10 Modalități de a descoperi noi bijuterii surprinzătoare de la Rock Blake Lively

10 Modalități de a descoperi noi bijuterii surprinzătoare de la Rock Blake Lively

***CARP FISHING TV*** EDGES VOLUME 5! (Martie 2019).

Anonim

Blake Lively a fost tot pe plăcile stil Pinterest în acest an. La Cannes, ea a ucis covorul roșu (și titlurile) îmbrăcând-o ca Cenușăreasa și oh-așa-chicly arătând acea bâzâitură bb. Dar este Instagram în cazul în care accesoriile ei și bijuterii selfies face să pară ca stilul ei este de fapt super jos-la-pământ și DIYable. Bijuteria ei bijuterie personalizată dulce a fost o alergare la domiciliu, dar una dintre cele mai recente vedete ale actriței Shakespeare este o alegere extrem de surprinzătoare … o brățară turcoaz și de argint. Da, bijuteriile de sud-vest nu mai sunt doar pentru magazinele de cadouri.

Credem că se va întoarce în curând, datorită doamnei Lively-Reynolds. Cea mai bună parte a bijuteriilor turcoaz este faptul că vine într-o gamă largă de puncte de preț, deși Blake's este proiectat de bijutierul din bijuterie din Brooklyn, Mociun, care are brățări asemănătoare în mii. Iată 10 moduri de a obține fixarea bijuteriilor Blake Lively.

1. Colier BaubleBar Capri Amulet ($ 68): Acest colier BaubleBar ar arăta grozav împotriva unei rochii albe, care este perfectă, deoarece a patra este literalmente la colț și nimic nu strigă vara ca o rochie albă pe plajă.

2. Charmant brățară Charlie împletit (10 dolari): Dacă sunteți în căutarea de a dip doar degetele de la picioare în tendință, încercați ceva de mici și de zi cu zi ca această versiune împletită de la Charming Charlie. Va arăta grozav cu celelalte piese ale tale.

3. Cutie de bijuterii Taneesi ($ 44): Unul din bijuteriile bijuteriilor inspirat de Southwestern a fost întotdeauna calitatea manuală - încercați un dealer Etsy pentru ceva cu adevărat special ca această manșetă, care poate fi purtată pe încheietura mâinii sau mai sus pe braț.

4. Lucky Brand Stone și Colier de Feather (99 $): Dacă sunteți în căutarea pentru o bucată de mărunțire mai mare, acest lucru de la Lucky Brand va arata grozav, nu doar cu un simplu tee, dar la următorul dvs. festival de muzică.

5. Brasslady Elfin Turcoaz brățară ($ 8): Handmade, sub $ 10 și o completare perfectă a ceea ce se întâmplă deja pe încheietura mâinii. Aceasta este o bratara adorabila pe care nu o veti dori niciodata sa o luati. #Amazing

6. Copilul de la Wild Electric Daze Choker ($ 52): Luați tendința de ciocolată într-un loc diferit, cu un răsucire Southwestern. O picătură de turcoaz ca asta ar arăta grozav cu un costum negru sau cu o rochie albă și o jachetă de denim ca Blake poartă.

7. Donbiu inel de argint cu argintiu ($ 53): Acest inel reglabil din argint și inel turcoaz este o piesă de investiții excelentă pe care o puteți păstra în cutia de bijuterii pentru anii următori și apoi treceți la următoarea generație.

8. Raga Turcoaz brățară cu maneci ($ 53): Turcoazul imperfect din acest manșon ajută piesa să-i dea o tonă de caracter; încercați-l cu ceva din cutie ca o rochie de cocktail negru.

9. Crow și Cactus Vintage Ring ($ 52): Căutați și piese de epocă - ele sunt de multe ori foarte bine făcute și argint sterline reale.Acest inel de pășunat lung va face pe toată lumea să întrebe: "Doamne, de unde ați primit asta? „

10. M & F Western Drop Rose Concho Cercei ($ 20): Dacă sunteți în căutarea pentru cercei declarație, încercați acest West Western pereche care va arata glam cu un boho maxi.

Dacă aveți surse turcoaz favorite, împărtășiți-le cu noi @ 111 !

(Fotografia recomandată prin Neilson Barnard / Getty)