10 Festivaluri-Accesorii aprobate Veți purta de fapt

10 Festivaluri-Accesorii aprobate Veți purta de fapt

Papa pe Spotify Bisericile lupta pentru legi comerciale Statele Adopta Moralitatea Spionaj Real ID (Mai 2019).

Anonim

T-minus câte zile până la Bonnaroo? Dincolo de o mulțime de pantaloni nesimțitori, tatuaje temporare și gladiatori dantelați, te-am acoperit cu 10 elemente esențiale de modă ale festivalului, care trebuie să te bâjbâie ca un rockstar, dar te va dura mult după ce ultimul act se termină. O mica personalizare a coroanei dvs. pom-pom-strewn - sau adaugarea unor pini si patch-uri pentru jacheta de suveniruri - va vorbi volumele venind saptamana a doua a Coachella.

1. Oameni liberi Beth Pom-Pom Headpiece ($ 24): Prinde-te mai târziu (sau niciodată), coroane de flori. Am găsit înlocuitorul tău. Canalul Printesa voastră boemă interioară cu acest colorat pom-pom-împodobit căști care solicită o rochie Grecian maxi și sclipici buzele.

2. Rebecca Minkoff Wonderland Bucket ($ 125): Între jocurile de pick-up de hacking sac la târguri și un itinerar de concerte jam-pack, un sac de mâini libere este absolut în ordine. Zeii festivalului au vorbit: această geantă de șiret cu șiret curcubeu nu poate fi negociabilă, mai ales cu niște Teva în stare de siguranță.

3. Georgia Perry Peace Peace Mână Peace ($ 20): Oh da. Lăsați vremurile bune să se rostogolească cu acest picior emoji, care merită să fie plasat în față și în centru. Știți ce să faceți: fixați-l pe reverul unei jachete de denim, în capacul dvs. preferat de baseball sau într-o tee de sonerie retro pentru o măsură bună.

4. Glamorous Tassel Festival Belt ($ 23): Utilizați această cimbru roz de margele roz pentru a respira viață nouă într-o pereche veche de vintage cu talie înaltă Levis sau da unele tendință dreapta-rifle blugi blugi tratamentul special. Femeile în vârstă au nevoie de curele îndrăznețe.

5. Aveți nevoie de ajutor Pom Pom Pom ($ 32): Coachella-legat sau Panama-gata? BOTH (pentru că sezonul de vacanță și de festival merge mână în mână, amirite?). Pe măsură ce absorbiți razele în stil, permiteți-le să-și păstreze pomul de paie pentru a vă proteja de orice raze potențial dăunătoare.

6. ZeroUV Sunnies White Heart ($ 15): Un mod sigur de a lua orice look de festival de la zero la 100? E vorba de nuanțe. Opriți-vă și priviți cu aceste soare fabuloase în formă de inimă, care au fost făcute pentru Snapchatting și rafturile pe care le plac pe Insta.

7. Chan Luu Cercei cu palmieri ($ 80): Ce altceva ai putea să faci în timpul campingului la Desertul Colorado? Gândurile noastre exact. Echipa aceste cercei de palmier drăguț, featuring ciucuri ciudate coral ciudat, cu o rochie off-the-umăr și gladiatori pentru lewk de sezon.

8. Brit X Target weave un kit de colier ($ 25): Împărțiți-vă propriul spin unic pe moda festivalului, făcând o creație proprie. Utilizați acest set Brit x Target pentru a lega un colier de ciucuri de tip fringe-tastic care poate fi asociat cu orice, de la o tee albă albă la o rochie de tunica brodată.* Așteptați * complimente.

9. Sbicca Sandale din piele Huarache ($ 68): Faceți cunoștință cu sandala neoficială de vară, care merită un loc de top în dulapul pentru capsula de sărbătoare. Tocuri colorate tricotate cu fler mexican se potrivesc perfect cu uniforma taieturilor de banda, cu ponchii tricotate cu taieturi si cu taieturi usor brizoase.

10. Clare V Fannypack în Madras Weave (245 dolari): Poți să spui festivalului swag 2. 0? Sunați-l cum vreți - un pachet de fanny, un pachet de bum, o pungă de centură - în partea de jos a liniei este că aveți nevoie de unul în regim de așteptare. Aruncați această opțiune de țesătură madras preppy pe lângă niște salopete de denim și pantofi albi pentru panza pentru Bonnaroo (și mai departe).

Care dintre aceste accesorii Boho-chic va fi scooping pentru sezonul festivalului? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe costume de baie!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.