10 Cumpărături de cumpărături de ultimă oră pentru sub 10 $ poți ajunge la țintă

10 Cumpărături de cumpărături de ultimă oră pentru sub 10 $ poți ajunge la țintă

DIY Room Decor! 10 DIY Room Makeover Ideas for Teens! (Ianuarie 2019).

Anonim

A lăsat cumpărăturile dvs. în ultimul moment? Nu vă faceți griji: puteți încă să strici frumusețea în viața voastră cu palete mari de machiaj și storuri. Te-am acoperit cu 10 cumpărături minunate de frumusețe pe care le poți ridica de la țintă locală pe care orice iubitor de frumusețe îl va fi obsedat de AF. În plus, veți mai avea destui bani pentru a vă trata pe voi înșivă.

1. Seturi esențiale de tehnici de călătorie ($ 8): acoperă toate bazele cu acest set de călătorie colorat. Se livrează cu un compartiment cu fermoar care se dublează ca suport pentru pensule (scor!). Nu vă lăsați păcăliți de preț - aceste perii primesc în mod constant recenzii de cinci stele!

2. Burt's Hive Hive Favorite Set de cadouri de vacanță ($ 5): Errrybody iubește albinele lui Burt, prindeți astfel acest set de drăguț cadouri pentru stocarea ei și va vibra cu entuziasm. Acest balsam de buze este o cult-fav, și care nu are nevoie de lotiune acest timp al anului? !

3. Laneige Good Night Kit Trial Size ($ 5): Bucurați-vă de piele pentru un lux serios cu acest duo foarte hidratant și hrănit. Firmele și reparațiile de mască pentru iaurt fermentate și masca de dormit pentru apă se reînnoiesc peste noapte. Practic, pielea ta te va IUBESC dupa ce ai folosit aceste lucruri.

4. NYX Eye Brow Push-Up Bra - Lift & Draw ($ 10): Toată lumea are nevoie de puțină dragoste de împinge-up din când în când. Acest creion de două pentru ambele ridică și definește sprâncenele, ceea ce înseamnă că totuși veți arăta perfect în dimineața de după petrecerea de vacanță. Acesta este creionul pe care l-ați așteptat!

5. e. l. f. Mad for Matte Lip Set 4pc ($ 10): Suntem suparati pentru aceste creioane mat de buze. Ansamblul încorporat vă permite să le folosiți ca o căptușeală, iar pigmenții bogați durează ca petele. De când vin în seturi de câte patru, ea va găsi cu siguranță culoarea ei preferată. Nu mai trebuie să alegi!

6. ESSENCE Set Cosmetic Negru ($ 10): Vrem mereu să găsim acea rimel perfectă, dar sunt doar atât de multe de ales! Luați ghiciți să lucrați cu acest set de trei care promite zile lungi geme mari și grase. Dacă cineva nu face acest truc, încercați să aplicați diferitele formule pentru a obține un efect fals.

7. Maybelline® Paleta de umbra Blush Nudes ™ ($ 8): alternativa bugetului Maybelline pentru cultura pop-cultura, paletele goale Urban Decay, aceste seturi vin la fel de multe varietati la o fractiune din pret. Varietatea culorilor vă va duce de la zi la noapte și de la birou la petrecere. Cu o etichetă de preț, cum ar fi asta, probabil că ar trebui să le faci pe toate!

8. Nr. 7 Perfect Bronzed Mosaic Bronzer ($ 9): Linia Boots No. 7 a fost unul dintre secretele cele mai bine păstrate din Marea Britanie până de curând și pentru un motiv bun. Acest bronz multi-tonat este soluția perfectă pentru blajele de iarnă. Paleta de mozaic vă permite să personalizați doar nuanța potrivită pentru a se potrivi cu tonul pielii, astfel încât veți fi strălucind ca o zi de vară.

9. SheaMoisture Nucă de cocos și Hibiscus Curl Îmbunătățirea Smoothie ($ 9): Oamenii sunt nerăbdători peste acest produs uimitor care miroase atât de bine, poate doriți să-l mănânce. Buclele bluzoase ajung să fie moi și mătăsite cu acest clasic cult în curând. Fete de păr natural, bucurați-vă.

10. Venus Swirl și Olay Gift Beauty Set cadou de cadouri ($ 10): Când nu sunteți sigur ce să obțineți, acest set de cadouri acoperă toate bazele. Păstrați pielea netedă și răsfățată pe tot parcursul anului. Pentru spălarea corpului, gel de bărbierit, burete de ras și

care vin în doar sub 10 $, este o fură!

Căutați și mai multe produse de frumusețe? Verifică-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(fotografie recomandată prin intermediul țintă)