12 Branduri care alimentează obsesia ta de franceză

12 Branduri care alimentează obsesia ta de franceză

COLECŢIONARI DE MAŞINI DE EPOCĂ (Iulie 2019).

Anonim

În timp ce J. Crew poate fi OG de bretonă Brepton și marinar preppy, există o mulțime de alte mărci sub radar combustibil obsesia dunga. Bună ziua, este vara, și această fată nu poate supraviețui unui sezon de excursii și picnicuri în parc, fără o rotație obișnuită a dungelor marinare. Deși adesea asociate cu sărbătorile oficiale RWB (cum ar fi cea de-a patra zi a lunii iulie și Ziua Muncii), frumusețea dungilor perene este recursul pe tot parcursul anului. Continuați să derulați 12 mărci, pe care toți cei care le-ați dedat la bord pot cumpăra și aprecia RN.

1. Chinti & Parker: Ah, inima. Eticheta de la Londra Chinti & Parker oferă atunci când vine vorba de dungi reinvente cu o întorsătură colorată. Adăugarea de motive jucăușe, cum ar fi cireșe, picături de ploaie, și gărgărițe vor da doar cantitatea potrivită de capriciu pentru uniforma dvs. de polka puncte și cecuri. FeminineClub.com Alegeți: Chinti & Parker Blue Breton Stripe Heart Top (175 $)

2. Kule: Pentru cei kewl copiii de pe bloc care jurau printr-un dulap zilnic de dungi perene, designerul Nikki Kule și-a cucerit linia de tricouri perfect dungate cu o estetică europeană în minte. Alegeți potrivirea dvs. - clasic, prieten sau modern - pentru un aspect care este distinctiv Alexa Chung sau poate un pic mai mult Picasso. FeminineClub.com Pick: Kule Prietenul din Grey / Navy (128 dolari)

3. Solid & Striped: Pregătește-te să faci un strop cu un costum de baie ultra-flattering Solid & Stripes - făcut în dungi orizontale și verticale clasice, nu mai puțin - care te va canaliza pe o coastă din Amalfi. Pentru toate après dvs. de înot șananigans, încercați teaming acest cireș cort roșu cusătură dintr-o bucată, cu unele vintage Levi lui și o mentalitate OOO. FeminineClub.com Pick: Solid și Striped Chelsea în cirese Stripe ($ 168)

4. J. Crew: Trebuie să-i dai lui J. Crew locul unde se datorează (la urma urmei, sunt inovații în spatele Zilei Stripelor Naționale). Sezonul după sezon, ei sunt cunoscuți pentru arsenalul lor de capse de bandă fără timp, precum și joacă încântător de neașteptat pe toate clasicii dragi. Expoziția A: Verificați mânecile de gingham demarcate - suntem vânduți. FeminineClub.com Alegeți: J. Creion Pantaloni scurți cu pantaloni scurți ($ 90)

5. ME + EM: Cuvântul de pe stradă este că Kate Middleton jura pe dungile Bretonului ME + EM pe reg. BRB, o să încărcăm o mulțime de tepe de vânătoare pentru dulapul de capsulă de vară. Doar asteptati: Acest pahar perene (mai degraba, vesnic, de vara), de dimensiuni reduse, va fi un dispecerat curat in dulapul tau. FeminineClub.com Alegeți: ME + EM Topless Top Summer (41 $)

6. Maison Labiche: Unghiul francezul se învârte cu unul dintre teasurile de dungi brodate de la Maison Labiche, cu cuvinte cum ar fi "băieții nu plâng" și "enchantee"."Măiestria de calitate și o atenție la detalii sunt în centrul acestui brand parizian premium. Ooh-la-la are dreptate. FeminineClub.com Pick: Maison Labiche Enchantee Short Sleeve Marionetă ($ 88)

7. Diverse îmbrăcăminte: În ciuda rădăcinilor de îmbrăcăminte de la Veneția de la diverse îmbrăcăminte, atmosfera casuală de coastă este, fără îndoială, franceză. Aflați o întreagă secțiune dedicată dungilor maritime, inclusiv această teafă "hello sailor", care poate fi purtată de la nisip la mare (și mai departe). FeminineClub.com Alegeți: Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte în formă de rochie Hello Sailor Tee ($ 92)

8. Sfântul Iacob: J. Pasionații de echipă vor găsi un prieten în Saint James (cei doi s-au alăturat efectiv în trecut pentru un colabo sau doi). Datorită vârfurilor lor de tricou iconic breton dungi, Saint James a devenit practic un nume de uz casnic printre mulțimea maritimă. Purtați dungile dvs. nautice cu chinos pentru un foc de plajă sau un pulover tricotat de pescar venind recolta de toamna. FeminineClub.com Alegeți: Saint James Marine-Tulipe Minquiers Moderne ($ 75)

9. Orcival: Lansați brandul Orcival pe bază de Lyons pentru toate nevoile dvs. de Ziua Bastiliei. Mergând puternic din 1939, dungile de semnătură ale lui Orcival evită calitatea care caracterizează francezii este ne sais quoi. Noi 10/10 recomandăm acest top roșu, albastru și cremă dungi, cu o potrivire împrumutată de la băieți. Albii blugi blugi pot fi în ordine. FeminineClub.com Alegeți: Bomboane din bumbac orcival de bumbac ($ 77)

10. MDS Stripes: Fondată de iubitul designer de interior Mark D. Sikes, MDS Stripes te-a acoperit pentru toate aventurile de pe litoral. Cum ai putut să te înșeli cu o marcă bazată pe o "afacere de dragoste pe tot parcursul vieții, cu dungi albastre și albe? "Așa este - nu nu poate. Introduceți fusta cu dungi verticale gata pentru petrecere, care ar face Jenny Walton de la Sartorialist's mândru. FeminineClub.com Alegeți: Fusta Grade MDS Stripes (145 dolari)

11. Madewell: J. Creșterea brandului sora Crew Madewell este cunoscută pentru a-și răsuci propriile iterații de benzi (gândiți-vă: o tee cu gât de echipaj în formă de dungi, cu mâneci de cravată sau o rochie de tricou cu aruncătoare pe toc) - practic nimic pentru a completa marca artful-sexy-rece estetic. FeminineClub.com Alegeți: Tee de mâneci Madewell Striped ($ 50)

12. Amour Vert: O rochie tricou dungi nu poate face nici un rău, mai ales atunci când este făcut din bumbac organic 100%. Faceți cunoștință cu Amour Vert, "iubire verde" în limba franceză, destinația dvs. pentru dungi durabile și elegante pe care le veți atinge pentru fiecare. Singur. Zi. FeminineClub.com Pick: Rochie Amour Vert Blake cu mâneca scurtă (98 dolari)

Unde scrii cele mai bune piese de teatru de vară cu dungi? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.