10 Produse proaspete de frumusețe noi pentru a încerca în mai

10 Produse proaspete de frumusețe noi pentru a încerca în mai

Secrete de frumuseţe arăbeşti (Mai 2019).

Anonim

Poate că este vremea mai caldă - sau poate doar toate frații de unicorn - dar părul, machiajul și brandurile de îngrijire a pielii au adus lună. Aceste 10 debutări în luna mai ne dau viață și ne-au ajutat pentru vară, așa că citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai recente și cele mai bune produse de frumusețe. 1. BECCA x Paleta de ochi de la Christie Teigen ($ 46):

Brandul GECO, BECCA, renunta la o noua versiune cu paleta de culori cu Chrissy Teigen. Conține tot ce aveți nevoie pentru a crea un aspect uimitor: o roșie înfrumusețată, roz, două sclipitoare (dar nu strălucitoare) și un bronz superb. 2. Ole Henriksen Pure-Balance Scrub pentru sauna faciala ($ 28):

Acest scrub de incalzire face totul pentru tenul gras si combinat. Acidul glicolic îndepărtează ușor pielea moartă, în timp ce acidul lactic hidratează și netezește. 3. Purtați samponul complet ($ 36) și balsamul complet ($ 38):

Dați încuietorilor o creștere a volumului de fiecare dată când vă spălați cu acest nou șampon și balsam de la brandul care a apucat stilistul de coafură Adir Abergel ca director de creație. Dincolo de aceasta, formula cu infuzie de keratină funcționează pentru a întări fiecare componentă în timp ce elimină uleiul și acumulează. 4. Manuka Doctor 24K Gold & Manuka Ulei de corp pentru miere ($ 40):

La momentul potrivit pentru sezonul cald, acest ulei de corp bogat bogat in uleiuri de moringa, avocado si baobab lasa pielea ta sa se uite la o senzatie sexy cale. 5. CoverGirl Total Tease Impermeabil Mascara ($ 9):

Această rimel cu totul accesibil lasă genele tale lungi și separate fără aglomerări nedorite. Formula ingerabilă, fără smudge aduce o tonă de definiție ochilor dvs., în timp ce peria de două-în-una vă permite să vă lărgiți, să volumizați și să vă separați. 6. Placa de plajă Beachwaver Co Pro Ceramică Styling Iron ($ 169):

Marca din spatele fierului curling rotativ debutează un fier plat unic, realizat pentru toate tipurile de păr (deși au o versiune de titan care este făcută pentru încuietori curbate și grosiere). Atașamentele imită o perie rotundă, astfel încât veți fi lăsat săriți, cu volum și neted. 7. Cocokind Toner de oțet de zmeură ($ 16):

Sprite pe toner îmbogățit cu oțet de zmeură, loviți-vă înapoi și minuni cum arată dispariția acneei. Aciditatea oțetului echilibrează nivelul pH-ului pielii, astfel încât să aveți mai puțin ulei, ceea ce face ca verificările să fie însoțite de pierderi. Această formulă cu două ingrediente ajută și la calmarea iritării și a inflamației. 8. Merle Norman Frumoasa Journey Face + Paleta de ochi ($ 48):

Acest compact complet încărcat vă oferă vibrații instant de zeiță de vară. Patru fețe neutre vă permit să creați o tonă de aspect diferit, în timp ce blushul și bronzul fac ușor să le legați împreună. 9. Pacifica Coconut Probiotic Mineral Face Shade ($ 13):

Nici măcar nu gândiți despre trecerea în afară fără a fi protejat corespunzător de soare.Acest SPF minerale proaspete miroase ca nuca de cocos, este rezistent la apă și conține probiotice vegane și cafeină, ambele menținând aspectul pielii încrețit și sănătos. 10. Christian Louboutin Metalinude Nail Color ($ 50):

Puneți-vă unghiile în cea mai recentă lansare de frumusețe creată de Christian Louboutin: poloneză cromată metalică cromată. Culorile nude cu aspect universal, pline de culoare, sunt împachetate cu pigmenți strălucitori, care fac instantaneu să vă arate cotația. Un singur strat este tot ce aveți nevoie, ceea ce este perfect pentru acele manisuri de ultimă oră. Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.