10 îMbrăcăminte de vară fără cusur și pereți de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte RN

10 îMbrăcăminte de vară fără cusur și pereți de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte RN

Erna de Vries - Ich wollte noch einmal die Sonne sehen (Februarie 2019).

Anonim

Nu ne face rău - suntem totul despre un dress-up (fete leneșe, uniți-vă!), dar uneori trebuie doar să mergi deasupra și dincolo, pentru a-ți oferi puțin mai mult este ne sais quoi. Ia colecția atentă de rochii de vară care se află în momentul de față în dulapul tău (știi, că pentru a muri - pentru arsenalul de fuste de vară, rochii de flori maxis și de pe umăr care ar face o fată înnebunită): DDG de la sine, dar atunci când sunt asociate cu accesoriile potrivite sau cu un topper Insta-vrednic, ele devin aur bonafide sartorial. Cu oboseala modei la înălțime și care se încadrează la colț, ultimul lucru pe care doriți să-l petreceți momentele de vară de primăvară este să vă spălați prin dulapul dvs. încercând să asamblați ansamblul perfect. Având în vedere acest lucru, am realizat 10 perechi ușoare de îmbrăcăminte de vară și jachete pentru a vă duce în restul sezonului în stil.

1. Elizabeth și James Garnet Mătase din mătase cu șifon ($ 178) + Mango Flowy Long Dress ($ 100): Intrați în pereche, care este un salon de salon de lucru pe săptămână: Layer un blazer fără mâneci personalizat peste o rochie de vară strappy pentru un birou de vreme caldă fără efort arata in cateva secunde. Treceți-l cu tocuri cu curele pentru curele de gleznă, bijuterii minimaliste și tresări netede. Oricine a spus costume și pantaloni negri snoozit au fost esențiale de birou clar nu a văzut niciodată acest duo în acțiune.

2. Șampanie Topshop Badged ($ 85) + și alte povestiri Nostalgia Slits Dress ($ 125): Când rochia ta favorită maxi începe să-și piardă recursul, învață ajutorul unei jachete militare distressed pentru a transforma factorul de stil în stat. Joacă-te în acele vibrații dură, cu platforme sparte și un mani spațiu negativ pentru un concert de noapte târziu sau pentru o soiree intimă din curte.

3. Topshop Sheer Lace Bomber Jacket ($ 130) + Zara Patch Dress ($ 40): Pentru o privire care strigă fată grozavă în antrenament, acest combo quirky este totul. Specturile sportive chic și punk rock combină, oferind o doză sănătoasă de nu-mizerie, vibrații în centrul orașului. Echipa cu trenuri de top, oglinzi solare și un rucsac lux.

4. Jacheta Mango Suede ($ 130) + rochie de mătase de mare ediție Express Edition ($ 178): canalul babe dvs. intern Bohemian pentru o noapte de noapte cu bae sau o excursie de cumpărături sâmbătă după-amiază cu mugurii dvs. cu o rochie de halat de mătase și jachetă chiloți. Lasati vibratiile bune sa curga cu gladiatori metalici si o panglica dezordonata de pește pentru a livra amestecul.

5. Jacheta Mango brodată (130 $) + rochia H & M Off-the-Shoulder (30 $): O rochie de pe umăr, care merită luată de un lăcustă. Cu o siluetă supradimensionată și o cusătură luminată, acest număr brodat mai mult decât livrează. Ampiați vibrațiile libere, cu cercei de ciucur și un ambreiaj din cutie de lemn.

6. Warehouse Suede Biker Jacket (347 dolari) + Golden de TNA Burkard Dress (95 dolari): Festival-merge femmes, aceasta este pentru tine!Această rochie de vopsea de vopsea și o jachetă de biker se potrivesc pentru o serie de două sau două concerte de vară, mai ales când sunt asociate cu o coroană de floare proaspătă, cu soarele rotunjite și cu o ambreiaj cu fringă.

7. Topshop Moto Color Block Patchwork Jacket ($ 85) + Rochie Zara Checked ($ 70): Când vine vorba de pansament cald, gingham și denim livrează întotdeauna. Luați-vă doar-kickin'-a ajunge la nivelul următor, prin upgrade la o jachetă mozaic și decupaje peekaboo care dau aceste bucăți încercate și adevărate o margine subtil moderne. Du-te luminos și îndrăzneț pe partea din față a accesoriilor, căutând rujuri de berry și tehnicolor lovituri pentru o dimensiune și o dramă adăugată.

8. Zara brodate din bumbac ($ 100) + rochie Kain Lydia Stretch-Jersey Mini ($ 96): încălțăminte de lucru de vreme caldă nu trebuie să fie neobișnuit. Ieșiți în această rochie vibrantă a cămășii și o pereche de tocuri de dantelă în sus și pregătiți-vă să vă ocupați de lista de sarcini a zilei ca și fata de fată. Atunci când biroul AC se dovedește a fi prea mult, aruncați pe o jachetă brodată care are garanția că va da startul acelor vibrații creative.

9. Zara Bird Bomber Bomber Jacket ($ 100) + H & M V-Neck Rochie ($ 60): Întreaga chestie sport-chic nu pleacă oricând în curând, și nu am fi putut fi mai fericit. Indiferent dacă este vorba despre o întâlnire ocazională sau o excursie pentru a vizita expoziția de artă nouă, această pereche de personalitate nu va dezamăgi. Îmbrăcați-o cu sandale cu curele și un colier elegant de guler, sau jucați-o rece cu tobogane de piscină și o pungă mini crossbody.

10. Si alte povestiri Jacheta cu buton decupat ($ 95) + rochie scurta H & M ($ 18): uita de teas si blugi - face acest ghimpe fara gura mare si sacou jacheta taiat noul dvs. du-te pentru a alerga week-end. Echipate cu diapozitive cu vârfuri ascuțite, cu nuanțe de declarație și cu geantă pentru găleată, este aprobat stilul de stradă 100%.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.