10 Coafuri Idei pentru bobocii curly

10 Coafuri Idei pentru bobocii curly

Afla ce frizura ti se potriveste ! ( Cum sa te tunzi dupa forma fetei ) (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ești binecuvântat cu bucle, valuri și colaci de zile, vara este timpul să îmbrățișezi acea textura. În loc să-i tragi înapoi cu o bandă sau un știft, arătați-le toată gloria lor răvășită, înfricoșându-se cu mândrie. Există o grămadă de stiluri care lucrează cu experți cu frații de față, așa că citiți mai departe pentru a afla 10 modalități de a ucide jocul de joc.

1. Tras în sus și în față: Faceți acele bretonuri să se ridice în față și în centru, trăgând restul încuietorilor înapoi într-o vârf. Fringe dvs. va cădea în mod natural pe frunte, creând o atmosferă obișnuită-întâlnește-cool-girl.

2. Perfect Unkempt: Du-te cu fluxul natural al părului tău, îmbrățișându-i curbele neregulate și lăsând breasla ta ondulată să-și facă lucrurile. Îndreptarea lor ar fi criminală dacă ești binecuvântat de acest volum și de trup!

3. Space Buns: Fă-ți un stil ușor, la modă, la modă, care te face să te concentrezi. Îmi place cum sunt minunate toate acestea.

4. Bucle fine: Buclele moi, fine, această femeie lucrează atât de bine cu brățările răsucite. Diferitele lungimi adaugă un pic de dimensiune tăiat ei, care aduce structura acelei fețe uluitoare.

5. Sideswept și Subtle: Bretonul curly nu trebuie să fie în fața ta. Faceți o afirmație mai silențioasă, permițându-i să îmbrățișeze părțile pomeții voastre.

6. Înfășurat și uniform: Înfășurarea unei eșarfe elegante în jurul liniei părului vă oferă o vibrație instantanee, dar este și o modalitate practică de a vă stiliza breton-ele dacă sunteți după un aspect coerent și uniform. Bobinele adaugă forma, dar lungimile similare păstrează o senzație lustruită.

7. Înfășurat și colorat: Îmbrățișați acele șuvițe foarte strânse, definite! Întoarcerile și răsturnările funcționează frumos cu o culoare multi-tonă, creând un aspect unic, care se învârte complet în cap.

8. Casual Updo: Împingeți buclele într-un updo liber pentru a evidenția câteva fire de standout. Ei vor cădea în mod natural, adăugând forma aspectului tău, adăugând doar cantitatea potrivită de margine.

9. Baby Bangs: Doar pentru că ai îndoiți frumoși în părul tău nu înseamnă că nu poți să faci breton de sport. Un snip scurt creează o formă măgulitoare care pereche perfect cu un bob texturat.

10. Total centrat: Bretele twirly ies în evidență cu o parte centrală și adaugă o tonă de volum rădăcinilor atunci când sunt astfel proiectate. Această ascensiune naturală (gelos!) Creează volumul și corpul.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații despre îngrijirea și îngrijirea pielii.