11 Decoratiuni exterioare pentru decoratiuni comfortabile + decoratiuni elegante

11 Decoratiuni exterioare pentru decoratiuni comfortabile + decoratiuni elegante

Solutii pentru amenajari interioare in stilul dumneavoastra preferat in Constanta - 0728955745 (Martie 2019).

Anonim

Cu zilele calduroase de vara, mai multe petreceri s-au inceput probabil deja in aer liber. Dacă spațiul dvs. din verandă, terasă sau curte este încă în viață și este gol sau gol, acum este timpul să-l aduceți în modul de petrecere. Primul pas? Puneți-vă decorul în aer liber cu câteva pufe de podea confortabile și elegante. Indiferent dacă preferați printuri vibrante sau stiluri minimaliste, aceste suveniruri minunate de mai jos sunt sigur că veți câștiga pe dvs. și pe oaspeții voștri. Derulați pe pentru a alege care dintre aceste 11 eșantioane de podea în aer liber va face upgrade spațiul dvs. în aer liber!

1. Bungalow Rose Ottoman Pouf (490 de dolari): Inspirat de amprentele tribale și influențele orientale, nu există nici o îndoială că acest model vibrant cu pătrat modelat va amplifica interesul vizual al spațiului dvs. în aer liber. Alegeți din celelalte trei culori, dacă roz nu se potrivește cu decorul existent.

2. Missoni Home Jacaranda Cylinder ($ 1, 595): Dacă vă place dungile iconice Missoni, atunci acest cilindru de pouf este cel pentru tine. Diverse nuanțe de roz, albastru și bej se amestecă împreună pentru a crea acest design atrăgător, colorat și modern.

3. Kenza Metallic Gold Marocan Pouf ($ 205): Puteți să vă bazați mereu pe accentele metalice pentru a mătui un spațiu obișnuit în epitomele chicului modern. Ia-o de aur de metal, de exemplu: Fie că o plop jos pe veranda dvs. sau patio, vă puteți aștepta la un spațiu de pod ultra-ședere în cel mai scurt timp.

4. YumanMod Ottoman Pouf ($ 195): Înălțimea perfectă pentru a vă lovi în picioare și pentru a vă odihni picioarele, acest buton colorat tipărit este exact ceea ce este necesar pentru a vă bucura de spațiul în aer liber. Deși este fabricat din bumbac moale de 100%, își va păstra forma, deci nu ezitați să adăugați o tavă pentru o masă finală instantanee.

5. West Elm Multi Texture Lână Pouf ($ 279): Fabricat manual de artizani într-o facilitate de comerț echitabil certificat, acest pouf multicolor este unul veți simți bine după mult timp după cumpărare. În plus, mishmash-ul său unic de culori și materiale oferă vibrații eclectice Boho.

6. Anthropologie Flutura Pouf ($ 198): Minimalistul se întâlnește modern în această băutură alb-negru. Pentru două nuanțe care merg cu totul, ce mai bine pentru a finaliza orice alt decor în aer liber alb-negru pe care l-ați tratat decât acest accent simplu chic?

7. Ashley HomeStore Geometric Pouf ($ 100): Aduceți tendința geometrică în afara casei dumneavoastră cu acest model negru și alb, asemănător cu jigsaw-like. Cu toate că nu are culoare, amprenta sa vizuală nu menține acest accent prea departe de a fi unidimensional.

8. JLA Acasă Kelsey Rotund Pouf otoman (150 $): Pentru o bucată de declarație mai subtilă, luați în considerare acest ton întunecat albastru. Mai degrabă decât bazându-se pe amprente, pouf folosește un model complex de cusătură pentru aspectul său unic în cele din urmă.

9. Anthropologie Patchwork metalic Hide Pouf ($ 298): Nu vă confundați casa ca fiind rustică cu această bijuterie de decor modernă.Această carcasă metalică de pardoseală din piele de nivel inferior strălucește și straluceste, garantând că va îmbunătăți orice spațiu în exterior.

10. Marocan de nunta Pouf ($ 395): Acest superb coș de paie infrumusetat dă o notă de sofisticare exotice. Frumos cu un fler marocan, acest frumos accent decorativ este perfect pentru spațiul dvs. în aer liber, indiferent de ocazie. Plicul nu este disponibil imediat, dar puteți cere să fiți anunțat când va fi.

11. CB2 Xbase Pouf (129 $): Transformați veranda sau terasa într-un spațiu rece și splendid, cu acest pouf care prezintă diamante bold, negre. Fără îndoială modernă, cutia elegantă manuală se poate dubla și ca o masă de cafea cu o tavă, datorită construcției robuste.

Care dintre aceste leagăne ați iubit cel mai mult? Verificați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de decor și inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.