100% Din vânzările de la acest buze Ajută la uraganul Harvey Victimele

100% Din vânzările de la acest buze Ajută la uraganul Harvey Victimele

10+ Idei pentru a-ti Creste Vanzarile in Homepage (Iulie 2019).

Anonim

Mai puțin de o săptămână după ce a ajuns pe coastă, impactul lui Hurricane Harvey este încă resimțit și nenumărate organizații caritabile, se îmbină pentru a ajuta pe cei afectați. Cult fave brand frumusete Lime Crime își face partea prin donarea tuturor veniturilor de la o culoare specială a buzelor victimelor din Houston.

De acum până în 12 septembrie, 100% din veniturile obținute de la Lime Crime Matte Velvetine ($ 20) în umbra de sfeclă se vor deplasa la Crucea Roșie în beneficiul victimelor uraganului Harvey. Marca indie a postat un pic pe Instagram lor de partajare a știrilor și, de asemenea, a anunțat că vor fi oferind transport gratuit în întreaga lume pe comenzi de 20 $ sau mai mult. Au terminat legenda cu tag-ul hash, "#staystronghouston."

Sfeclă Este o nuanță adâncă de fructe de pădure, inspirată de floarea favorită a Doe Deere, trandafirul. In ceea ce priveste formula preferata de fan, colectia Velvetine este o combinatie profund pigmentata care se potriveste ca un lichid si se usuca pana la un finisaj mat de lux si catifelat care dureaza ore si ore, potrivit site-ului. În plus, este infuzată cu vanilie franceză, deci miroase și dulce.

Harvey a aruncat o bombă de 20 de miliarde de galoane de ploaie pe Houston și a distrus 30 000 până la 40 000 de case. Cu o valoare estimată de 13 milioane de persoane afectate, această "furtună de 500 de ani" este una dintre cele mai mari tragedii dezastruoase din țara pe care le-a experimentat.

Ce părere aveți despre inițiativa Crimei Lime? Spune-ne @FeminineClub.com!