10 Discuții TED care te vor inspira să devii un lider Girlboss

10 Discuții TED care te vor inspira să devii un lider Girlboss

Senators, Ambassadors, Governors, Republican Nominee for Vice President (1950s Interviews) (Iulie 2019).

Anonim

Chiar dacă există încă o abundență de standarde duble sexiste la locul de muncă, am intervievat tone de femei de afaceri inspirative care zdrobesc tavanul de sticlă și devin propriile lor sefi. De la Sandy Rubinstein, CEO al uneia dintre cele mai fierbinti agentii de publicitate digitala, la Komal Minhas, producatorul de kickass al documentarului power girl Dream, Girl - sa spunem doar lista noastra #wcw este destul de darn substanțiale. Ei bine, dacă și tu intenționezi să-ți cuceri slujba de vis, avem exact ceea ce ai nevoie pentru a reuși. Iată 10 discuții TED mega-inspirative ale femeilor de afaceri puternice care te vor ajuta să-ți iei cariera la nivelul următor.

1. Trei lecții despre succesul unei afaceri arabe: prin cariera sa de inginer, avocat și mamă din Abu Dhabi, Leila Hoteit a învățat un TON. Urmați călătoria ei inspirată ca o femeie arabă profesionistă în această scurtă conversație TED de 14 minute. În plus, aflați primele trei lecții pe care le-a învățat pe parcurs.

2. Îndrăzniți să nu fiți de acord: fostul CEO al a cinci afaceri, Margaret Heffernan știe un lucru sau două când vine vorba de idei bune. Deși majoritatea oamenilor încearcă să evite conflictul cu orice preț, Margaret ne împinge să acceptăm un dezacord sănătos - de dragul bunei afaceri.

3. De ce avem prea puțini lideri de femei: Facebook COO Sheryl Sandberg abordează problema feministă care se află în mintea tuturor în această minunată discuție. Împărtășind trei sfaturi pentru femeile care urmăresc C-suite-ul, acesta este cu siguranță un film pe care fiecare femeie de afaceri ar trebui să o apese în pauza de prânz.

4. De ce credeți că aveți dreptate - chiar și atunci când ești greșit: Toți am fost acolo - ne-am certat adamant pentru ceva doar pentru a realiza o săptămână sau mai târziu că eram complet în neregulă. În această discuție TED, Julia Galef examinează psihologia din spatele modului în care vedem lumea și oferă câteva sfaturi de sfaturi pe care toate femeile de afaceri le vor găsi foarte utile.

5. Ceea ce face să fie un lider mare: Expertul în leadership Roselinde Torres descrie observația ei de 25 de ani de mare leadership la locul de muncă și oferă tot ceea ce a învățat în acest video trebuie să-l vizioneze.

6. De ce femeile ambițioase au șantiere plate?: Dame Stephanie Shirley este #wcw nu știați niciodată că aveți nevoie. Înființarea unei companii de software pentru femei în anii '60, ea a văzut cu siguranță o parte echitabilă a femeilor de afaceri de succes. În această convorbire cu LOL ea povestește viața ei uimitoare și oferă o înțelepciune solidă pentru liderii de sex feminin de mâine.

7. Cum să gestionați creativitatea colectivă: indiferent dacă sunteți într-o industrie creativă sau nu, gândirea în afara casetei este o parte importantă a oricărei afaceri. În această prelegere informativă, Linda Hill, profesor la Harvard, detaliază toate lucrurile pe care le fac cele mai creative companii din America - și exact cum poate și compania dvs. să le facă.

8. Cum să utilizați experții - și când nu: Economistul Noreena Hertz spune că se bazează pe prea multe opinii ale experților poate fi extrem de periculoasă pentru afacerea dvs. Aflați cum gestionează toate opiniile în această discuție de 18 minute.

9. Învățând din manualul lipsit de Leadership: Există o carte de afaceri bazilică despre leadership … dar nu una care o obține 100% drept. În această poveste minunată a TED, antreprenorul social Fields Wicker-Miurin povestește despre trei lideri locali uimitori, care împărtășesc perspectiva asupra modului în care conducerea ar trebui să arate de fapt.

10. Uitați de comanda de peck la locul de muncă: În loc să vă valorificați angajații de vârf, liderul de afaceri Margaret Heffernan vă recomandă că cele mai profitabile rezultate provin din coeziunea socială. Aflați mai multe despre această idee radicală în discursul său uimitor (și mega popular) din 2015.

Care-i TED-ul tău preferat Discuție de toate timpurile? Trimiteți-ne comentariile dvs. prin menționarea @feminineclub.

(Fotografia recomandată prin Getty)