10 Nume de copii unic inspirați de bebelușii de celebrități

10 Nume de copii unic inspirați de bebelușii de celebrități

What makes you special? | Mariana Atencio | TEDxUniversityofNevada (Aprilie 2019).

Anonim

Gasirea unui nume nou-nascut este intotdeauna veritabila, fie ca este un post prieten al unui copil sau celebrități care își anunță pachetele de bucurie pe Instagram cu un milion de puncte de exclamare. A veni cu numele dreapta pentru viitorul copil este un proces creativ major. Unii dintre noi (ah, Keri Russell) doresc să păstreze numele un secret bine pazit până după ce micuțul se naște, iar alții împărtășesc știrile cât mai repede posibil. Am aruncat o privire asupra anunțurilor recente de naștere ale unora dintre celebritățile noastre de favoare - după ce ne-am înnebunit - și am făcut o listă cu nume de copii creativi inspirați de niște tobe nou-născuți.

1. Ruby. Alt-rocker Alanis Morissette a dat recent naștere frumoasei Onyx Solace Morissette-Treadway și a anunțat sosirea ei cu un simplu anunț Instagram: #beyondblessed. Onyx este o piatră prețioasă, de obicei găsită în negru sau alb. Se crede că dă pace și forță interioară. Ruby, o altă bijuterie, este o piatră roșie superbă, despre care se spune că stimulează energia pozitivă și aduce aventuri oricui poartă piatra. Dacă aveți o fetiță roșcată pe drum, Ruby ar putea fi doar numele ideal pentru o viață de aventuri.

2. Lily. Actrița Liv Tyler și îndrăgitul ei David Gardener au salutat pe micuța Lula Rose Gardner în lume cu un post Instagram plin cu exclamă. "Inima explodează cu dragoste Feminine Club "A scris Liv. Lily, numele unei flori englezești, este, de asemenea, un nume trendy printre celebrul set. Chris O'Donnell, Kate Beckinsale, Greg Kinnear, Fred Savage și Johnny Depp au numit toate fiicele lor Lily.

3. Iris. Violetul este al doilea gagica pentru cutie Emily Blunt și John Krasinski. Tatăl mândru a anunțat nașterea prin Twitter pe 4 iulie. Violet Blunt-Krasinski se alătură Jennifer Garner și fiicei lui Ben Affleck ca unul dintre câțiva copii de la Hollywood. Iris, ca și Violetul, este un alt nume frumos care împărtășește monikerul său cu o floare. În mitologia greacă, Iris este zeița curcubeului, așa că fiica ta va fi în esență următoarea Lisa Frank.

4. Estrella. Modelul Chrissy Teigen și soțul ei croonier John Legend au un nume legendar pentru fetița lor - Luna Simone Stephens. Sună ca ca numele cântărețului. Putem vedea deja coperta albumului de debut al lui Luna acum! Luna înseamnă "luna" în spaniolă, așa că Estrella, care se traduce ca "stea", ar fi o odă perfectă pentru Luna.

5. Ariel. cea mai tânără fiică a lui Dwayne Johnson, Jasmine Johnson, a intrat în lume cu un post bine meritat de la tatăl său care, în ciuda poveștii sale The Rock, ne arată ca o mare softie. La fel ca prințesa Jasmine, numele Ariel a lovit în partea de sus a listelor de nume pentru copii după ce Little Mermaid a făcut o stropire pe marele ecran.

1. Silas: Megan Fox și nu-fosta ei fostă Brian Austin Green au primit de curând copilul băiat # 3 Journey River Green în viața lor. În timp ce Journey a fost în primul rând numele unei fete, câțiva băieți au fost numiți Journey. Sfântul Silau sa alăturat lui Paul în cea de-a doua călătorie misionară, așa că, dacă vă place Journey ca primă nume, Silas ar putea fi un alt mare pentru a adăuga la lista de nume pentru copii.

2. Connor: Aidan Clinton Mezvinsky este cea mai nouă adăugire la familia Clinton. Presedintele plin de speranta si bunica Hillary Clinton a lansat o declaratie cu Bill, care imparte bucuria nepotului lor. Denumirea de origine irlandeză înseamnă "mică și înfloritoare. "Un alt nume irlandez, Connor, înseamnă" iubitor de câini ", așa că, dacă câinii de inimă ai familiei tale, scrie asta jos.

3. Samson: Americanii co-staruri Keri Russell și Matthew Rhys au dezvăluit lui Matt Lauer sexul și numele dulce al copilului lor pe The Today Show. Sam! Scurt, simplu și drăguț. Samson, care poate fi redus la Sam, înseamnă "soare" și are un dublu înțeles drăguț dacă pruncul tău este primul tău fiu.

4. Rocky: Înotătorul olimpic și medalia de aur Michael Phelps și soția sa, Miss California USA 2010 Nicole Michele Johnson, au postat poze cu Boomer Robert Phelps. Boomer este, de asemenea, numele unui fundas NFL, astfel încât, ținând cont de tema sportivă, boxerul iconic și ficțional Rocky ar putea fi unul bun pentru fanaticii sportivi.

5. Hunter: Singerul Kelly Clarkson poate avea cele mai unice nume de bebeluș în toată lumea de la Hollywood. Remington Alexander Blackstock sa alăturat recent surorii sale, River Rose, în familia câștigătorului American Idol. Remington își are rădăcinile în societatea britanică de crustă superioară, iar Hunter este un alt nume clasic britanic.

Mi-a fost dor de unul din numele tău de fave celeb baby? Tweet ne @feminineclubși împărtășiți numele cu noi!

(Fotografia recomandată prin Getty)