11 Ghidaje de gloanțe instagram care vă vor pregăti să vă împachetați Pungi

11 Ghidaje de gloanțe instagram care vă vor pregăti să vă împachetați Pungi

SCHAEFFLER (Iulie 2019).

Anonim

Este visul american de a vă împacheta pungile și de a merge oriunde apelează Mama Natura. Munți scénici, câmpii luxuriante, văi exotice, trasee ascunse și țărmuri stâncoase ne inspira să ieșim acolo și să explorăm. Acum, campingul este mai trendy decât oricând înainte cu rulote de aer, glamping și întreaga mișcare #vanlife. Și totul este împărțit pe Instagram pentru ca noi să obsedăm și să ne plimbăm. Cele 11 fotografii frumoase cu glazură de la Instagram de mai jos vă vor lăuda cu cizmele de drumeție și aruncați cortul în mașină cât mai repede. Două atingeri fericite!

1. Deck Glamping: Ați auzit de o întrerupere, corect? Ei bine, ce zici de a scoate un cort de pe punte și de a distruge naiba? Ta-Da! Acum aveți o tentație.

2. Fericit camper: Dacă nu puteți închiria o cabină / cort cu un singur cameră, nu fi timid să mergeți la școală veche și să vă îmbulzeați într-un mini-camper. Ce este atât de grozav despre acești micuți este faptul că au roți. Poti sa calatoresti si sa pasezi din cat mai multe locatii pe care inima ta le doreste.

3. Perne pentru toți: Când străpungeți, este vorba de a lua mai mult confort împreună cu dvs. Gândiți-vă: aruncați perne, covoare, mese, roller-coastere, pături de pluș, bannere decorative și perne confortabile. Si prieteni. Mulți prieteni.

4. Fancy "Tents": Nu mai trebuie să te lupți cu un cort pop pop. Astăzi există atât de multe "corturi" de tip "cabină", ​​de tip "cabină", ​​care salută glaciare cu ușile deschise. Și da - au de fapt ușă!

5. Mobilier de cort: Dacă aveți spațiu, puteți crea mici zone de răcire cu mese laterale și mese de cafea. Cu un cort acest homey, s-ar putea să nu vrei niciodată să pleci.

6. Starry Night: Un perk la glamping este că nu trebuie să cheltuiți mult pentru divertisment. O noapte petrecută sub Carul Mare merită să fie lipsită de chiria Amazon Prime pe care o aveți în așteptare acasă.

7. Vintage Cool: Campionii de aeronave Silverstream sunt ceea ce visează să cumperi și să călătoriți în cele 50 de state. Aceste rulote vin într-o gamă de dimensiuni și indiferent unde te duci, poți avea încredere că călătoriți în stil.

8. Vederi îndrăznețe: Fiind un glamper, aveți control complet asupra locului unde să înființați tabără. Alegeți un loc cu viziuni de vis care sunt vrednice de postul social media. Apoi opriți telefonul și pur și simplu … fiți.

9. Glare de 5 stele: Rug, pat * și * dresser? Această casă departe de casă este doar locul pentru a avea o călătorie romantică "glamping for two".

10. Floating Away: Ai văzut casele de vară, deci de ce nu o barcă de tabără? E posibil! Doar asigurați-vă că ați setat barierele tăiței piscină dacă vă rotiți în jurul valorii de mult.

11. Glamp în afara casetei: Campingul este distracția ideală, deoarece limitele la ceea ce puteți vedea, explora, mânca și experimenta sunt nesfârșite.Parcați doar pe un deal cu vedere și numiți-l acasă pentru un week-end!

În ce locuri sunteți mâncărimi să ieșiți și să explorați? Pentru mai multe hack-uri de camping, locații și inspirație generală, urmați-ne pe Pinterest!