10 Pachete de fanny de care ai nevoie pentru vara 2017

10 Pachete de fanny de care ai nevoie pentru vara 2017

BBC Auschwitz The Nazis and the Final Solution 4of6 (Mai 2019).

Anonim

pungi Bangin ', pungi aprobate de Instababe,, știți doar că vin în această vară o revenire epică. Poate că ați testat apele în anotimpurile anterioare sau poate că ați lucrat cu curajul de a stânca un IRL ca HBIC-ul care sunteți. În orice caz, pachetele de fanny sunt mult mai mult decât o scurtă durată a sezonului festivalului. Continuați până la jocul de accesorii de primăvară / vară cu una dintre cele 10 fani pe care le veți găsi pentru fiecare. Singur. Zi.

1. Vans Denim Belt Bag ($ 25): Închideți dulapul de vară din lovituri de pompare, blaturi de umăr rece și denim cutoffs cu acest sac de curea de denim Uber șold. În plus, suntem unii (observați: total) obsedați de sortimentul kitsch de patch-uri brodate.

2. Mergeți pe pepene verde Bumbag ($ 27): Aveți o zi de plajă desemnată pe iCal, va să investească într-o pungă jucăușă de pepene verde pentru a canaliza o atitudine greu de jucat.

3. Missyded Pink Transparent Glittery Fanny Pack ($ 22): Vegas-tematic petrecere de bachelorette, aici venim! Când vine vorba de acest pachet de fanfară transparent strălucitor, sunteți fie toți sau sunteți plecați. Cue anii '90, cu o serie de autocolante rad, o jachetă moto din piele și Doc Martens pentru un impact maxim.

4. Drăguț dulce Pink Fluff Bumbag ($ 25): WTF-demn de sine stătător, această geantă roz fuzzy, cu tonuri de atletism, a scris Paris Hilton peste tot. Asteptati-va cateva intrebari pe masura ce va indreptati spre sectiunea VIP a clubului de da imbracata in firele dvs. de rock-star.

5. Clare Vivier Fannypack în negru Canvas ($ 245): Vei fi în mod de vis în California în cel mai scurt timp - cruise în jos pe bulevard, par vânturit și toate - datorită acestui pachet de fanny negru din pânză cu fermoar roșu și verde.

6. Interzice. face Swag Bag in Metallic Rose ($ 25): Luați în considerare acest fanny de trandafir metalic împachetându-vă noul personaj elegant în deghizare. Apelați-l cu o tee de slogan și cu o eșarfă ascot pariziană chic, sau loviți studioul de yoga ca un BOSS cu jambiere din panoul de plasă și o jachetă holografică în tractă.

7. Illesteva Pelican Caramel Fanny Pack ($ 165): Cum sa te pregatesti pentru o vacanta romantica, stilul Audrey Hepburn? Credeam că nu vei întreba niciodată. Dincolo de o fusta midi lady si sandale strappy, votam in favoarea acestei pungi frumoase din piele de cognac, care are un design minimalist si franjuri simple. De asemenea, este perfect pentru a depozita doar esențialele (gândiți-vă: moneda, pașaportul și telefonul).

8. Reclamați Vintage Pink & Turquoise Fanny Pack ($ 31): Strălucire roz și turcoaz - trebuie să vă pregătiți pentru un GNO nebun sau un rager toată noaptea. Îmbrăcămintea de pe pieptul negru și o fustă de piele de mini nu se ridică chiar în dezbatere dacă intenționezi să busti o mișcare (sau două) pe ringul de dans.

9. Rack Addik Tot ceea ce strălucește este Fanny Pack de aur ($ 48): Pentru o intrare ca "whoa", dă-i o pungă metalică în jurul orașului cu un pantalon și un pantaloni scurți sau o ducă plaja cu o bucată de bucătărie care împarte atenția.

10. Damoy E-Shop Geanta din piele din piele ($ 283): Pentru o singură dată, nu trebuie să sacrificați moda pentru funcții. Această versatilă pungă de curea din piele vă va însoți oriunde / peste tot (chiar și în spălător). Acest babe are ideea corectă: adăugarea unei pălării de paie, a unei rochii de pe umeri și a unor aviatori în oglindă vă va face gata să luați al fresco în cel mai scurt timp.

În acest sezon veți încerca să conduceți o mașină de tip "free-wheelin"? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe tendințe de primăvară pentru accesorii!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.