10 Cadouri pentru prietenul tău și alte persoane pe care ai uitat să le cumperi

10 Cadouri pentru prietenul tău și alte persoane pe care ai uitat să le cumperi

B.U.G. Mafia - Bag Pula-n Lume Si V-o Fac Cadou (feat. ViLLy) (Prod. Tata Vlad) (Mai 2019).

Anonim

Probabil că aveți mulți oameni pe lista de cumpărături de vacanță în acest an. Sincer, cine nu? Între părinții tăi, frații tăi, poate și copiii tăi, poate copiii fraților tăi, cei mai buni prieteni, bunicii și aproape orice altă persoană din viața ta, plus toate decorurile de vacanță și cumpărăturile cu băcăni, este destul de natural ca unii oameni să cadă fisurile. Dar există încă mult timp pentru a crea idei potrivite pentru persoanele pe care le-ați fi uitat în timp ce vă distrugeți prin agenda dvs. de cumpărături foarte lungă.

1. Pentru "partenerul dvs. de lucru", o grădină de plajă Zen Life Tabletop ($ 35): Betia ta de muncă ar fi putut ajunge în partea de jos a listei datorită economiei pure. În plus, majoritatea birourilor au acele reguli de cheltuire indiferent de faptul că "soțul dvs. de lucru", persoana pe care sunteți atașată la șold de la nouă la cinci, este în valoare de mult mai mult decât un cadou brânzos de cinci dolari magazin colț. Această grădină zen va arăta grozav pe biroul lor și îi va face să se gândească la plajă atunci când lucrează noaptea târziu.

2. Pentru barista ta, un gust de gustare cu ciocolata (50 $): Cele mai bune cadouri pentru barista ta sunt cele pe care le pot imparti cu colegii lor. Dă-i baristului un tratament pe care ei și colegii săi de bere se pot bucura de-a lungul schimbării lor. Gură. com este un furnizor excelent de coșuri de tratament, inclusiv acest ciocolată snackable unul. Dacă doriți să continuați cu tema de ciocolată, aveți și un gust de ciocolată cu o singură origine (50 de dolari) și un coș combinat de ciocolată și cafea ($ 62).

3. Pentru igiena dentară, plante pentru suculenți în formă de dinți ($ 10): Hygienistul tău este eroul nenăscut al biroului dentist. În timp ce medicul dentist vă verifică starea sănătății orale, este doar după ce igienistul ți-a curățat albii perla la perfecțiune. Mulțumiți-le cu un suculent frumos într-un plantator adorabil pentru a păstra pe biroul lor sau acasă.

4. Pentru asistenta medicala inregistrata sau pentru asistentul medicului, o cana de cafea adorabila ($ 15): Vorbind despre eroi neascunoscuti, stii acea persoana care iti da timpul sa-ti verifice vitalitatea, sa-ti puna intrebari despre sanatatea ta si sa observe cu meticulozitate totul pentru doctor la începutul examinării? Asistența dvs. înregistrată sau asistentul medicului este, de obicei, cel care face legworkul în jurul biroului, deci merită cu siguranță puțină apreciere în timpul sărbătorilor.

5. Pentru portar sau super, niște mănuși calde Fox River ($ 22): În mod natural, ar trebui să-i dai portarului sau super (sau ambelor) un sfat frumos în jurul sărbătorilor, pentru a-ți arăta aprecierea, dar angajații cartierului tău apreciază, de asemenea, cadou, de asemenea. Dacă nu sunteți sigur ce să le dați, ceva de casă sau aceste mănuși de piele și lână pe care le pot purta la locul de muncă vor face frumos.

6. Pentru Carrierul tău de poștă, Pop Bar Chocolate Hot on a Stick ($ 18): În general, un transportator poștal nu poate accepta cadouri pur și simplu pentru că este un transportator de corespondență. Cu toate acestea, ei pot accepta cadouri dacă au o relație personală cu dvs. sau dacă darul este evaluat sub 20 $ în jurul unei vacanțe și nu poate fi schimbat pentru bani. Cadouri comestibile, cum ar fi aceste bețișoare de ciocolată fierbinte, nu sunt doar ieftine, ci pot fi împărtășite și cu angajații postului în camera de pauză.

7. Pentru stilistul tău, răsfățând L'Occitane Creme de mână ($ 29): Stilistul tău are grijă de părul tău, așa că acum e timpul să ai grijă de mâini. Șamponul, coloranții, înălbitorul și toată apa dură pot purta cu adevărat mâinile și cuticulele unei persoane, astfel încât o loțiune de răsfăț care să-și păstreze mâinile minunate ar fi binevenită.

8. Pentru instructorul dvs. de fitness, o geantă de mână Handy Lululemon ($ 48): Dacă cineva din viața ta este mereu în mișcare, este instructorul tău de fitness. Fie că este vorba de yoga, de spin sau de gestionarea clienților ca antrenor personal, probabil că ar putea folosi ceva pentru a-și păstra obiectele personale organizate la sală.

9. Pentru vecinul tău lângă ușă, setul de cadouri pentru lumanari de la Anthropologie Boulangerie ($ 38): Pentru toate acele momente le-au verificat corespondența, ți-au adăpostit plantele sau ți-au dat un salut prietenos încălzirea gospodăriei.

10. Pentru prietenul tau, o fabulă Osaka Pour over Coffee Brew Set ($ 45): Bine, așa că unii oameni nu ar uita niciodată de ceilalți semnificativi în timp ce fac cumpărături de vacanță, dar uneori părăsim SO-ul nostru în ultimul moment - familii. Acest set fantezist de turnare este perfect pentru mierea ta care întotdeauna lovește amânați, plus că va arăta uimitor pe contorul de bucătărie.

Cum îți vei împacheta cadourile în acest an? Pentru ambalarea cadourilor, verificați-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.