10 Vinuri (da, vin!) Plutesc pentru a face această vară

10 Vinuri (da, vin!) Plutesc pentru a face această vară

Unknown Object Caught SPYING on International Space Station ( ISS ) & Nick Pope UFO Truth 1/22/2018 (Martie 2019).

Anonim

Mai întâi a fost vin și apoi a fost înghețată vin. Atât de firesc, era doar o chestiune de timp înainte ca plutele de înghețată de vin să apară pe scenă. Aducând împreună cele două iubiri minunate, această creație este ca o festivitate de dragoste în pahar. Înghețată și o parte din vinul de soia, ele sunt exact deserturile de cocktail-slash pe care le-ai dorit. Cel mai bun dintre toate, le puteți bici cu ușurință cu ingrediente pe care probabil aveți deja la îndemână. Rapide și ușoare, confortabile și cremoase, sunt cu totul dependente. Bucurați-vă de ele ca un desert după cină sau în timp ce loviți înapoi pe terasă cu mugurii. Parcurgeți-vă pentru 10 plute de înghețată de vin, care vă arată exact de ce sunt combo-ul vierilor de vară.

1. Plopurile Rosé Slushie: Aceste plute pline de slushie sunt absolut solide. Acestea sunt doar cocktail-ul de vară gustos și desert combo desert combo aveți nevoie pentru următorul dvs. de a lua-împreună. (prin Sed Bona)

2. Zmeură de zmeură de zmeură roz: Făcute cu șampanie roz și sorbet de zmeură, aceste flotoare sunt tratamentul perfect de vară. Pe măsură ce sorbul se topește în sampanie, se creează un cap dulce, spumos, în pahar. (prin The Cookie Rookie)

3. Moscato Float: Un alb dulce, cum ar fi Moscato, este vinul ideal pentru acest float de înghețată. Pink Moscato are o notă mică de fructe de padure care este o completare perfectă la înghețată de vanilie. (prin Casa The Taylor)

4. Căpșuni strălucitoare + Cream Șampanie plutește: Apelați toți băieții de teatru! Acest float este o ode la piesa Vanilla Ice Cream de la muzica Broadway She Loves Me. Este pur și simplu delicios. (prin paine și pastă)

5. Vin roșu de vin roșu cu vanilie de înghețată: Acest plutitor de vin începe cu o granita ambalată în aromă, care este suficient de delicată pentru a sta pe cont propriu. Dar de ce ar fi, atunci când există o lingură cremoasă de înghețată care așteaptă chiar alături de ea? Se topesc împreună într-o băltoacă de bunătate a vinului. (via sincer Yum)

6. Mimoza pluteste: Imaginați-vă mimoza preferată, acoperită cu înghețată cremoasă de vanilie. Acum deschide ochii, pentru că este aici. Acest plutitor de vin este ca un cremăciculos. (via Julie's Eats & Treats)

7. Red floare de vin: Favoritul tău Grenache primește o cocoașă de cireșe urmată de o lingură de înghețată de vanilie în această versiune adusă de float de bere rădăcină. Va fi cea mai gustă vânătoare de vin de vară. (prin The Juice / Club W)

8. Berry-Prosecco Ice Cream Floats: Acest plutitor poate fi steaua unei serate seara cu prietenii sau pur și simplu o modalitate bună de a folosi resturile după petrecere. Aruncați boabe și zahăr într-un pahar, adăugați o lingură de înghețată, apoi o înfruntați cu Prosecco cu bule. (via Lonny)

9. Plăcile de înghețată de vin roșu: Acest plutitor este nebun de făcut și solicită doar trei ingrediente: cireșe de maraschino, înghețată de vanilie și vin roșu spumant.Îndepărtați mai întâi cireșele din partea de jos a paharului pentru a obține toată deliciozitatea cireșelor confiate. (via Mind Over Batter)

10. Șampanie și floare de înghețată de zmeură: Acest flotor a devenit elegant cu Champagne - ooh la la! Sosul de zmeură de casă este simplu de făcut și adaugă un frumos pop de roșu la plutitorul alb. Plus aroma intensă de zmeură este divină. (prin Reteta alergător)

Slăbiți peste aceste flotoare de înghețată de vin? Sunt mai multe de unde a venit. Urmăriți-ne pe Pinterest.