11 Ingrediente de frumusete pentru pachet pentru luna de miere

11 Ingrediente de frumusete pentru pachet pentru luna de miere

The Great Gildersleeve: A Motor for Leroy's Bike / Katie Lee Visits / Bronco Wants to Build a Wall (Iulie 2019).

Anonim

Ambalarea pentru orice călătorie poate fi un vârtej de vânt, dar chiar mai mult înainte de a spune că fac: Când aveți un milion de lucruri pentru dvs. nunta, care are timp sa-si planifice privirile de luna de miere? Pentru a vă ajuta cu frumusețea voastră, am venit cu produsele esențiale de care veți avea nevoie pentru a face ca pielea strălucitoare doar să arate Instagram-perfectă, indiferent unde vă îndreptați. Citiți și împachetați-le înainte de ziua cea mare - ne veți mulțumi mai târziu, când aveți mai puțin de ce să vă faceți griji.

1. Coppertone Clear Sheer Whipped cremă de protecție solară SPF 30 ($ 10): Îți place textura ușoară a spumei de protecție solară; se absoarbe usor si lasa pielea cu un luciu glorios. Chiar dacă nu este prietenoasă, veți fi bucuroși că ați primit în plus, deoarece docs recomandă frecarea pe formula suficientă pentru a umple un pahar de sticlă pentru fiecare aplicație.

2. Sistemul de livrare hidratare a pielii hidratante de la Amore Pacific ($ 35): O schimbare a climei și un zbor lung pot face un număr pe piele, lăsând-o să se simtă strâns și parched. Reintroduceți-vă cu o ceață hidratantă ca cea care are ingrediente de înmuiere a pielii cu extract de ceai de bambus, lotus și ceai verde, care păstrează nivelul de umiditate al pielii.

3. Kleenex perne de exfoliere ($ 10): Aceste cushy padele față-verso - partea albastră este pentru spălare, cel alb pentru lustruire - va ține pasul stralucirii căsătorite oriunde, oricând. Se spală cu apă, așa că aruncați unul în geantă pentru a utiliza după un zbor sau o zi lungă pe plajă.

4. Milani Retouch + Ștergeți concealerul pentru ridicarea luminii (9 dolari): Acest tub ușor de ambalat, cu vârf rotunjit, este un antidot pentru ochii de raton, care provin dintr-un combo de sărbători de nuntă și de jet lag. Utilizați-l pentru o atingere rapidă sub ochi, pe măsură ce vă aterizați (filtrele care reflectă lumina vor întineri pielea bla) și păstrați-o la îndemână ori de câte ori aveți nevoie să vă luminați.

5. Săpun și hârtie Factory Classic Petite Cream Set de mâini ($ 45): Îngăduirea pe un dollop din această cremă pe bază de ulei de nucă de cocos este ca și cum ți-ai oferi un tratament spa; se înmoaie și calmează în timp ce vă păstrați mania de nuntă. Acest set de cinci tuburi de cremă de mână aprobate de TSA vine în mirosuri de ridicare precum iasomia și verbena de lamaie, arată atât de frumos într-un tote, și vă va duce prin călătorii și dincolo.

6. Pinrose Petal Pachete (24 dolari, set de 20): Una dintre problemele de a face parfum de-a lungul este ambalajul; o sticlă de spritz este prea grea, în timp ce un rollerball de sticlă se poate rupe pe traseu. Aceste șervețele de geniu fac ca parfumul să zboare mult mai ușor - pur și simplu ștergeți pe punctele de puls și aruncați când ați terminat. Nu îți dai seama care este aroma ta? Pachetul de personalizare vă permite să alegeți din 14 mirosuri diferite, astfel încât veți avea de ales.

7. Asigurați-vă sacul pentru cosmetice tipărit în bloc ($ 30): Veți avea nevoie de o cutie de lănțișoară pentru a vă depozita lucrurile, iar acest lucru este distractiv și proaspăt.Fiecare pungă este blocată manual de meșterii meșteri locali din Jaipur, India, iar achiziția dvs. își susține afacerea. De asemenea, este un ambreiaj excelent: utilizați-l pentru a umple protecția solară la piscină, și un telefon și un ruj pe timp de noapte.

8. Origini Flower Fusion Mascã de lustruit pentru mascã de iasomie ($ 7): O masã de tabelã este cea mai bunã modalitate de a gãsi pielea dupã nunta. Aceasta folosește fibre de bambus și este infuzată cu ceară parfumată de iasomie (cunoscută a fi super-emolientă) pentru a înmuia și hidrata un ten pufos, uscat.

9. Nunzio Saviano Plăci Anti-Frizură ($ 18): Aceste foi de luptă sunt cei mai buni eroi ai părului. Uleiul de nucă de cocos netezește firele neregulate, adaugă un pic de umiditate și previne static, în timp ce filtrele UV protejează culoarea de fading la soare. Utilizați-le în timpul călătoriilor dvs. și ori de câte ori aveți nevoie de o atingere rapidă.

10. Vita Liberata Trystal Presat Minerale de bronzare cu auto-bronzare ($ 35): Păstrați acest bronz de bronzare în timpul vacayului cu acest compact mineral ușor de aplicat. Îndepărtați-l cu o perie kabuki pe fața, gâtul și décolletage; elementele de auto-bronzare vă vor oferi o strălucire subtilă care durează.

11. Laneige Pore Care Trial Kit ($ 25): Chiar dacă sunteți departe de un spa, luna de miere este timpul pentru a vă oferi pielea o facială. Acest mini set de îngrijire a pielii (suficient pentru a dura până la două săptămâni) vă oferă cinci lucruri esențiale pentru DIY - mască, curățare, hidratare, toner și ser - pentru a vă asigura că porii sunt strânși, purificați și sănătoși.

Aveți o călătorie de frumusețe preferată esențială? Trimiteți-ne la noi @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.