum ar fi această Agu Gold Foil Washi Tape (11 dolari pentru un set de 16), astfel încât veți găsi cu siguranță o opțiune care se potrivește cu estetica ta.

6. Glitter: Dacă nu folosiți sclipici, ați făcut cu adevărat meserii? Nu credem așa. Cu un set expansiv ca acest set Color Technik de 30 Shaker Shakers (20 de dolari), nu veți lăsa niciun proiect să se simtă subestimat.

7. Cutter de hârtie: Fie că tăiem cărți de vizită lucrate manual, cărți de Ziua Îndrăgostiților sau felicitări, va trebui să tăiați o linie dreaptă. Dar fii atent; tăietorii de hârtie sunt clare. Deci, găsiți unul ca acest tăietor de hârtie YOFAPA (15 dolari); are un design sigur de presare pentru a asigura dezastre DIY. Acest tăietor de hârtie poate tăia prin bord de bord, cartonașe, etichete și, bineînțeles, hârtie, făcând-o perfectă în orice rotație avidă de confecționare.

8. Marcatori de perie: Literele de mână nu sunt doar o formă de artă atemporală; este, de asemenea, super-on-trend. Acestea fiind spuse, acum este momentul să urcați pe bandwagon și să vă începeți coborârea în gaura de iepure a caligrafiei și a literelor de mână. Cu acest set de marcaje pentru perii Masterclass Dual Tip ($ 40), puteți face semne, picturi, agende și chiar fișiere digitale pentru printuri sau fonturi de computer odată ce ați stăpânit această abilitate minunată. Prietenii tăi vor fi foarte geloși la scrisurile tale frumoase… garantate.

9. Șabloane: Chiar dacă sunteți un artist calificat, va trebui să vă sprijiniți pe șabloane pentru a crea modele coezive sau monograme lustruite. Prindeți acest set BHOME 20 Pack Stencil ($ 10) pentru orice proiecte aleatoare care ar putea implica personalizarea prosoapelor de ceai cu unele dintre cuvintele tale preferate, cum ar fi "fără cusur" sau "brânză". „

10. Merino Lână: Atunci când vă gândiți la tricotat, vă puteți gândi la pulovere urâte și pălării familiare. Dar posibilitățile de tricotat sunt mult mai mari. În schimb, puteți utiliza acest set de 36 de culori de lână Merino ($ 11) pentru a crea capodopere ca aceste pături tricotate, care sunt toate furios chiar acum. Și cine știe, dacă jocul dvs. DIY devine suficient de puternic, este posibil să deveniți un star Etsy pe cont propriu și să vă jucați în aluat pentru abilitățile dumneavoastră.

Căutați mai multe modalități de a adăuga proiecte DIY în viața dvs.? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru multe idei!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.