10 Căi care parul luminos îți va îmbunătăți tăietura

10 Căi care parul luminos îți va îmbunătăți tăietura

My Friend Irma: Irma's Inheritance / Dinner Date / Manhattan Magazine (Iulie 2019).

Anonim

Tricotul se dovedește a fi unul dintre cele mai fierbinți stiluri de vară din 2017. Celebritățile, inclusiv Kerry Washington și Nina Dobrev, înălțimile lor mai lungi, în straturi, în favoarea unui lucru mai elegant și raționalizat. În timp ce ne place un stick-drepte, straight-across stil, adăugând bucle largi în amestec doar face acest aspect mai atrăgătoare. Verificați aceste 10 tăieturi în relief, înainte de a vă rezerva următoarea întâlnire!

1. Mid-Wave: Chopul ei curat este evidențiat de buclele strategice de jumătate de buton plasate în centrul capului. Afișați încuietori strălucitoare cu culori multi-tonate care strigă vara.

2. Elegant nepăsător: Îmbrățișați capul tău cu o tăietură neuniformă, care are o undă atât de ușoară pentru el. Găsiți mijlocul între un stil intenționat și unul care vă permite să vă prezentați părul de pe curbele sale naturale.

3. Curbat și strălucitor: Adăugarea unor bucle definite la coama lucioasă și sănătoasă vă ridică instantaneu tunsoarea. O parte din mijloc păstrează acest aspect simetric, în timp ce valurile o descompun și vă dau un milion de motive pentru a pune o poziție.

4. Scurt și texturativ: O tăietură tăiată pentru bărbie adaugă o tonă de margine aspectului tău zilnic, dar valurile abia acolo, texturate, o transformă și mai mult.

5. Crisp și Bouncy: O cantitate serioasă de bounce și de corp păstrează acest lucru "face tendință-dreapta, dar tăiate clare, ascuțite este un contrast amuzant. Nu uitați de arborele mijlociu, valul unic pentru definiție adăugată.

6. Intervale legate de valuri: Valurile de pe valuri pe valuri - literalmente - sunt esențiale dacă doriți să arătați o tăietură neclară care este în totalitate a ta.

7. Gritty and Pretty: Fișierul se află sub "dos, care sunt, într-un fel, ambele pietre și lustruite în același timp. Textură și structură texturată se potrivesc bine cu partea laterală adâncă, ușor ondulată, care a ieșit în afară.

8. Scurt și dulce: Direcțiile necorespunzătoare ale curbelor dau naștere unei vibrații obișnuite, care nu se foloseau de un fier de fier, care este ideal dacă v-ați născut cu drept toroane.

9. Sfaturi pentru sfaturi: În loc să vă focalizați stilul pe mijlocul părului, dați capetele o anumită dragoste.

10. Ușor de șters: Iubitorii de păr de a doua zi, acesta este pentru tine - va avea doar aspectul mai bun pe măsură ce îl poartă.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.