10 Scuze care nu ar trebui să te împiedice să lansezi o agitație laterală

10 Scuze care nu ar trebui să te împiedice să lansezi o agitație laterală

***CARP FISHING TV*** EDGES VOLUME 5! (Mai 2019).

Anonim

Te gândești la asta pe naveta ta. În timp ce așteptați în linie la magazin alimentar. În orice moment sunteți pus în așteptare pentru mai mult de un minut. În timpul reclamei (chiar și celor cu pui foarte drăguți). Sunteți mai ales să vă gândiți la asta în timp ce stați la biroul dvs. la birou între orele 9:00 și 17:00. Suna familiar?

Știți despre ce vorbim: agitația voastră. Această idee secretă pe care o aveți undeva adânc în interiorul creierului (și inima) că poate, într-o bună zi, ați putea lua în considerare împărtășirea cu lumea. Dacă vă puteți referi, vrem să vă ajutăm să vă mutați proiectul de pasiune (fără îndoială strălucit, inovator) pe următoarea etapă. Am vorbit cu aghiotanți cu experiență, cu antreprenori în carieră și cu experți în motivație, pentru a obține răspunsurile pe care scuzele sunt responsabile pentru împiedicarea acestor salturi bizare de credință - și cum le puteți depăși.

1. "Nu am timp suficient. " Știm că aveți tone pe farfurie. Ajungeți deja la o slujbă de zi, la o viață socială (sperăm!) Și la alți adulți necesari, cum ar fi accesul la sală de gimnastică și curățarea bucătăriei. Gândul de a adăuga o agitație laterală completă la amestec este, desigur, un pic copleșitor. Breena Fain - care conduce un studio de marketing de conținut (anterior o agitație laterală) și care a lansat recent un podcast și un grup social - vă sfătuiește să vă tăiați puțin, apoi să mergeți la lucru. "Hustlele laterale nu trebuie să se întâmple deodată", spune ea. "Începeți cu ceea ce vă servește cel mai mult astăzi și mergeți de acolo. "Ca o primă etapă, Fain sugerează să practice și să înveți să ai încredere în povestea agitației tale, pentru a-ți împărtăși efectiv pasiunea pentru alții. Alți antreprenori sugerează să profitați de vacanța sau timpul personal pe care angajatorul dvs. îl acordă în mod obișnuit sau să vă angajeze cât mai puțin de două până la trei ore în fiecare săptămână.

2. "Nu știu ce fac. " Oare vreunul dintre noi vreodată știe ce facem? Despre orice? Sigur, trecerea la un proiect de pasiune are mize mai mari decât cele medii, dar nu veți ști cât de mult puteți învăța până când veți sari și veți încerca! Meghan Ely - a cărui grupă de consultanță a ieșit din agitația ei de planificare a evenimentului - își amintește bine preocupările legate de curba de învățare. "Am fost foarte ezitant să fac lucrurile începând cu teama că nu știam ce nu știam și că nu am avut o echipă de experți care să-i ajute", își amintește ea. "Dar aici este chestia: există nenumărate resurse gratuite și cu costuri reduse acolo unde doriți să reușiți. "Luați o pagină din cartea lui Ely și căutați resurse online și programe locale care vă pot oferi instrumentele de care aveți nevoie.

3. "Nu pot să fac să funcționeze financiar. " Brittney Atwood și-a părăsit recent slujba de salariu cu normă întreagă pentru a-și urmări agitația laterală: o companie care coordonează tranzacțiile imobiliare.Ca oricine cu facturi de plătit, datorii student pentru a ține pasul cu, sau chiar un obicei Starbucks, Atwood a fost nervos cu privire la perspectiva de a scutura finanțele sale stabile. Sfatul ei pentru depășirea acestor preocupări? Pregătiți-vă și planificați. "Asigurați-vă că vă stabiliți bine înainte de a vă părăsi locul de muncă [zi]", spune ea. "Utilizați timpul personal pentru a începe, a crea un site web, a crea sisteme, etc. Am economisit și niște bani, așa că am avea [banii în bancă] pentru primele câteva luni. Odată ce m-am angajat de partea mea, am fost foarte bine pregătit pentru succes! „

4. "Momentul nu este corect. " Ai visat să-ți iei hobby-ul de tricotat în masă, vânzând confortabile pălării pom-pom, dar temperaturile reci sunt la câteva luni distanță. Mai bine să aștepți până în iarna să începi cu acea agitație, nu? Gresit! Potrivit lui Elle Mejia - fondatorul platformei #PrettyGirlsWork, printre multe alte roluri antreprenoriale, calendarul ar trebui să fie niciodată o scuză pentru aspiranții aspiranți. "Realitatea este că momentul potrivit pentru a începe cu ceea ce ar putea fi cea mai mare mișcare de carieră pe care o faceți este ieri ", spune ea. "Dacă sunteți la câteva luni în afara a ceea ce este de mare sezon pentru orice industrie dat, este fantastic! Asta e luni înaintea ta pentru a-ți rezolva situația și pentru a-ți curăța povestea mărcii, astfel încât atunci când e timpul să te lovi în pantă, ai toate instrumentele de care ai nevoie să faci curse înainte! „

5. "S-ar putea să nu reușesc. " Punerea în afară a dvs. este stresantă, mai ales când aveți ceea ce simți ca milioane de ochi care vă privesc prin intermediul rețelelor sociale. Dar luați-l de la coach-ul de viață și fondatorul platformei de coaching Kali Roger: potențialele dvs. neajunsuri sunt nu ceea ce oamenii vor observa. "Dacă mergeți după ceea ce doriți, oamenii vă vor observa curajul, nu obstacolele", spune ea. "Aveți mai multe majorete decât credeți și vă datorezi pentru voi înșivă - și pentru ei - pentru a vă da o șansă și unei companii. "Fii deschis să faci ajustări ale planului în timp ce mergi, dar nu te lăsa frica de eșec să te împiedice să sari și să-l încerci.

6. "Nu vreau să-mi pierd timpul. " Ce se întâmplă dacă reușiți să depășiți toate ezitarea dvs. și să începeți să lucrați activ la proiectul dvs. de pasiune și nu prea simți că funcționează? S-ar putea să fi jucat deja acest scenariu în cap și ați decis că riscul pierderii timpului este prea mare pentru a continua. Pentru a vă ajuta să treceți peste această scuză, Neil Soni - care a lansat recent o companie de fabricare a berii - sugerează să vă angajați să lucrați la proiectul dvs. pentru o perioadă de timp prestabilită, indiferent de obstacolele care ar putea veni în calea dumneavoastră. Folosind această strategie vă veți asigura că vă oferiți o afacere într-adevăr o lovitură la coborârea terenului, dar vă va ajuta să rămâneți la sol și să fiți realistă dacă vă loviți de lovituri majore pe șosea.

7. "Ideea mea nu este suficient de unică. " Vă mulțumim în mare măsură pentru mass-media socială, adesea simțim că suntem mereu martori la mari invenții, start-up-uri interesante și, în general, mișcări.Ca rezultat, este ușor să vă simțiți ca piața pe care sunteți interesat să o rupeți cu agitația dvs. laterală este deja suprasaturată, dar adevărul este că în lumea de astăzi, în mișcare rapidă, ultra-conectată, există spațiu pentru infinit

idei de succes. Acest lucru este valabil mai ales în industriile creative. "Fiecare reclamă poate personaliza un serviciu sau un produs pe o piață proprie", declară Andrea Henning, antreprenor și planificator de evenimente. "Găsiți-vă nișa. Apoi, ieșiți și găsiți piața țintă. Dacă îl construiți, ei vor veni! „ 8. "Nu există o piață pentru ceea ce vreau să fac. "

Pentru ceea ce merită, credem că aveți totalitatea în tine să creeze piața pe care simțiți că o pierdeți, dar dacă acea discuție nu este suficient de liniștitoare, poate că acest sfat mai strategic de la Mignon Gould, antreprenor și fondator al Chic Spy, va ajuta. "Poate că există o piață pentru o afacere similară pe care o puteți începe", spune ea. "În cele din urmă, puteți transforma afacerea în celălalt [pe care l-ați imaginat inițial. "Creați-vă creativitatea cu privire la lansarea agitației dvs. într-o manieră bazată pe piață, care va răspunde cerințelor existente în rețeaua și comunitatea dvs., dar care vă va oferi încă mult spațiu pentru a vă deplasa după cele mai sălbatice obiective pe viitor. 9. "Nu știu cum să încep. "

Dacă sunteți un întreprinzător nou-născut, mai ales unul cu puțină experiență de afaceri sau fără experiență de afaceri, chiar primul pas de a vă lansa agitația laterală se poate simți ca un salt uriaș. E vorba de pașii pentru bebeluși. "Odată ce o idee este concepută, luând doar o cantitate mică de timp în timpul zilei sau săptămânii, pentru a-l îngriji prin organizare, cercetare sau lucrul la un site web este tot ce este necesar pentru ca creșterea să se întâmple puțin câte puțin", spune designerul de interior și bloggerul Candace Green. 10. "Nu cred că o pot face. "

Aceasta este probabil cea mai elementară dintre toate scuzele și este în centrul ultimei insecurități mici pe care ați simțit-o vreodată. Vestea bună este că există tone de creativi și antreprenori care au experimentat aceeași frică, au fost împinși dincolo de ea și și-au crescut agitația până la un punct de succes. Luați inima știind că nu sunteți singurul. "Nu lăsați teama să definească nicio decizie", spune Megan Driscoll, CEO al agenției de marketing și de comunicare EvolveMKD. "Frica nu este la fel ca intuiția. Întotdeauna am crezut că dacă mi-ar fi frică ceva, asta însemna că nu ar trebui să o fac. Am învățat în ultimii doi ani și jumătate [de la lansarea agenției mele] că prezența fricii înseamnă doar că este ceva care merită făcut mai mult, deoarece are potențialul de a duce compania și experiența mea în locuri pe care le- Nu te aștepta niciodată. " Cum te oprești să faci scuze și să faci lucrurile? Tweet ne @feminineclub!