10 Fete de lucru aprobate pentru fete sub 100

10 Fete de lucru aprobate pentru fete sub 100

Primăria Capitalei a aprobat mitingul din 10 august (Iulie 2019).

Anonim

Fie că este o întâlnire de 8am luni sau vineri ocazional, nu este nimic mai important pentru tinuta de birou tipic decât punga potrivită. Găsirea sacului perfect de lucru poate fi o sarcină grea, însă: Trebuie să fie suficient de mare pentru a vă purta calculatorul, masa de prânz și poate o pereche de apartamente, dar și suficient de portabil pentru naveta dumneavoastră. Să nu mai vorbim că aveți un stil de repetare pentru a vă menține, așa că tobe frumpy și saci fără formă sunt un non-go. Sigur, ai putea să-ți folosești rucsacul vechi de la facultate, dar de ce nu-l condimentezi? Iată 10 pungi colorate, creative și total unice, care vă vor duce la și de la clasa nouă la cinci.

1. Oameni liberi Slouchy Vegan Tote (68 de dolari): Dacă sunteți pus pe o geantă de bază tote, de ce nu mergeți pentru unul într-o culoare bogată și dramatică, ca umbra uimitoare de smarald? Puncte bonus pentru opțiunile pentru mai multe curele.

2. În cazul în care Lady Gaga avea o slujbă de zi, presupunem că va purta această geantă. Forma este pozitiv atrăgătoare, dar albastrul bogat este suficient de neutru pentru a merge cu orice echipament.

3. Kate Spade Daycation Bon Shopper ($ 85): Cine nu are nevoie de un pic de roz in timpul lor de lucru? Veți găsi probabil că vă duceți acest delicios tote direct de la birou până la brunchul de duminică. În plus, forma ambalabilă vă permite să o așezați ori de câte ori doriți să păstrați lumina.

4. Skinny Dip Circus Tote Bag ($ 72): Munca nu va fi niciodată plictisitoare din nou, dacă aceasta este transportarea ta. Vei fi viața petrecerii și ușurarea stresului de la birou când treci cabinele cu acest asomănat vesel pe braț.

5. interzice. face Peekaboo Tote Bag ($ 36): Acest stil de vizionare este la fel de la modă și este clasic. Pentru doar câțiva dolari suplimentari, puteți avea punga monogramată pentru acel pic de personalizare adăugat. Cine știa că rozul roz poate fi atât de versatil?

6. ASOS Geantă din piele de piele și din piele ($ 57): canale colegii tăi de zile de dinainte cu această geantă profesor-inspirat. Rochie pentru locul de muncă pe care doriți, și uite în mare chic face acest lucru.

7. BAGGU Duck Bag ($ 26): Această geantă este la fel de durabilă încât este accesibilă. În plus, vine în multe culori și modele distractive, deci de ce să nu obțineți una pentru fiecare zi a săptămânii?

8. Pălăria de culoare din sticlă de culoare Sam și Libby Faux din piele ($ 40): un pop albastru și un efect de strălucire aduc detalii amuzante în acest aspect cotidian. Jazz până orice costum în stare proaspătă sau să completeze un off-duty târziu-vara maxi cu stil.

9. Rucsacul Fjallraven Kanken (75 $): Fiecare fată de modă a fost văzută la unul dintre acești copii în jur. Nu vă aduceți naveta la birou ocazia perfectă de a obține acest sfat de stil?

10. Geanta pentru cumparatori Charles & Keith (59 $): Acest rucsac este la fel de elegant si pus ca tine. Mânerul de sus convenabil îl face dublu ca o geantă de mână, deci nu ezitați să faceți acest număr MVP stil de lucru.

Vrei mai mult stil de birou? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.