10 Moduri de a-ți răsfăța BFF care tocmai au avut un copil

10 Moduri de a-ți răsfăța BFF care tocmai au avut un copil

Our Miss Brooks: Deacon Jones / Bye Bye / Planning a Trip to Europe / Non-Fraternization Policy (Aprilie 2019).

Anonim

Căsătoria este un act nebun, uimitor, dezordonat, dureros, frumos și obositor, care lasă aproape orice mamă nouă complet exfiltrate, emoțional și fizic, post partum. Este treaba ta ca BFF să facă orice și tot ce poți să o umpleți și să o sprijiniți în acest timp obositor. Întregul lucru "este nevoie de un sat" este 100% adevărat și, ca fiind unul dintre primii săi locuitori, este datoria ta civică de a strica mama nouă. S-ar putea să te întrebi ce poți să faci pentru a ajuta - bine, te putem ajuta cu asta, mai ales că aceste prime 40 de zile sunt atât de importante. Iată 10 sugestii utile despre modul în care poți fi cel mai bun, cel mai bun BFF care se sprijină vreodată în aceste prime săptămâni.

1. Înscrie-o pentru o livrare de servicii alimentare. Unul din ultimele lucruri pe care o are mama unei noi mame (chiar daca ea se simte o zi moderna, Julia Child) este ideea de a sclava pe o soba fierbinte de a lua cina. Dacă partenerul ei nu este la îndemână în bucătărie, atunci această mamă foame (și probabil cea care alăptează) va avea nevoie de niște mese. Pentru a-l face foarte ușor, oferiți-i cadou unui serviciu de livrare a mâncărurilor, cum ar fi Munchery sau serviciul de livrare a alimentelor de la Ayesha Curry. Adună (va avea chiar alimente pentru copii atunci când bebelușul începe să mănânce).

2. Organizați un tren de masă. Dacă doriți să furnizați alimente cu o atingere mai personală, luați-vă împreună toate BFF-urile BFF și creați un tren de mese delicios, unde toată lumea se împrăștie pentru a face alimente pentru familie. Există chiar și un site pentru a face planificarea și preferințele alimentare mai ușor de urmărit, numit convenabil Meal Train. Fiți atenți la restricțiile de hrană ale familiei și le oferiți mâncăruri în recipiente de mâncare de unică folosință sau cele pe care nu trebuie să le întoarcă pentru a le ușura noilor părinți. Dacă aveți nevoie de ceva inspo, consultați sugestiile noastre pentru unele mese frigorifice ușoare.

3. Pitch în jurul casei. îndreaptă-te spre casa prietenului tău armată cu produse de curățat și ajungi la muncă. Spălați niște feluri de mâncare, faceți niște rufe, schimbați foi și faceți tot ce puteți pentru a vă face viața un pic mai ușoară și mai curată. Poate că nu este distractiv pentru tine, dar va face o lume diferită de ei.

4. Faceți gustări mai ușoare. Adu un coș de gustări preferate, care sunt ușor de manevrat cu o singură mână (de la 90 la sută din timp ea va avea alta mână pe ei frumos gagica). Granola baruri, fructe, popcorn și diverse fructe uscate și nuci face pentru bune (și sănătos) opțiuni.

5. Oferă-i un masaj minunat. Acum, dacă nu ești o maseuza certificată, nu încerca singur. În schimb, un serviciu de masaj face un apel la domiciliu sau puteți face o întâlnire la un spa local (și oferim să vizionați copilul în timp ce obține tot ceea ce este necesar).

6. Urmăriți copilul pentru a putea lua un duș. Serios, găsirea unui moment la duș este unul din lucrurile pe care noii mame nu reușesc să le facă cât de mult ar dori.Lupta este reală! Leagă-te de casa ta din BFF timp de 20 sau 30 de minute, ca să poată să urce în duș, să-și pătrundă părul și poate chiar să ia câteva minute de liniște singură. Acesta este unul dintre cele mai bune daruri EVER și este atât de ușor de dat!

7. Încurajați timpul de baie. Tot felul de locuri va fi rănit după ce ai un copil. Adu-i un coș de cadouri plin cu lucruri care vor face pentru cea mai relaxantă baie de baie vreodată. Planificați-vă pe o bomba de miros minunat de baie, pe câteva lumanari de aromoterapie, pe acel șampon fantezist pe care l-ați dorit să o încerce și pe timpul petrecut în baia respectivă (consultați numărul 6).

8. Netflix și răcire. Ei bine, nu în modul în care ne gândim acum la Netflixing și la răcire. Făcând ceva atât de scăzut ca și cum te-ai uita Prințesa Mireasa pentru cea de-a cincea oară sau o vizionare a chefului Gilmore Fetele ar putea fi ceva pentru o mamă nouă să se simtă normală. Adu-i floricelele de porumb, dulceața ei favorită și o mâncare bună pentru curling pe canapea și făcând aproape nimic.

9. Dacă au alți copii, luați-i pentru un tratament. Este bine ca mama nouă să-și petreacă un timp nedivizat cu noul ei copil. Pentru ai ajuta pe frații mai în vârstă să nu se simtă înșelați, scoateți-i și stricați-i. Leagăn de un magazin de jucării pentru o mică excursie de cumpărături sau pur și simplu ieșiți pentru o împărțire a bananelor. Duceți-i la un loc de joacă și du-te și o altă pauză de banană! Dar asigurați-vă că și-au coborât prada de zahăr înainte să le întoarceți la părinții lor.

10. În cele din urmă, nu uzi că ești binevenit. Asigurați-vă că are timp să se odihnească și să se recupereze și să nu-și monopolizeze timpul (dacă nu vrea să o faceți). Întreabă-o ce are nevoie de ea. Ar putea fi la fel de neplacut ca o baie de sitz, sau că ea eo poftă de dragoste un Dragon Roll de la favo sushi loc (acum că ea poate mânca în cele din urmă sushi din nou). Ascult-o. Fii acolo pentru ea.

Ce credeți că dvs. BFF ar aprecia cel mai mult? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne!