10 Hacuri pentru a-ți face ziua de muncă sănătos

10 Hacuri pentru a-ți face ziua de muncă sănătos

Sneak Candy in Class! 19 DIY Edible School Supplies & School Pranks! (Februarie 2019).

Anonim

Lucrul la birou este obositor. Într-adevăr, lucrul orice lucrare este obositoare. Iar după ce vă faceți griji zilnic, poate fi atât de greu să găsiți motivația de a vă aduce corpul în studioul de dans sau în fundul bicicletei de la SoulCycle. Poate că sunteți mai productiv să faceți exerciții de birou la locul de muncă decât să vă grăbiți la sala de sport în fiecare zi. Dacă este cazul, iată câteva modalități de a adăuga obiceiuri sănătoase în ziua dvs. de lucru, în ciuda timpului și energiei suge de la unu la cinci.

1. Stand Stand Standing ($ 350): Ergonomia ne spune că ecranul dvs. trebuie să fie la nivelul ochilor, iar suprafața dvs. de scris trebuie să fie la înălțimea coatelor. Poți să cumperi acest birou cu cel mai bine vândut produs pe Amazon sau să faci un birou permanent.

2. Sticla de apă fără sticlă Nalgene ($ 11): Starea hidratată este excelentă din mai multe motive. Nu numai că puteți suferi efecte negative asupra sănătății dacă sunteți deshidratat cronic, dar consumând multă apă va suprima și apetitul. Apa de băut toată ziua te oprește să mănânci doar să mănânci. Este posibil ca atunci când corpul tău îți spune că e foame, e doar sete.

3. Fitbit Alta ($ 129 +): În jos cu tragedia tracker portabil? Utilizați un Fitbit pentru a începe competițiile cu colegii dvs. ca un stimulent principal de a acorda prioritate exercitării… chiar dacă este doar mersul pe jos mai mult decât de obicei. Veți găsi că vă solicitați mai multe întâlniri de mers pe jos sau faceți o plimbare suplimentară pentru a lua prânzul.

4. Nike Tanjun Sneakers Running ($ 50 +): Un hack clasic de birou este de a aduce adidași și de a-ți petrece transpirația în schimb. Dacă aveți adidași chiar la biroul dvs., nu aveți niciun motiv nu pentru a vă mișca și a vă face să curgă sângele. Chiar dacă nu loviți sală de gimnastică sau mergeți la o pauză de prânz, puteți cel puțin să faceți o plimbare pe jos în birou sau să faceți un cuplu în sus și în jos pe scările biroului pentru a rămâne în formă.

5. Exercițiu de exerciții de bicicletă exercițiu ($ 219): Această contrapondere este intensă, dar este, probabil, la fel de aproape de un antrenament deplin, așa cum puteți obține la locul de muncă. În timp ce nu este practică pentru toate mediile de birou, acesta este un excelent cardio hack pentru cei care lucrează în birouri netradiționale și startupuri răcoritoare sau lucrează de acasă.

6. Swopper Stool ($ 700): Dacă sunteți în căutarea unui mod sănătos de a sta toată ziua, acest scaun va dezvolta postura și echilibrul mai bun. Dacă căutați o alternativă mai ieftină, verificați Scaunul Wobble ($ 150).

7. Dynapro Exercise Ball ($ 26): Am auzit mult timp despre beneficiile utilizării bilelor de exerciții ca scaune de birou. În loc să vă relaxați și să vă răzbunăți cu munca dvs., puteți să vă angajați într-o bază pentru un set de birou mai eficient și mai sănătos. Dincolo de potențialul de a vedea beneficii în segmentul mijlociu, veți vedea, de asemenea, o îmbunătățire a poziției dumneavoastră.Acesta este un scenariu câștig-câștig la un preț ieftin.

8. DeskCycle ($ 160): DeskCycle este silențios (și ne referim la silențios) și este, de asemenea, neclar, ceea ce face o modalitate excelentă de a face exerciții în timpul muncii. Puteți face, de asemenea, unele HIIT (de înaltă intensitate de antrenament interval) pe parcursul zilei pentru a vedea cu adevărat beneficiile și pentru a obține unele cardio-friendly cardio.

9. TrekDesk Treadmill Desk (600 $): Acest produs TrekDesk se spune că se atașează practic la orice treadmill. Da, chiar și benzile de alergare tradiționale. Complet cu spațiu amplu de lucru și două suporturi pentru pahare, aceasta este o componentă productivă pentru un birou sănătos, indiferent dacă sunteți într-un birou mare sau lucrați acasă. Dacă nu aveți un banda de alergat sau nu puteți lucra de acasă, puteți utiliza biroul de banda de alergare pe cont propriu ca un birou de birou.

10. Rebel Under Desk Banda de alergare ($ 1, 000): Nu este nevoie de asamblare pentru această banda de alergare sub birou; acesta ajunge complet asamblat și gata pentru plăcerea dumneavoastră. (Sau pentru tortura ta, în funcție de modul în care te uiți la ea.) Dacă prețul unui treadmill complet este copleșitor, nu ești singur. Dar nu fi descurajat. Multe companii vă vor furniza anumite locuri de cazare, cum ar fi birouri în picioare și treptele de birou ca o modalitate de a menține angajații lor sănătoși și productivi.

Cum găsești timp pentru antrenament? Anunță-ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.