10 Produse noi de frumusete pentru Scoop Up in July

10 Produse noi de frumusete pentru Scoop Up in July

2013-08-12 (P2of3) Always Be Mindful of Your Connection with the Divine (Iulie 2019).

Anonim

Happy July! Ce modalitate mai bună de a întâmpina luna decât de o nouă frumusețe nouă trebuie să aibă? Îmbrățișați vremea caldă și soarele prin împrăștierea unui SPF nou, dulce mirositor și a unui spray de păr făcut pentru pentru obținerea părului plăcut. Aceste articole - și multe altele - sunt toate pe lista noastră de 10 produse noi de frumusețe pe care trebuie să le cunoașteți în această lună.

1. Lancôme Monsieur Big Mascara ($ 25): Această rimel glisează pe fiecare baston, acoperindu-le cu o culoare inci și o formulă construibilă care vă permite să creați o tonă de volum. Genele tale vor ramâne curbate, acoperite si fara grasimi timp de pana la 24 de ore.

2. Sugestie Grapefruit Sunscreen SPF 30 ($ 24): Producătorii din spatele hintului, compania de apă cu aromă, au lansat o linie de apă rezistentă la apă, spray-on de protecție solară. Acestea sunt parfumate cu esențe naturale de fructe naturale, astfel încât acestea să fie în siguranță pentru întreaga familie (și să nu aibă putere pentru nasul sensibil). S-au gândit la tot: Duza este concepută pentru a pulveriza în mod uniform, astfel încât să nu vă faceți griji pentru a pierde un loc.

3. Dove Șampon de întreținere intensivă ($ 3) și balsam ($ 3): Dacă doriți să vă reparați încuietorile până în sezonul următor, începeți să vă grăbiți cu acest duo ASAP. Șamponul și balsamul vă vindecă și întărește firele cu fiecare spumă. În viitorul tău, fată, nu mai sunt frizuri fără păr, înfricoșătoare, fată.

4. Ardell Beauty Stroke of Pen Feathering Pen ($ 10): Compania cunoscută pentru genele false accesibile a adăugat un stilou impermeabil, rezistent la murdărie, care servește la curse incontestabil de precise. Sfatul vă permite să trageți pe firele mici în care sunteți rar, astfel încât să puteți avea cel mai puternic joc de frunte vreodată.

5. H2O + Frumusețe Infinit + Cremă de reducere a ridurilor ($ 38): Aplicați singur sau adăugați câteva picături de alge roșie, acid hialuronic și booster bogat în antioxidanți la un hidratant sau ser de al transforma într- formula de umplere. Îndeplinește ridurile existente, păstrându-le în același timp cu hidratare, astfel încât cretele viitoare sunt mai puțin probabil să se formeze.

6. Flower Beauty Turquoise Fragrance ($ 20): Caramida turcoaz din acest miros relaxant adaugă un frumos pop de culoare la vanitatea ta, dar este ceea ce se află în interiorul sticlei cu floare care contează. Notele de porumb roz, citrice, fenicul și lemn de smochin vă oferă o evadare senzuală zen, care vă face să vă mirosi proaspăt pe tot parcursul anului.

7. L'ANZA Keratin Pensulă de ulei de vindecare cu spray de păr ($ 28): Ajungeți la acest spray de păr pentru a vă oferi cele mai bune componente din ambele lumi: o atingere medie și o atingere maximă. Sprite-o în coama ta și conta pe faptul că orice aspect pe care l-ai desenat va fi pus în loc fără să te simți dur sau crocant. Finisajul său ușor este perfect pentru acel lucru pe care-l facem să-l distruge.

8. Da la Castraveți Mască de dormit pentru o singură utilizare (3 $): Sigilați-vă în rutina de îngrijire a pielii cu această mască de dormit liniștitoare, de unică folosință, ca ultim pas.Dacă ați petrecut prea mult timp la soare sau dacă aveți doar probleme cu iritarea, această cremă calmantă vă va ajuta să vă refaceți tenul pe măsură ce dormiți.

9. Megababe Salvați coapsei ($ 14): Chafing este ceva în această perioadă a anului. Glisați acest bețișor îmbogățit cu aloe pe coapse și nu va trebui să vă faceți griji despre frecare enervantă, transpirată toată ziua. Vitamina E, extract de semințe de rodie și ulei de struguri calmează, fermează și hidratează pielea supraîncălzită, ceea ce face ca aceasta să aibă o pungă.

10. Oribe Polonez Lac de unghii (32 de dolari) în Royal Blush: Veste bună: Nuanțe proaspete ca acest roz nisip au fost adăugate la linia de lăcuire a Oribe la timp pentru vară. Dați-vă cifrele o lucrare poloneză cu o nuanță de roșie și asigurați-vă că va rămâne fără chip, strălucitoare și adevărată-de-culori din momentul în care o pui pe ea până când o eliminați.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.