10 Produse de toaletă Trebuie să fii * cu siguranță * Ține-te pe tine

10 Produse de toaletă Trebuie să fii * cu siguranță * Ține-te pe tine

Top 13 Obiecte din casa ta care sunt mai murdare decat toaleta. (Iulie 2019).

Anonim

Vara înseamnă împărtășirea o mulțime de lucruri: deshi rețete BBQ, râde, amintiri, periuțe de dinți … așteptați, ce? Cu toate călătoriile de vară și excursii de pe plajă, cineva trebuie să uite o parte esențială a esențialelor machiajului de vară sau rutina de îngrijire (bine, definiți "cheia" - nu putem trăi fără gel de frunză) și întrebați dacă pot împrumuta a ta. S-ar putea să nu pară o afacere atât de mare, dar unele lucruri sunt mai ales nesanitare de împărțit (și unele lucruri ar trebui chiar să arunci chiar până la sfârșitul verii, oricum). Iată o listă cu 10 lucruri pe care ar trebui să le trimiți prietenilor tăi care se îmbracă la cel mai apropiat CVS pentru data viitoare când cineva încearcă să ceară "acțiuni". „

1. Mascara și ruj: O infectare cu ochi sau inflamație la rece, iar buza roșie și combo-ul de ochi pisici merg de la superba la brută. O mulțime de machiaj are conservanți, care pot reduce productivitatea bacteriană, dar mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

2. Săpun de bar: Este săpun! Nu se poate murdări! Dreapta? Gresit. Deoarece săpunul nu se usucă în mod uzual între utilizări, acesta este un teren de reproducere pentru potențiale bacterii, infecții și drojdii care trebuie transferate de la o persoană la alta.

3. Antiperspirant: Spre deosebire de deodorante, antiperspiranții nu au proprietăți germinative sau ucidere. Dar asta nu înseamnă că e mai bine decât celălalt pentru folosirea în comunitate - dacă nu ești împărțită de perspectiva de a trece peste părul și celulele pielii altcuiva.

4. Prosoape: Prosopul moale și pufos pe care îl păstrați pe plajă poate trece de-a lungul a ceva de la gonoreea până la ochiul roz, mai ales dacă este umed. Ooof. Vom da o secundă pentru a ne recupera de la asta.

5. Mașini de tăiat unghii și fișiere: Ține-ți manichiura acasă pentru tine. Prietenul tău ar putea să ceară o schimbare rapidă a polonei, dar când uneltele de unghii nu sunt sterilizate între utilizatori (nu te duci într-un salon care nu o face, nu?), Ei ar putea răspândi lucruri precum hepatita C, și negi.

6. Pietre de pudră: Același lucru este valabil pentru partajarea oricăror consumabile de pedichiură. Nimeni nu vrea tocuri groase, crapate la plajă - dar tu cu siguranță nu doriți ca celulele pielii exfoliate ale altcuiva să transfere lucruri precum negi plantare. Hopa.

8. Loofahs: Puterile exfoliante ale loofah-urilor sunt, de asemenea, motivul pentru care ar trebui să urăști ideea că cineva folosește a ta: Fungi și viruși din celulele moarte ale pielii pot crește și răspândi prin fibre, deoarece nu se usucă complet. Puteți să transmiteți (sau să vă întoarceți) lucruri precum ciupercile de unghii sau cele ale prietenului tău.

8. Razboaie: Nu ne pasa cat de rau betia ta are nevoie sa-si rade picioarele. Distribuirea de mașini de găurit poate contribui la răspândirea unor chestii infricosatoare precum hepatita B, hepatita C și HIV. Dar chiar dacă prietenul tău a fost testat, ambii sunteți încă în pericol pentru transferul infecțiilor fungice și bacteriene.Acesta este un solid "nu. „

9. Pensete: Unibrow-ul prietenului tău ar putea fi la fel de dureros pentru tine să te uiți, pentru că este jenant pentru ea, dar penseta este un alt lucru pe lista "nu împărtășesc" când vine vorba de lucruri cum ar fi părul îngrășat. Doar scoaterea de pe suprafață este bună, dar orice altceva ar putea însemna transferarea bolilor transmise prin sânge.

10. Creme și hidratante pentru jar: Produsele pompelor reprezintă întotdeauna cel mai bun pariu pentru îngrijirea de sine, indiferent dacă partajați sau nu, dar este deosebit de important pentru mai mulți utilizatori. Mâinile multiple care se scufundă în oală înseamnă multiple surse de contaminare. Brut.

Cum păstrezi lucrurile în timpul verii? Împărtășește-ți sfaturile cu noi prin tweeting @feminineclub!