11 Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre eroul olimpic Simone Biles

11 Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre eroul olimpic Simone Biles

Killing For Profit at the European Parliament ! LCHF Aseem Malhotra (Aprilie 2019).

Anonim

Simone Biles, de 19 ani, a luat Jocurile Olimpice de furtună. Nu numai că Olympian pentru prima dată a obținut cinci medalii în Rio în această lună, dar patru dintre ele sunt de aur. Și ați fost pe Internet (întrebare proastă. Bună!)? Ventilatoare au scandalit nu doar performanțele sale atletice, ci totul de la machiajul ei pentru ochi la emojis ei la potențialul său rol invitat pe Doar Little Liars. Noi. Nu se poate. Obține. Destul.

Știai deja că e un fan al Zac Efron, dar știi că a fost adoptată și crescută de bunicii ei? Sau că a fost nevoită să-și petreacă mai mult timp pentru antrenament? Check out aceste lucruri și lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre acest nou erou american.

1. Simone a fost adoptată și crescută de bunicii ei. dependența de droguri și alcool a mamei biologice a lui Simone a lăsat-o în imposibilitatea de a se îngriji în mod corespunzător pentru copiii ei. După o pauză în îngrijirea fosterului, bunicii maternali ai lui Simone, Ron și Nellie au adoptat oficial Simone și un altul dintre frații ei. Simone îi sună chiar pe mama bunicii ei.

2. Sa învățat să renunțe la căsuța poștală a familiei. Asta a fost înainte ca ea să fi fost înscrisă vreodată în gimnastică. Era clar în stele pentru asta.

3. O schimbare de vreme a introdus-o la gimnastică. Când Simone avea șase ani, îngrijirea de zi a trebuit să-și schimbe ultimul plan planificat pentru o excursie în câmp și în schimb sa dus la o sală de gimnastică locală. Ea era una naturală alături de celelalte gimnaste și un instructor a trimis o notă de acasă încurajând-o să se înscrie în lecții.

4. E atât de tânără. Ca și tine, 4'8 "teeny. Dar știi ce spun ei: Înălțimea nu măsoară inima.

5. Era acasă. Simone a fost atât de dedicată pregătirii ei încât a decis să facă o școală de adolescență pentru liceu pentru a permite mai multor ore în sala de gimnastică o săptămână, de obicei de la 20 până la 32 de ore pe săptămână.

6. Se îndreaptă spre UCLA. Ea și-a amânat acceptarea inițială, pentru a merge în mod oficial pro, semnat cu aceeași agenție care reprezintă Michael Phelps anul trecut. Ea a spus că intenționează să participe după Jocurile din Rio.

7. G-Eazy este artistul ei preferat. Acum câteva săptămâni, Simone și-a împărtășit o fotografie cu prietenii ei înainte de a merge la un spectacol G-Eazy și a declarat pentru ABC că este preferată.

8. Pizza este mâncarea preferată. "După fiecare întâlnire am pizza. Pizza Pepperoni ", a declarat ea pentru ABC News. Ce ți-am spus? EROU.

9. Ea nu face bug-uri. " La Campionatele Mondiale de Gimnastică, în 2014, o albină a zburat lângă Simone pe podiumul de medalie și ea a aruncat-o cu un buchet în fața ei. Nu pot spune că o învinovățim. (Fotografie prin Lintao Zhang / Getty)

10. Ea este un fan al sportului. Jucătorul ei preferat de baschet este Steph Curry, ea a anunțat alegerea Houston Texans la proiectul NFL și asta?Aceasta este o imagine a ei care aruncă primul teren într-un joc Houston Astros. YEAH.

11. Simone. Este. Un erou. Da, știm că știi deja asta. Dar nu putem spune suficient. (Photo via Alex Livesey / Getty)

Care este momentul tău favorit Simone de la Jocurile Olimpice din 2016? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Alex Livesey / Getty)