12 Celebrități pe care nu le veți crede Doar în această săptămână Instagram

12 Celebrități pe care nu le veți crede Doar în această săptămână Instagram

Draw My Life | Tyler Oakley (Martie 2019).

Anonim

Social media și celebrități merg împreună ca Kanye și controverse. Fie că îl folosesc pentru a primi un mesaj la Calvin Harris, pentru a-și face propria muzică ca și Kate Hudson sau chiar pentru ceva atât de interesant ca un dezvalor de gen pentru copii (vă uităm la tine, Kevin și Danielle Jonas!), nu puteți nega puterea unui cont de profil înalt.

30 iunie este Ziua Națională Socială de Media - o zi pentru a reflecta asupra modului în care platformele noastre fav au schimbat toată viața noastră pentru mai bine sau mai rău. Așadar, astăzi, sărbătorim, uitându-ne la 12 celebrități pe care le-am salutat la unul dintre cele mai puternice site-uri de socializare din domeniul social: Instagram. Verificați cine a intrat definitiv în secolul 21 și a ajuns cu orele de mai jos!

1. Kevin Spacey: În ceea ce a fost probabil o mișcare pentru a promova sezonul patru din House of Cards, actorul American Beauty a biruit în cele din urmă glonțul și a cedat puterile Instagram care sunt. Folosind Casa Albă ca fundal ("Chiar mi-ar plăcea să iau un egoie în afara casei mele din când în când", a glumit el), vom merge mai departe și vom spune că a făcut bine! (Fotografie prin Ian Gavan / Getty)

2. Kristen Bell: Ca o jumătate din ceea ce este mai mult sau mai puțin cel mai dragut cuplu vreodată, Kristen Bell nu a dezamăgit cu primul ei gram, cu toată cutența pe care ați putea vreodată să o sperați, cu o lovitură dulce și drăgălașă a lui Dax. (Fotografie prin Vlasic Slavic / Getty)

3. Dakota Fanning: Dakota Fanning a făcut intrarea ei în lumea Insta cu dublu impact când a ales 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, să meargă pe scena. "Mă gândesc să mă alătur timpului pentru Instagram", a scris ea despre post (o fotografie sexy cu părul lateral într-un LBD). "Nu mi-am putut imagina o zi mai perfectă decât ziua de naștere internațională. Să mergem doamnelor. "Să mergem, într-adevăr, Dakota! (Fotografie prin Matt Winkelmeyer / Getty)

4. Kirsten Dunst: Kiki s-a alăturat lui Instagram doar în luna martie și, deja, actrița noastră favorită Aduceți-o pe funcționează ca un veterinar condus, postând #Childday și #fbf fotografii grosolane - ați văzut această aruncare epică a ei și un interviu cu o epocă a vampirilor Brad Pitt? (Fotografie prin Jamie McCarthy / Getty)

5. Papa Francisc: Papa a demonstrat că cineva - pe care oricine altcineva - îl are pe Instagram când sa alăturat site-ului într-o mișcare de istorie în martie. De când a postat prima sa lovitură (unul din ele îngenunchează în rugăciune cu titlul "Rugați-mă pentru mine" în nouă limbi), papa a fost destul de activ în noul său cont - el a primit deja 107 posturi în numele său din timpul presei! (Fotografie prin Matt Rouke-Pool / Getty)

6. Halle Berry: Halle Berry nu numai că ne-a dat părul și golurile de vacanță cu primul ei post Insta, dar a continuat să folosească site-ul social media pentru a-și începe propriul hashtag de club de cărți.Folosind #HBBooksfrombed, Halle își împărtășește curenții - de unde altundeva? - patul ei și îi încurajează pe colegii de carte să facă același lucru. (Fotografie prin Angela Weiss)

7. Mary-Kate + Ashley Olsen: Bine, bine, Mary-Kate și Ashley nu au de fapt un cont Instagram (" oamenii au acea accesibilitate, așa că s-ar împotrivi tot ceea ce am făcut în viața noastră să nu fie în public ", a explicat duo-ul misterios), dar gemenii au cedat destul de mult în acest an pentru a prelua contul Sephora pentru o zi și post-ul lor primul (gasp!) selfie. (Evident că l-au bătut). (Fotografie prin Larry Busacca / Getty)

8. Gloria Steinem: În favoarea noastră, faimosul feminist a șocat pantalonii când ne-a făcut de neconceput și am ajuns la social media la vârsta înțeleaptă de 82 de ani. Poate că a fost la îndemnul de fan faimos (și Instagram pro) Emma Watson? (Fotografie prin Craig Barritt / Getty)

9. Kate Beckinsale: La fel ca Kevin Spacey, Kate a intrat probabil în gram într-un efort de a promova ultimul său proiect, Dragoste și prietenie, dar băiat, suntem siguri că a făcut-o: Între fotografia de familie hilară pe care a recreat-o ei ex și această uimitoare pisică selfie, suntem ofensați oficial. (Fotografie prin Matt Winkelmeyer / Getty)

10. Taylor Lautner: Taylor Lautner tocmai a câștigat premiul pentru primul post Instagram cel mai bun când a înrolat ajutorul lui Adam Sandler și David Spade (deși nu fără un pic de, coaxing creativ) pentru a juca într-unul din site-urile noi Videoclipuri de 60 de secunde. (Fotografie prin Alberto E. Rodriguez / Getty)

11. Isla Fisher: Instagramul lui Isla Fisher este atât de bun, chiar și Kourtney Kardashian a vrut să-l împărtășească cu lumea. Cu o mulțime de legende hilare amestecate cu doar cantitatea potrivită de selfies gratuite, incursiunea lui Isla în social media a fost unul dintre favele noastre de urmat. (Fotografie prin Jeff Spicer / Getty)

12. Shailene Woodley: Ultima noastră întârziere a lui Instagram (hei, mai bine târziu decât niciodată, nu?) Este steaua, Miss Shailene Woodley, care sa alăturat lui Instagram doar puțin peste o lună în urmă. Shailene nu sa deranjat să se joace la rece, scriind hilar: "Voi avea nevoie de ajutor. Există atât de multe setări și butoane și opțiuni! "22 de posturi mai târziu, și nu ar fi nici unul mai înțelept, Shailene: Ești natural. (Fotografie prin Mark Sagliocco / Getty) Care dintre cele mai entuziasmați ale dvs. pentru a putea urma în acest an? Spune-ne peste @feminineclub!

(Fotografie prin Mark Sagliocco / Getty)