10 Filme care vin în această toamnă ar trebui să fie SUPER excitat Despre

10 Filme care vin în această toamnă ar trebui să fie SUPER excitat Despre

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Aprilie 2019).

Anonim

De obicei, filmele de vară au făcut totul la box-office, dar în acest an se pare că "Summer Blockbuster" într-adevăr se întâmplă. Filmele nu păreau să fie într-adevăr lovite în acest an și, cu critici care urau de fapt tot ce a ieșit (Suicide Squad, ne uităm la noi), am fost sincer dezamăgit. Ei bine, norocos pentru noi că toamna se apropie repede, și în acest an, nu e vorba doar de condimentul de dovleac. Se pare că studiourile au așteptat să renunțe la toamnă și suntem foarte entuziasmați să ne confruntăm în teatru și să vedem aceste titluri de ucigaș.

1. Lumina dintre oceane: Acesta va fi cu siguranta un lacrim. Cu melodia Michael Fassbender și viața sa adevărată, Alicia Vikander (au întâlnit-o pe set!), Acest film este o momeală pentru Oscar și iubim fiecare secundă a remorcii.

2. Rogue One: Povestea Star Wars: Sci-Fi are cu siguranta mai mult de un moment, iar noua poveste Star Wars pare a fi epica. Aceasta este prima poveste pusă în afara scenariului filmelor pe care știm cu toții și care are loc între Episodul 3 (ultimul Hayden Christensen unul) și Episodul 4 (filmul OG Star Wars). Alerta alergător! Nu numai că acest film are o femeie care conduce acțiunea, dar și Darth Vader se întoarce.

3. La La Land: Ryan Gosling și Emma Stone cântând și dansând? Acest muzical dramatic arata ca are totul si apoi unii, iar in cele din urma ajungem sa-l vedem pe Ryan Gosling cantand din nou dupa ani de zile pe micky Mouse Club! 4.

Moana: Cu muzica lui Lin-Manuel Miranda și cu vocea lui Dwayne "The Rock" Johnson, acest nou film Disney arată minunat. Suntem cu adevărat încântați să vedem folclorul hawaian să vină la viață, exact la timp pentru Crăciun. 5.

Beasturile fantastice și unde le găsim: Lumea lui Harry Potter a fost aterizată de stat, și greu ne poate stăpâni entuziasmul! Ce putem spune despre acest film pe care nu îl cunoașteți deja? Venind la timp pentru Ziua Recunostintei, filmul Eddie Redmayne va fi probabil cel mai mare film al anului. 6.

Iubesc: Traim într-o perioadă relativ progresivă - dar nu cu mult timp în urmă, era ilegal în SUA ca oamenii alb-negru să se căsătorească între ei. Acest film povestește povestea iubirilor, un cuplu interracial care a luat lupta până la curtea supremă (și a câștigat!). Dovada că dragostea poate cuceri toate, dacă ne deschidem doar inimile. 7.

Bebelușul lui Bridget Jones: Bridget Jones are un copil! Bridget Jones are doi bărbați pe care trebuie să le rezolve … din nou. Îți poți imagina chiar că ai două bătăi care te luptă așa? Renée Zellweger se întoarce în cel mai faimos rol și se pare că va fi o mare călătorie nostalgică. 8.

Sosire: Mai mult Sci-Fi cu o plumb puternică feminină, dar mai puțin fantezie și mai mulți OMG Alien! Amy Adams joacă în acest film ca un interpret ales de guvern pentru a face primul contact cu extratereștrii când ajung pe Pământ. Scary, serios și intens, acesta este pentru aceia dintre noi care iubesc suspansul. 9.

Pe baza unui roman cel mai bine vândut cu același nume, acest film este spus prin intermediul flashback-urilor unui erou de război tânăr numit Billy Lynn despre diferența dintre ceea ce credem noi față de ceea ce se întâmplă de fapt soldați în război. Acest lucru va fi cu siguranta atat un lacrim-trunchi si un must-watch. 10. Moonlight:

Din când în când, un film indie vine de-a lungul timpului și devine filmul cinematografic al anului. Această poveste de vîrstă a cântăreței Janelle Monae în debutul ei de film și pare că ar putea fi cea care surprinde Oscarurile în acest an. Ce filme ești încântat să vezi în această toamnă? Spune-ne @feminineclub! (Fotografie recomandată prin Warner Bros.)