10 Home Decor Tendințe care vor fi enorme în 2018

10 Home Decor Tendințe care vor fi enorme în 2018

Rodzinka Barbie ???? Mama i Tata odwiedzają Barbie ???? Zabawa dzieci w glucie Glibbi Slime ???? Bajka lalki (Ianuarie 2019).

Anonim

Începând cu anul 2017, nu mai este momentul să privim înainte tendințele pentru anul 2018. Sigur, lagomă de stil și toate lucrurile de catifea și de mii de ani, dar anul nou aduce toate modelele noi la domiciliu. Și dacă există cineva care să poată vorbi cu acele stiluri viitoare, sunt experții decorului la Houzz. Cu peste 15 milioane de poze de interior pe platforma lor de renovare și de design, Houzz știe câte ceva despre ceea ce este trending. Echipa lor sa alăturat liderilor din industrie și comunității lor online, pentru a face o listă a ceea ce va fi mare în 2018 și să spunem doar că anul pare destul de bun. Verificați predicțiile stilului de mai jos.

1. Culori bogate: Asteptati-va pentru a vedea lovituri de culoare ca galben ars si tutun peste tot - da, ba chiar si baia - pentru a contrasta neutre din acest an. Efectul general este extra lux și confortabil. (prin Bre Purposed)

2. Bucătării colorate: Deplasați-vă, monocrom - culoarea se îndreaptă spre bucătărie! După ani de palete simple, apariția de culoare din dulapurile sau blaturile vopsite sunt cel mai nou lucru în spațiul de gătit. Considerați-o cea mai ușoară cale de a face camera să se simtă mai energizată și mai unică. (prin Clayton și Little)

3. Chiuvete modernizate: Spuneți la revedere chiuvetelor din oțel inoxidabil. Materialele din beton, cupru și granit sunt cele mai noi ochiuri din bucătărie. (via Mix și Chic)

4. Floral Caracteristici: Nu vorbim despre tapetul bunicii tale. Selecțiile din acest sezon utilizează culori vii și flori supradimensionate pentru a împrospăta aproape orice spațiu. Îl iubim mai ales ca o declarație îndrăzneață într-o baie mică sau într-o spate de bucătărie. (prin intermediul Domino)

5. Vintage Lighting: Decoratorii sunt serios în corpuri de iluminat de epocă, și nu le putem da vina pe ele. Aceste pandantive de cupru îmbătrânesc adaugă o atmosferă caldă în orice cameră, indiferent de configurația sa actuală. (prin HGTV)

6. Căpriori și cupă: Această tendință este atât practică, cât și drăguță. Aceste chiuvete în stilul fermei sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, dar încă adaugă o nouă dimensiune camerei. Lucrează foarte bine în casele aglomerate. (prin cameră pentru marți)

7. Decor al betonului: Anul nou ia acest material industrial în locuri neașteptate. În 2018, așteptați să-l vedeți în mobilier, accesorii, țiglă și oriunde va lăsa o impresie de durată. (via Lonny)

8. Pereți de zidărie: În timp ce nacelele și lemnul recuperat nu sunt străini pentru interioarele la modă, 2018 le arată în spații noi. În acest caz, un șemineu din toaletă dă o cameră tradițională o senzație total nouă. (prin case de iubire)

9. Întâlniri spate complexe: În lunile următoare, veți vedea mai mulți designeri folosind plăci care oglindesc lemn, țesături și chiar tapet. Când sunt prezentate într-un backsplash, aceste materiale sunt cu adevărat showstoppers.(prin Domino)

10. Calmare, dormitoare moderne: Păstrați-l calm în spațiul de dormit este un nu-brainer. Materialele moi, neutre și piese funcționale ridică conceptul minimalist al lui 2017 pentru a crea o retragere liniștitoare pe timp de noapte. (prin Homepolish)

Ce tendințe ai de gând să încerci? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe design inspo pentru utilizare în noul an.