10 Salate verde demne de mese de vacanță

10 Salate verde demne de mese de vacanță

Words at War: Mother America / Log Book / The Ninth Commandment (Mai 2019).

Anonim

Când planificăm o masă de vacanță, avem tendința de a ne concentra atenția asupra aplicațiilor fanteziste, a unui impresionant principal sau a unui desert. Dacă e timp, am putea scoate câteva opriri pentru un cocktail de semnătură. Dar toate aceste pregătiri nu lasă multă energie pentru părțile la fel de importante. Introduceți salata de modă veche. O opțiune bine compusă poate fi respirația de aer proaspăt într-o masă altfel indulgentă și vă ajută pe oaspeți să cadă într-o comă alimentară totală. Am completat 10 opțiuni care sunt prietenoase pentru vegetarieni și nimic altceva decât plictisitor.

1. Pecan cu zahar, pere si salata de rodie: Nu poti sa te intalnesti cu un clasic. Această salată de toamnă are toate bunatașile sezoniere, plus un dressing de zmeură de mac, feta și verdeață proaspătă. (prin șorțul lui Chelsey)

2. Tahini Salata de Caesar Kale cu cornbread Cornbread: Pentru o întorsătură pe clasicul Caesar, încercați această versiune inimă de kale. Crouturile de casă de porumb de casă sunt un semn bun pentru sezonul de recoltare. (prin Cake Over Steak)

3. Salata de varză de Bruxelles cu mere și nucă de cireșe: Această salată caldă este super satisfăcătoare. Veți găti mugurii împreună cu un măr peste o tigaie și totul se va sfârși cu nuci bomboane cu zahăr brun și crocant. (prin dietă)

4. Lemon Garlic Salată de broccoli prăjită: Este destul de ușor să biciuiți într-o zi de sărbătoare, dar cu semințe destul de rodii și avocado, este de asemenea destul de pizzazz pentru masa ta de vacanță. (prin recolta semipreparată)

5. Romaine, Radicchio și salata endivă: Dacă căutați ceva subevaluat, dar elegant, mergeți la această salată simplă. Nu va concura cu nimic altceva pe masă, dar este destul de destul pentru a privi chiar acasă, alături de roșii bogate și roșii de casă. (prin Martha Stewart)

6. Arugula Salata Kale Reggiano: Schimbati acest lucru pentru un upgrade pe verdele dvs. tipic amestecat. Prăjiturile de pin proaspete oferă doar cantitatea potrivită de criză, iar vinaigretul și parmezanul de lamaie Champagne sunt o completare perfectă a verzilor amare. (prin modul în care mănâncă dulce)

7. Butternut Squash și Cranberry Salată Quinoa: Dacă gătiți pentru vegetarieni, luați în considerare o salată consistentă care poate umple burta la fel de ușor ca și curcanul de Ziua Recunostintei. (prin Little Broken)

8. Rahat salata de varza de Bruxelles cu sfeclă prăjită, pene și brânză de capră: Căutați o opțiune extraordinară de a face? Ardeiul roșu de Bruxelles va beneficia de puțin timp înmuiat în vinaigretul de mustar și de cidru de mere. Sfeclă colorată păstrează acest fel de mâncare în căutarea festivă. (prin intermediul Foodiecrush)

9. Salata de conopidă salată cu pansament de lămâie Tahini: Este nevoie de un pic de preparat pentru tahini dressing și picant picant topping, dar noi promitem că merită.În plus, puteți face toate componentele înainte de timp și asamblați înainte de servire. (prin octeți bugetari)

10. Radicchio, Pear, Gorgonzola, rodii și salată de nuc: Aceasta primește premiul pentru cea mai uimitoare salată. Este plină de tonuri de bijuterie de toamnă colorate și cu nuci și Gorgonzola, de asemenea, atinge toate notele corecte. (printr-o placă frumoasă)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de planificare a meniurilor.