10 Elemente esențiale pe care trebuie să le dobândiți pentru a obține statutul HBIC

10 Elemente esențiale pe care trebuie să le dobândiți pentru a obține statutul HBIC

1983-0302 Public Program, Perth Australia, DP (Iulie 2019).

Anonim

du-te, oameni să vadă și tavane pentru a busta. Fiecare. Singur. Zi. Si in timp ce 95% din HBIC-ul este incredere, aspectul cu siguranta contribuie cu siguranta. Iată 10 lucruri care vă vor inspira să continuați să zdrobiți obiectivele și să vă ridicați la starea HBIC adevărată.

1. Un sac de alimentare: Sigur, poți să transporți acel rucsac pe care l-ai deținut de la colegiu… sau poți să faci o pungă care să spună: "Am venit aici să mestec bubblegum și să mă lovesc și eu sunt gumă de mestecat. "Tricoul din piele albă Danse Lente (495 dolari) vă poate ajuta să faceți acest lucru; este un amestec on-trend de modă și funcție, gata să facă față zilei de partea dumneavoastră. Inspirat de artă și arhitectură, liniile curate și accentele unice vor corespunde oricărui costum, iar sacul este suficient de spațios pentru toate lucrurile esențiale. Utilizați-l cu cele două mânere albastre superioare ca tote sau atașați cureaua de piele contrastantă pentru al transforma într-o geantă de umăr atunci când într-adevăr trebuie să vă rostogoliți mânecile și să vă duceți la afaceri.

2. O ceas elegant: Un ceas elegant este accesoriu perfect pentru orice femeie profesionistă în mișcare. La fel ca LBD, punctualitatea nu iese niciodată în stil. Cetățenia lui Billie Jean King Commemorative Watch ($ 225) - inspirată de legendarul jucător de tenis, care a devenit un trailblazer pentru egalitatea de șanse atât pe teren, cât și în afara acestuia - este clasic, lustruit și demn de spus. Ceasul elegant este alimentat de lumină și nu va trebui niciodată să înlocuiți bateria, astfel încât va supraviețui chiar celui mai aglomerat telefon mobil HBIC (și încărcător de rezervă). În plus, femeile împuternicite împuternicesc femeile: vânzările de ceas sprijină inițiativa Leadership Billie Jean King, un non-profit conceput pentru a recunoaște și promova diverse talente din întreaga lume.

3. Un planificator: Urmăriți viața ocupată cu un planificator care vă ajută să rămâneți organizați și motivați pentru a vă atinge obiectivele. Planificatorul hardbound al lui Erin Condren (30 de dolari) are dimensiuni de călătorie și are spread-uri săptămânale și lunare, pagini aliniate și goale pentru note sau doodling, pagini de setare a obiectivelor și citate motivaționale în cazul în care aveți nevoie de un memento pentru a ucide în fiecare zi. Puteți personaliza planificatorul dvs. pe site-ul web Erin Condren sau puteți ridica această versiune cu o acoperire colorată cu apă și accente de folie de trandafir; este atât de minunat, încât veți dori să o utilizați zilnic. În plus, știința a arătat că scrierea fizică a lucrurilor este bună pentru creierul dvs., dar probabil că ați știut deja acest lucru.

4. Un roșu îndrăzneț roșu: Indiferent dacă sunteți pe punctul de a oferi o prezentare importantă la locul de muncă sau de a lovi orașul cu cele mai bune prietene, nu există nimic atât de transformator și instantaneu încrezător în încredere ca o buză roșie îndrăzneață. Rândul MAC Retro Matte din Ruby Woo ($ 18) este vibrant, de lungă durată și dramatic în cel mai bun mod.Există un motiv pentru care buza roșie este clasică și atemporală - este modalitatea maximă (și cea mai simplă) de a adăuga o culoare de culori și o atingere finală pentru orice aspect, zi sau noapte.

5. Un încărcător de telefon: ABC-urile de a fi HBIC: Întotdeauna încărcați. Încărcătorul portabil Anker (40 de dolari) este suficient de mic pentru a se potrivi în buzunar sau în buzunar, dar suficient de puternic pentru a vă aduce repede la o încărcare completă rapid, astfel încât să nu fie nevoie să vă panicați de o alertă scăzută a bateriei sau să încetinească programul dvs. ocupat trimiterea de mesaje prin e-mail, chat, apelarea, ruperea, tweetingul și gramming-ul.

6. O sticlă de apă rece: Săriți sticlele de unică folosință și păstrați-vă bine hidratat, făcând totodată parte și pentru mediul înconjurător. Flaconul de apă izolat S'well ($ 35) este gratuit, elegant și de dimensiuni perfecte pentru a fi transportat. Păstrează băuturile reci pentru 24 de ore sau fierbinți timp de 12 ani, astfel că sunteți acoperit dacă aveți nevoie de apă rece după clasa de spin de dimineață sau o fixare constantă a cafelei în timpul unei sesiuni de brainstorming lungă după-amiază. Izolația cu vid păstrează, de asemenea, băuturile carbogazoase proaspete - nu va trebui niciodată să renunți la acea dependență La Croix (sau să fim cinstiți, Champagne).

7. O pereche de căști care anulează zgomotul: Căștile de anulare a zgomotului sunt o necesitate pentru productivitate. Căștile Bose QuietComfort 20 (249 de dolari) vă vor asigura că auziți doar ceea ce doriți să auziți - dezactivați anularea zgomotului pentru a bloca un partener prea mult de vorbă sau un amicale de gimnastică cu unele blocaje Beyoncé; comutați modul Aware dacă aveți nevoie să auziți ce se întâmplă în jurul dvs. pe o stradă aglomerată. Telecomanda și microfonul vă permit să comutați cu ușurință la un apel important la atingerea unui deget, iar vârful urechii se potrivește confortabil și sigur pentru a crea cea mai bună experiență acustică.

8. O pereche mare de tocuri: O pereche de tocuri înalte poate da un sentiment de putere și putere feminină la modul în care te porți (literalmente… probabil putem conta pe de o parte numărul de călcâi care sunt de fapt confortabili pentru extinderea purta). Canalul Carrie Bradshaw cu aceste Schutz Docia Pointy Mules (190 de dolari), care sunt izbitoare, unice și garantate pentru a face o intrare. Și dacă ai nevoie de o pereche de apartamente drăguțe pentru a te transforma la sfârșitul unei zile deosebit de lungi, fără judecăți, te-am acoperit.

9. O valiză de încredere: Uitați-vă ca pro-vă, investiți într-o valiză care face ca călătoriile să fie mai elegante și mai puțin dureroase. Ceașcă pentru aterizare (225 USD) are un design curat și vine într-o varietate de culori distractive, iar compartimentele sale duale se pot potrivi tot ceea ce aveți nevoie pentru o excursie de mai multe zile. Carcasa durabilă, rezistentă la zgârieturi și roțile de 360 ​​de grade vor ține pasul cu toate jeturile, pentru afaceri și pentru plăcere. Bonus: valiza are o baterie integrată pentru a vă asigura că toate dispozitivele dvs. rămân încărcate.

10. Un kit de urgență pentru frumusețe: Viața se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să luați o greșeală în dulap, alimente în dinți, un buton liber sau o durere de cap enervantă. Setul de provizioane pentru provizii de prindere ($ 18) este o husă foarte mică care împachetează un pumn de rezolvare a problemelor.Ea are toate elementele esențiale de care ai nevoie pentru MacGyver departe de frumusețea neașteptată, de moda sau de hiccups de îngrijire personală (gândiți dureri, lac de unghii limpezi, odorizant pentru respirație și altele asemenea), astfel încât să puteți opri stresul despre lucrurile mici și să obțineți înapoi să se concentreze asupra celor mari.

Care sunt esențele dvs. HBIC? Anunță-ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

Acest post a fost plătit de către Cetățean

Lesley Chen

Lesley Chen este Editorul Lifestyle Executive laFeminineClub.com. Are un caz serios de RBF și exercită în principal pentru a echilibra o dependență agresivă de bomboane.

Subiecte: Adult, Muncă, bani