12 Rețete de foc pentru curtea ta de vară Soiree

12 Rețete de foc pentru curtea ta de vară Soiree

The Great Gildersleeve: Dancing School / Marjorie's Hotrod Boyfriend / Magazine Salesman (Martie 2019).

Anonim

Summertime înseamnă că temperatura începe să se înalțe și soarele este doar puțin mai lung, făcând activitățile în aer liber mult mai distractive. De la excursii de fetite la zilele de relaxare pe plajă, știi că mori pentru a profita de tot ceea ce vremea caldă are de oferit. Desigur, acest lucru include sărituri pe bandwagon BBQ și aruncarea partidului de start-of-the-summer. V-am acoperit deja cu cele mai bune cocktailuri de ceai rece, dar veți avea nevoie și de câteva rețete delicioase pe care le puteți face pe groapa de foc. Deci, rupeți-vă de peștele tău, scoateți decorul tău de masă și ardeți groapa pentru 12 rețete delicioase, care vă vor face să vă adunați la următoarea curte din spate.

1. Skewers la grătar la grătar: tort de capsuni cu o răsucire? Da, te rog! Aruncați acești copii peste foc pentru un tratament cald și super dulce. (prin Betsylife)

2. Campfire Cinnamon Rolls: Pas înapoi, s'mores - aceste mușcături lipicioase preiau. Tot ce ai nevoie sunt coji de cristal, scorțișoară și zahăr pentru a crea aceste snacks-uri delicioase care pot lucra pentru micul dejun sau desert. (prin Almost Supermom)

3. Cornbread Chili: Căutați o masă ușoară care vă poate alimenta pe toți oaspeții dvs.? Luați o oală mare și câteva ingrediente pentru a obține gătit pe acest fel de mâncare dulce și picant. (via sincer Yum)

4. Brânză Mac: "Cine nu iubește macaroanele și brânza? Bateți această rețetă dulce-drăguț și aruncați-o pe foc pentru o masă plină de bunătate brună. (prin intermediul lui Lauren's Latest)

5. Hawaiian Chicken Kabobs: Amestecarea cimbru cu dulce nu a gustat niciodată atât de bine. Faceți aceste kabobs tropicale care cu siguranță vă vor simți vibrațiile insulei. (prin Cooking Classy)

6. Câini Crescent: Câinii calzi sunt un tratament clasic de vară, dar după ce ați degustat acest lucru, nu veți mai dori vreodată un bun plictisitor. Înfășurați câinele într-o rolă semicirculară pentru un fel de mâncare crocantă și sărată, pe care doriți să o faceți toată vara. (prin Lingură)

7. Mexican Street Corn: Aveți nevoie de un fel de mâncare pentru grătarul dvs. din curtea din spate? Este nevoie doar de câteva ingrediente pentru a face acest lucru apetisant twist pe porumb tradiționale pe știulete. (prin campania de economisire a banilor)

8. Meatball Sub pe un Stick: Când vă gândiți la vara mănâncă, de obicei, nu vă gândiți la carne de vită - până acum. Aceste snacks-uri foarte simple, fără mizerie, fac ca un aperitiv minunat sau o masă rapidă și ușoară. (prin cookie-uri și cupe)

9. 3-Ingredient Blackberry Campfire Cobbler: Vorbeste despre un desert care va face apa din gura. Acest gooey și decadent go-to dulce este un must-add pentru meniul dvs. de vară. (prin doar 2 surori)

10. Campfire Cones: Este timpul să vă luați la revedere la prăjirea marshmallows și salut la aceste noi fave groapă foc. Acest tratament este vorba despre DIYing, deci creați-vă creativitatea cu combinele dvs. pentru a crea conul perfect adaptat gusturilor dvs. (via Feminine Club)

11. Pizza Nachos: Pizza și nachos într-un fel de mâncare? Oh copil. Combinați-vă cele două alimente de confort preferate în acest fel de mâncare deschisă, care va satisface poftele tuturor celor petrecuți la petrecere. (prin Gătitul cu Janica)

12. Campfire Eclairs: Vasele de foc pot fi plăcute și din punct de vedere estetic. Ridicați un pachet de rulouri semiprețioase, budincă, glazură de ciocolată și frișcă și veți avea un fel de mâncare care este aproape prea dulce pentru a mânca. (prin această bunică este distracție)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei rețetă ușoară și delicioasă.