10 Moduri minunate de a încorpora caligrafia în decorul tău de nuntă

10 Moduri minunate de a încorpora caligrafia în decorul tău de nuntă

Section, Week 5 (Februarie 2019).

Anonim

Aranjamente florale si minimaliste sunt doua tendinte de nunta pe care ne putem astepta sa le vedem in 2017. există un clasic pe care nu-l putem uita: caligrafie! Această tendință superbă și capricioasă este încă puternică, și pentru un motiv bun. Nu numai că este super frumoasă, dar este adesea făcută de către proprietarii de sex feminin de mici dimensiuni (AKA #girlbosses). Această rugăminte este o ode la caligrafie, femeile care o creează și multele modalități pe care le poți încorpora în ziua nunții tale.

1. Semne de băut: Cu semne personalizate (și super-drăguțe) personalizate, permițându-le să știe ce băuturi sunt servite, oaspeții dvs. nu vor trebui să-și ghicească alegerea. (prin Caligrafie Tec Petaja / Laura Hooper)

2. Runners-ul de masă: Puneți un alergător tradițional cu o frază care spune: "Mănâncă o altă bucată de tort! "(Prin intermediul Fundal Forever Photography / Ruffled)

3. Invitații: O atingere de caligrafie adaugă un contrast izbitor la invitații. Pentru a lega tema împreună, adăugați o anumită caligrafie semnalizării de la recepția dvs. (prin Caligrafie Cast / Oh So Beautiful Paper)

4. O serie de citate: Încadrarea pasarelei la ceremonia dvs. cu aceste semne scrise manual este, cu siguranță, o idee rockstar. S-ar putea chiar să facă pentru un DIY mare, dacă doriți să încercați mână (cu intenție de cuvinte) la caligrafie. (prin intermediul Connie Whitlock / Style Me Pretty)

5. Globe Detalii: Dragostea de a călători? Aceasta este o modalitate super unică de a încorpora caligrafie (și aventurile tale) în nunta ta. (prin fotografia Alicia Lewin / Couture Colorado)

6. Numere de tabel: Dacă aveți nevoie de un număr de masă elegant și elegant, nu mai căutați. Și dacă aurul nu este în alegerea dvs., este foarte simplu să scoateți culorile și să păstrați lumânările și verdeața ca piesă centrală. (prin Bernadette Pollard / Song and Pen)

7. Semne de caligrafie: O bucată de lemn superb cu litere albe delicate? Acum este ceea ce numim caligrafie clasică. (prin Gina Paulson Photography / Ruffled)

8. Scaune de mireasa: o atingere subtilă a caligrafiei face totul mai bun. Cu scaunele țestoase șic, panouri din lemn și frânghii, acesta este un aspect foarte coeziv care, credem noi, nu ar fi completat fără niște litere albe strălucitoare. (prin Deer Pearl Flowers / Tulle și Chantilly)

9. Semn de carte pentru oaspeți: Este într-adevăr necesar să aveți un semn care cere oaspeților să scrie în cartea de oaspeți? Când întâlniți unul frumos, răspunsul este DA. Găsiți acest semn manual de design de mătase ($ 25) pe Etsy sau DIY-ul dvs.

10. Serving Rock: Trebuie să recunoaștem că nu am mai văzut acest lucru înainte, dar noi o iubim! Toată lumea întreabă mereu ce se află pe platoul de servire - bine, acum este afișat în cel mai frumos mod posibil.(prin Tec Petaja / Caligrafie Laura Hooper)

Vrei mai multă inspirație pentru nuntă? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.