10 Moduri de a face Rock Old Hollywood Hair pentru nunta ta

10 Moduri de a face Rock Old Hollywood Hair pentru nunta ta

VLOGUMENTARY (Iulie 2019).

Anonim

Știți coafura - o vedeți pe covorul roșu după covorul roșu. Este "a face acest lucru care domina sezonul premii, si este raspunsul perfect la problemele de nunta ta de par. A fost stilul pentru vedetele vechi de la Hollywood, cum ar fi Marlene Dietrich, Bette Davis și Greta Garbo, și este din nou mai bun decât oricând și este gata să fie ziua ta de nuntă. Vorbim despre minunatele glamuri, valuri S de inspirație de epocă, care verifică toate cutiile noastre de frumusețe. Iată 10 sunete de undă S care trebuie să le iei pe stilistul tău, indiferent dacă arunci o nuntă minimalistă sau o soare mega-glam.

1. Un umăr: Lăsați parul miresei să strălucească cu valuri de zile și o floare simplă. Ce este vechi este nou din nou atunci când vă îndoiți firele dvs. într-o parte - și nu uitați să adăugați doar dreptul de suma de bling.

2. Coarda ondulată: Buclele sunt minunate, dar există doar ceva atât de sofisticat în privința acestui aspect. Chiar și tras într-o coada de cal, elegant, această metodă de stil vechi de Hollywood strigă eleganță, permițându-vă să arătați o pereche superbă de cercei care se opresc la umăr.

3. Smokey Waves: Îți place culoarea parului de liliac fumos, dar nu știi dacă este necesar nunta potrivită? Îmbrăcați aspectul fără a compromite nuanța.

4. Ombre Cascade: Lăsați încuietorile dvs. de ombre să se desfășoare pe scena centrală, cu valuri care sunt în cascadă de la întuneric la lumină. Periați-vă undele pentru a arăta schimbarea dramatică a tonurilor pentru un aspect trendy dar romantic.

5. Coroana de flori: Formați factorul glam și creșteți coeficientul boem cu o coroană de flori și bucle de covor roșu. Este o răsucire relaxată, ușor de înviat pe un clasic bine uitat, care vă oferă cele mai bune din ambele lumi.

6. Colorat Bob: Acordați un omagiu unui stil vechi, cu o bobină elegantă, über ondulată, care este cu adevărat aprobată de flapper. Aspectul devine o actualizare modernă, cu un ton purpuriu multidimensional, care funcționează la fel de bine ca și coborârea pe culoar, ca și cum ar avea cocteiluri cu Jay Gatsby.

7. Originalul: Există atât de multe moduri noi de a actualiza acest aspect, dar de ce se întâmplă cu un clasic? Stick cu originalul, mergând cu o parte ușor de centru și valuri strâmte care se rostogolesc peste umerii tăi.

8. S-Lob: Nu trebuie să ai păr de lungime Rapunzel pentru a rupe un val S puternic. Un lob șic este ceea ce fac din visuri de toamnă, așa că nu vă fie frică să încercați acest suflet să vă luați pe culturile de trend-dreapta.

9. Messy 'Do: Dacă stilul tău de nuntă e mai casual-chic decât formal, dă undei S o vibrație deconstruită. Lăsați ușor încuietorile de blocare, evitând o încovoiere completă la capetele tamburilor.

10. Casual Coif: În timp ce acest aspect este, de obicei, super stil, puteți purta cu siguranță un pic mai relaxat prea. Este un pic mai puțin serios și mult mai distractiv pentru mireasa care vrea doar să participe.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multă parfum de mireasă!