10 Cocktail-uri fanteziste pentru cădere

10 Cocktail-uri fanteziste pentru cădere

6 Classic Cocktail Recipes! (Mai 2019).

Anonim

Uita de merele previzibile, piersici si pere. În schimb, faceți o călătorie dulce pe banda de smochine, pe măsură ce ne răsfățăm cu complexitatea fructului asiatic. Fie că sunt în sezon, fie că sunt conservate, aceste frumuseți violete profunde sunt bune ca un desert, o entree sau o băutură. Nu ne credeți? Grăbiți-vă cu ochii pe aceste 10 rețete de cocktail fantastic, iar în timp ce sunteți la ea, încercați și pe alții.

1.Cocktail de miere și de miere: Noaptea fetelor nu este completă fără un cocktail de semnătură. Această băutură este rețeta de râs și vremuri bune. Este colorat și dulce, confecționat cu piure de smochine, vodcă și o stropi de ciuperci de ghimbir. (via Savor Home)

2.Fig Cocktail de sirop de zmeură: Nu este nici o rușine în jocul nostru. Dacă am vedea aceste libații frumoase care ne așteptau la o adunare, nu v-ați vedea mâinile goale întregul eveniment. Vinul alb crud adaugă note florale cocktailului fructat. (prin Dine x Design)

3.Fig, Miere, Cimbru și Prosecco Smash: Lichidul de floare de floarea-soarelui conferă acestui ciocol de prune coapte și smochine gustul său unic, iar Prosecco adaugă bulele. (prin recolta semipreparată)

4.Fizica Sexy și Fizz de Lămâie: Aranjați numele, nu-i așa? Ne place cum smochinele dulci se contrazic cu lingurile de lămâi galbene strălucitoare. Club soda îi dă natura fizică pe care o vei iubi absolut. * (prin jurnalul meu de noi)

5.Rosemary, Fig, Date, și Tequila Smash: Două cuvinte: date tequila! Ai citit acest drept. Cele două ingrediente se căsătoresc incredibil de bine pentru a face o aromă complexă de delicatețe savuroasă și dulce. (prin Cali Girl Cooking)

6.Cocktail spumos și cocktail de miere: Populă cu bule de aer, deoarece acest cocktail primește o turnare greu de șampanie. Cimbrisul aromat adaugă o combinație dulce de smochine și de miere pe care suntem obsedați, cu siguranță, dar ne puteți da vina pe noi? (prin Hello Glow) 7.

Figura proaspătă Margarita:Când savurați acest lucru, luați aroma subtilă de lavandă din mugurii care sunt infuzați în siropul de smochine. (printr-o dorință numită Cookie) 8.

Scara de aur:Acest cocktail este destul de roz si trebuie sa spunem ca este si gustos. Îndepărtați aceste smochine proaspete; adăugați o picătură de amar, suc de lămâie, miere și un alb de ou. Aveți încredere în noi: Gustul nu este o problemă de râs. (via SF Girl) 9.

Mule mediteranean:Cum se face o cadă dulce de vodcă, tart limoncello și o bere picantă de ghimbir în ghivece de gheață într-o ceașcă mare? Da, și noi credem. (prin OMG Food) 10.

Cocktail de ficat și miere:Smochinele proaspete sunt * steaua * acestui cocktail și, pentru ao face și mai interesant, se adaugă un alt clar: gin. Este dulce, cu o mușcătură subtilă, care te va face să vrei să scuturezi alta în fiecare weekend. (via The Brave Life) Pentru mai multă inspirație pentru cocktail-urile de fructe, urmați-ne pe

Pinterest!