10 Proaspete Sex-Neutru Nume bebelus

10 Proaspete Sex-Neutru Nume bebelus

We can reprogram life. How to do it wisely | Juan Enriquez (Mai 2019).

Anonim

Numele săptămânii din granițele de știri încrucișate între sexe. Unele dintre aceste denumiri unisex (sau denumiri semi-unisex) sunt mai populare pentru băieți, altele pentru fete, iar altele sunt atât de rare încât ar putea merge oricum. Vedeți ce credeți - sunt aceste nume mai baiat sau fata pentru tine?

1. Arlo: Actorul Theo Rossi și soția lui au ales un nume care accelerează graficele pentru noul lor fiu, Arlo Benjamin. Numele de bebeluș Arlo a intrat în top 1000 în 2011 și a ajuns la numărul # 349 în 2016. De asemenea, este folosit pentru un număr mic, dar tot mai mare de fete, 56 în 2016. Cu Harlow stând la # 420 pentru fete și Marlowe în creștere, nu este surprinzător faptul că unii părinți se îndreaptă spre Arlo pentru un sunet similar pentru fiicele lor - deși nu vor depăși numărul băieților în curând.

2. Dalton: Dalton William este numele cântăreței Ashley Monroe și noul fiu al lui John Danks. Acest nume de familie / nume de cowboy a ajuns la vârf la băieți la sfârșitul anilor 1990 și încă se situează la # 331. Pe partea fetelor, este ceva neobisnuit, dar nu nemaiauzit: sapte fete au fost numite Dalton in 2016. Cu numele -ton ca Peyton si Sutton in Topul celor mai populare 1000 de nume pentru fete, Dalton nu pare atat de indepartat. Ar putea chiar să vă dea porecla de epocă Dolly.

3. Parker: Receptorul TV Mark Steines și soția sa au primit recent o fiică, Parker Rose. Împreună cu nume ocupaționale precum Sawyer și Carter, Parker este popular pentru ambele sexe. Este # 87 pentru băieți și # 217 pentru fete în SUA, și încă în creștere pentru ambele. Actrița Parker Posey a ajutat-o ​​să se simtă confortabilă ca pe numele fetelor.

4. Sonny: Sonny Sanford este fiul lui Celebrity Whitney Port, născut în iulie. Sonny este unul dintre acei băieți care nu se află în topul celor 1000 de ani din anii 1920. Acesta este dat la o mână de fete în fiecare an - au fost 18 Sonnys fată în 2016. Blogger Sonni Abatta (care are o varianta de ortografie) împărtășește gândurile ei aici pe crestere cu un nume neobișnuit. Între timp, sunetul vesel de sunet este mai popular pentru fete decât pentru băieți, dar în afara Top 1000 pentru ambele.

Sonny ar putea fi o porecla pentru orice nume care conține "fiu", pentru ambele sexe. Iată două dintre ele!

5. Addison: Addison este al 29-lea cel mai popular nume de fete din SUA, dar pentru băieți, este mai jos de top 1000, deci e răcoritor să auzi un Addison de sex masculin. (Acum 30 de ani, cine s-ar fi gândit vreodată să spunem asta?) Există un băiat numit Addison printre acești copii numiți după echipa de baseball din Chicago Cubs - stadionul Cubs se află pe strada West Addison.

6. Jaymison: băiat sau fată? Există un băiat Jaymison în ultimele anunțuri de naștere de pe site-ul francez Neuf Mois, dar ortografia vă poate da pauză. Uneori părinții folosesc o ortografie pentru a face un nume feminin - ca în Jaymie, care a întins mereu mai multă fată decât băiat.Jaymison a scris numai pentru băieți, dar cea mai populară ortografie, Jameson (care se situează # 128 pentru băieți), a fost folosită pentru 59 de fete anul trecut.

7. Louie: Singerii Andy Grammer și Aijia Lise au salutat o fiică în iulie. Numele ei complet este Louisiana K, dar părinții ei o numesc Louie. Acesta este un exemplu extraordinar de a obține un pseudonim de la un nume feminin (gândiți-l pe Frankie pentru Francesca sau pe Max pentru Maxima ca la Zuckerberg). Și Louisiana este rară - în 2016 nu a fost o diagramă, dar se potrivește chiar cu Lu- numele pentru fetele pe care părinții le iubesc astăzi.

Pe partea băieților Lauren Collins a scris un eseu despre modul în care familia americană-franceză a ales să-și numească fiul Louis (un Top 10 nume în Franța) Opțiuni. 8. Tennessee:

Un alt nume pentru copii în știri! Părinții care sunt mari fani ai echipei de fotbal din Tennessee Volunteers tocmai au salutat tripleți: Tennessee Grace și frații ei, Knox și Neyland (numele stadionului echipei). S-ar putea să te gândești la dramaturgul Tennessee Williams (numele stiloului său) sau la fiul lui Reese Witherspoon și să presupun că Tennessee este mai degrabă un nume de sex masculin. Dar, până în 1995, a fost doar pentru fete. Anul trecut, 24 de băieți și 24 de fete au primit numele. 9. Daye:

Ești surprins că acest nume nu este mai popular? De la Ava și Mason la Gray și Faye, atât de multe dintre numele de top au sunete "ay" care Ziua (e) pare a fi o adăugare naturală în listă. În 2016, doar șapte fete și cinci băieți din SUA au fost numite Zi, iar ortografia este aproape nemaiauzită. Actrița britanică de săpun Jennifer Metcalfe o folosește pentru fiul ei, Daye Colmic. (Numele lui de mijloc este un smoosh al numelui bunicilor lui, Colin și Mick.) 10. Beryl:

Dacă îți place un nume bun de copil hipster (fără a recunoaște că ești un hipster, desigur), există o carte pentru asta. Deși nu toate numele menționate sunt susceptibile de a se prinde (vă uita la tine, Gyoza și Pixar), multe dintre ele sunt deja folosite. Ca Jagger, Kale, Tesla, Wes… și Beryl? Părinții îndrăzneți ar putea reînvia acest nume de piatră prețioasă pentru o fată, dar, după cum subliniază articolul, a fost acordat și unui număr decent de băieți în anii 1910, 20 și 30. Ce crezi - ai îndrăzni să-l folosesti pe Beryl pentru un băiat? Care sunt numele preferat pentru sex neutru? Împarte-le cu noi @FeminineClub.com.

Această postare a fost publicată anterior pe Nameberry de Claire Bristow.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.