11 Ulei de nucă de cocos Hackuri de frumusețe Ne iubim pentru toamnă

11 Ulei de nucă de cocos Hackuri de frumusețe Ne iubim pentru toamnă

Morning Routine (10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes) (Iulie 2019).

Anonim

Există ceva ulei de nucă de cocos nu se poate face? De la cap până la degetele de la picioare, uleiul "sfânt grail" de superfood și de verdeață rămâne unul dintre cele mai sănătoase moduri de a te trata pe sine într-o răsfățare mult meritată. Iată 11 hacuri de frumusețe de ulei de nucă de cocos, produse și utilizări pe care suntem aici pentru acest sezon.

elimina machiaj

Ulei de nucă de cocos este asul la înlăturarea machiajului - chiar rimel impermeabil. Încercați să îl încălziți între mâini sau să-l împingeți într-o rundă de bumbac pentru a scăpa de produse și impurități la sfârșitul zilei. Sugestie: Ambalajul este totul atunci când vine vorba de frumusețea în mișcare, ceea ce face un tub extraordinar. FeminineClub.com Pic k: Consumul de cocos Uleiul de cocos organic ($ 17)

Curățați-vă fața

Începeți curățarea dublă cu uleiul natural antibacterian și necomedogen. Îndepărtează toate urmele de machiaj, murdărie și bacterii cauzatoare de acnee atunci când clătiți cu apă. În plus, este gemată cu antioxidanți reparatori. FeminineClub.com Alegeți: Ulei de curățat Kopari Coconut ($ 32)

igienizați periile

Una dintre cele mai bune metode de a reduce la minimum erorile este să aveți grijă de perii de machiaj pe reg. Această rețetă DIY ah-mazare adaugă suc de lămâie proaspătă pentru a vă oferi instrumentele de frumusețe o curățare temeinică. FeminineClub.com Alegeți: Artisana Organics Ulei de nucă de cocos Virgin ($ 20 pentru 10 pachete)

păstrați tinerii

Linii de frumusețe verde știu că ingredientul miracol poate crește fermitatea pielii și îmbunătățirea elasticității. Amestecurile naturale care folosesc elixirul de nucă de cocos servesc chiar și ca alternative de retinol, mărind circulația celulară, tonul de seară și reducând apariția liniilor fine și a ridurilor. FeminineClub.com Pick: Eminence Organic Îngrijirea pielii Coconut Age Corrective Moisturizer ($ 58)

on-go sănătate orală

Pistă de ulei este cunoscut a fi un super-încărcat Ayurvedic hack de sănătate pentru a împrospăta respirație, îmbunătățirea sănătății gingiilor. Îndepărtați substanța slick în jurul valorii de până la 20 de minute pentru detoxifiere, apoi pregătiți-vă pentru o gură-plină de beneficii. FeminineClub.com Alegeți: Ulei de tragere Keeko (29 de dolari pentru 14 plicuri)

vindeca buzele uscate sau crăpate

Reabilitarea buzelor uscate sau crăpate înapoi în viață este o necesitate în timpul lunilor următoare de vreme rece. Dar când leacul nostru vine ca un ruj? Asta e chiar mai bine. Această bază de frumusețe se bazează pe uleiul de nucă de cocos pentru a bloca umiditatea. Cu alte cuvinte, este perfper pentru pușcă. Se drăgosti! FeminineClub.com Alegeți: Jouer Cosmetics Skinny Dip Long-Wear Lip Topper ($ 16)

Îndepărtați firele

Produsele de păr cu unt de cocos infuzați vă lasă cu un cap plin de păr moale, neted și sănătos. Alegeți un produs de tip "leave-in" care vă oferă soluția go-to sau creați-vă cu uleiul de cocos The Every Girl's DIY și Masca pentru păr de miere - oricum, veți fi înclinat. FeminineClub.com Pick: Briogeo Rosarco Reparator de lapte Reparator ($ 20)

se înmoaie cuticulele

Utilizați cele mai mici de dollops direct de la borcan sau o formula pe bază de ulei de nucă de cocos pentru a tinde cuticulele pe tot parcursul zilei. Îi lasă să se înmoaie, să se hidrateze și să se oprească pe urmele lui. FeminineClub.com Alegeți: Aila Cosmetics Terapia cu unghii de nucă de cocos și cuticule ($ 20)

se răcească

Fie că vă biciuiți deodorantul DIY sau căutați să cumpărați ceva de la farmacia dvs. locală, opțiuni care adaugă un indiciu acest salvator de zi cu zi calmeaza pielea sensibila si evita decolorarea. De la Sephora la Sprouts, protecția împotriva mirosului, fără aluminiu, este pregătită. FeminineClub.com Alegeți: Agent Nateur & Shiva Rose Deodorant ($ 26)

exfoliate + piele uscată hidratată

Odată ce tempsul începe să se înmoaie, este timpul pentru tratamente de lux spa la confortul propriului dvs. Acasă. Exfoliați cu un ulei de nucă de nucă de cocos lustruit pentru a lăcuiește celulele moarte și pielea netedă. Apoi, înmuiați toate substanțele nutritive ale unei băi de nucă de cocos, înmuiate pentru o răsfățare optimă. FeminineClub.com: Herbivore Coco Rose ulei de nucă de cocos polonez ($ 36) + Herbivore Lapte de nucă de cocos Smooth ($ 32)

prevenirea vergeturilor

Uleiul de nucă de cocos poate ajuta la prevenirea vergeturilor - chiar și în timpul sarcinii. Ingredientul de condiționare este, de asemenea, la locul de muncă în cultul preferat creme de întărire pentru corpul întreg - nu doar pentru "bum bum"! FeminineClub.com. alegeți: Sol De Janeiro Cremă bum brățară braziliană ($ 45)

Doriți să căutați mai multe hacuri de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com. poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.