10 Pachete de fanny de care ai nevoie pentru vara 2017

pungi Bangin ', pungi aprobate de Instababe,, știți doar că vin în această vară o revenire epică. Poate că ați testat apele în anotimpurile anterioare sau poate că ați lucrat cu curajul de a stânca un IRL ca HBIC-ul care sunteți. În orice caz, pachetele de fanny sunt mult mai mult decât o scurtă durată a sezonului festivalului. Continuați până la jocul de accesorii de primăvară / vară cu una dintre cele 10 fani pe care le veți găsi pentru fiecare. Singur. Zi.

1. Vans Denim Belt Bag ($ 25): Închideți dulapul de vară din lovituri de pompare, blaturi de umăr rece și denim cutoffs cu acest sac de curea de denim Uber șold. În plus, suntem unii (observați: total ) obsedați de sortimentul kitsch de patch-uri brodate.

2. Mergeți pe pepene verde Bumbag ($ 27): Aveți o zi de plajă desemnată pe iCal, va să investească într-o pungă jucăușă de pepene verde pentru a canaliza o atitudine greu de jucat .

3. Missyded Pink Transparent Glittery Fanny Pack ($ 22): Vegas-tematic petrecere de bachelorette, aici venim! Când vine vorba de acest pachet de fanfară transparent strălucitor, sunteți fie toți sau sunteți plecați. Cue anii '90, cu o serie de autocolante rad, o jachetă moto din piele și Doc Martens pentru un impact maxim.

4. Drăguț dulce Pink Fluff Bumbag ($ 25): WTF-demn de sine stătător, această geantă roz fuzzy, cu tonuri de atletism, a scris Paris Hilton peste tot. Asteptati-va cateva intrebari pe masura ce va indreptati spre sectiunea VIP a clubului de da imbracata in firele dvs. de rock-star.

5. Clare Vivier Fannypack în negru Canvas ($ 245): Vei fi în mod de vis în California în cel mai scurt timp - cruise în jos pe bulevard, par vânturit și toate - datorită acestui pachet de fanny negru din pânză cu fermoar roșu și verde .

6. Interzice. face Swag Bag in Metallic Rose ($ 25): Luați în considerare acest fanny de trandafir metalic împachetându-vă noul personaj elegant în deghizare. Apelați-l cu o tee de slogan și cu o eșarfă ascot pariziană chic, sau loviți studioul de yoga ca un BOSS cu jambiere din panoul de plasă și o jachetă holografică în tractă.

7. Illesteva Pelican Caramel Fanny Pack ($ 165): Cum sa te pregatesti pentru o vacanta romantica, stilul Audrey Hepburn? Credeam că nu vei întreba niciodată. Dincolo de o fusta midi lady si sandale strappy, votam in favoarea acestei pungi frumoase din piele de cognac, care are un design minimalist si franjuri simple. De asemenea, este perfect pentru a depozita doar esențialele (gândiți-vă: moneda, pașaportul și telefonul).

8. Reclamați Vintage Pink & Turquoise Fanny Pack ($ 31): Strălucire roz și turcoaz - trebuie să vă pregătiți pentru un GNO nebun sau un rager toată noaptea. Îmbrăcămintea de pe pieptul negru și o fustă de piele de mini nu se ridică chiar în dezbatere dacă intenționezi să busti o mișcare (sau două) pe ringul de dans.

9. Rack Addik Tot ceea ce strălucește este Fanny Pack de aur ($ 48): Pentru o intrare ca "whoa", dă-i o pungă metalică în jurul orașului cu un pantalon și un pantaloni scurți sau o ducă plaja cu o bucată de bucătărie care împarte atenția.

10. Damoy E-Shop Geanta din piele din piele ($ 283): Pentru o singură dată, nu trebuie să sacrificați moda pentru funcții. Această versatilă pungă de curea din piele vă va însoți oriunde / peste tot (chiar și în spălător). Acest babe are ideea corectă: adăugarea unei pălării de paie, a unei rochii de pe umeri și a unor aviatori în oglindă vă va face gata să luați al fresco în cel mai scurt timp.

În acest sezon veți încerca să conduceți o mașină de tip "free-wheelin"? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe tendințe de primăvară pentru accesorii!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.