10 Indie Mărfurile de frumusețe pentru a vă pune în radar acum

10 Indie Mărfurile de frumusețe pentru a vă pune în radar acum

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Iulie 2019).

Anonim

Cand vine vorba de produse de frumusete de cult, este sigur sa spunem ca dulapurile noastre de medicamente sunt bine aprovizionate. Dar, așa cum ne place să descoperim că o bandă rece înainte să apară pe radio sau să încerce o tendință de alimente înainte de a intra în masă, nu există nimic asemănător cu magia descoperirii unei mărci de frumusețe în creștere. Dacă sunteți în căutarea următorului lucru mare, nu căutați decât aceste mărci indie care servesc produse cu adevărat inovatoare, toate făcute cu ingrediente unice și conștiințe curate.

1. Fata nedescoperită: Această linie a fost creată de un trio de femei din Noua Zeelandă, care și-au petrecut fiecare viața călătorind în lume. Drept urmare, produsele Girl Undiscovered se bazează pe trei ingrediente cheie pe care le-au descoperit pe parcurs - Thanaka din Myanmar, ulei de nucă de cocos pur bianchi pur și miere de insule sălbatice Kanuka. Și, cel mai bine, linia conține ingrediente care nu sunt numai organice; sunt 100% sălbatice, de asemenea - nu înseamnă plantații și pesticide. FeminineClub.com Alegeți: sub apa de curățare a cristalului din cascadă (31 $)

2. Smoothie Beauty: Făcute în întregime din ingrediente organice, pe bază de alimente, măștile de față ale Smoothie Beauty sunt expediate la rece și complet proaspete. Este ca o mască de frumusețe DIY, dar fără întreaga parte DIY. Și, la fel ca cele mai bune băuturi amestecate, aceste măști sunt făcute cu 100% ingrediente naturale și organice. Alegeți-vă de la amestecurile care rulează gamă de la strălucire la anti-îmbătrânire. FeminineClub.com Alegeți: Mască de ras Sunrise ($ 10)

3. SAINT Cosmetics: Nu credeți că frumusețea verde ar putea fi la fel de elegantă ca asta? SAINT verifică toate cutiile pentru o frumusețe curată - fără substanțe chimice îngrozitoare, cu performanțe ridicate pe plante. Gândiți-vă la umbrele de ochi cu jojoba și la amorsei de grăsime îmbogățite cu aloe. În plus, linia trăiește până la numele său, dând în mod regulat profituri unei organizații care beneficiază de victimele abuzului domestic. FeminineClub.com Alegeți: Dusk Til Dawn Palette pentru ochi ($ 47)

4. A Complete: Fondată de Angelica Fuentes, una dintre cele mai proeminente femei de afaceri din America Latină și filantropi, marca este perfectă pentru femeile ocupate care doresc un sistem cu zero probleme care va rezolva fiecare problemă a pielii. Introduceți rutina anti-îmbătrânire cu cinci produse. Produsele sale de curățare, hidratare și ser se confruntă cu totul, de la riduri la pete solare. FeminineClub.com Alegeți: Kit de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire de 3 minute (de 126 dolari)

5. Doamnelor: Fondatorul Sylwia Wiesenberg (un expert în fitness care sa transformat într-un guru wellness) a crescut în fiecare zi și acum glumește că legumele vibrante sunt modalitatea naturală de a-l dopa, AKA poțiunea ei magică. Și astfel s-au născut pudrele super-alimentare anterioare și post-antrenament. Adăugați o bucată de lăptucă la lichid sau iaurt pentru a vă simți frumos din interior spre exterior. FeminineClub.com Alegeți: Forța de sfeclă ($ 35)

6. Pinch of Color: Atunci când fondatorul mărcii, Linda Treska, a lucrat ca artist de make-up și consultant în domeniul frumuseții pentru mărcile de lux de lux, și-a dat seama de rolul jucat de apă potabilă (AKA de băut) în fabricarea produselor cosmetice. Deci, ea a pornit să creeze o linie cu adevărat fără apă, cu numai ingrediente bune pentru tine - și această linie a fost născută. FeminineClub.com Alegeți: Tenta de miere de miere fără apă ($ 42)

7. Petite Amie: Numele mărcii este termenul francez pentru iubită, așa că știi că deja suntem îndrăgostiți. Verificați măștile de tablă făcute cu ingrediente botanice, în special măștile emoji care sunt prea bune pentru a rezista. FeminineClub.com Alegeți: Chillin Masque ($ 10)

8. Aussie Bronze: Dacă ați urmat vreodată un guru australian de wellness sau fitness pe Insta, primul lucru pe care probabil îl veți observa este strălucirea lor impecabilă, cu aspect natural. Acest autocolant al acestui brand vă va ajuta să canalizați acel aspect exact. Formula sa DHA și fără toxine miroase slab de nucă de cocos și var și se spală în următorul duș. FeminineClub.com Alegeți: Aussie Bronze Tan (30 $)

9. Mama Dirt: Această companie din Boston vrea să redefinească "curată. "Ei creează produse cu AOB, o bacterie fabricată care echilibrează ecosistemul pielii și, la rândul său, reduce dependența de produse convenționale, cum ar fi săpunuri, hidratante și deodorante. FeminineClub.com Alegeți: Mama Dirt A0 + Mist (42 dolari)

10. Pământ roșu: Marcile de dragoste cum ar fi laptele, culoarea culorilor și glossierul? Apoi vei cădea greu pentru Red Earth, a cărui misiune principală este să te distrezi cu frumusețea. Marca Aussie servește numeroase pliuri pentru aplicații în mișcare, inclusiv grunduri pentru stick-uri, pixuri pentru sprâncene și mascarasuri două-în-una. FeminineClub.com Alegeți: Întâlniți Ruj de Craciun ($ 5)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multă frumusețe!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.