13 Retete de supa pentru a te incalzi din interior

13 Retete de supa pentru a te incalzi din interior

Reteta - Supa de pui cu galuste | Bucataras TV (Iulie 2019).

Anonim

Când căderăm în cele din urmă, alimentele reprezintă prima noastră linie de apărare împotriva frigului. Frunzele de bucătărie lentă lentă, supele picante și pâinea de casă vă pot încălzi din interior, dar câteodată vă simțiți prost ca o cană sau un castron de supă. Consumați-l singură pentru un pick-me-up ambalat în nutrienți sau utilizați-l ca bază pentru mâncărurile dvs. preferate pentru mâncare confortabilă. Aceste 13 rețete vă vor asigura că aveți ceva confortabil pentru a vă îndepărta de frig după tot sezonul.

1. Gut Vindecarea de legume: Aromatice cum ar fi ghimbirul, usturoiul și ardeii iuți fac acest bujor parfumat atât de aromat. (prin intermediul Livingflower Kitchen)

2. Carne de porc în stil asiatic: Coastele de rezervă fac o bază de bază pentru supă. Apoi, puteți modifica aroma prin adăugarea condimentelor și a condimentelor preferate. (prin bucătăria Steamy)

3. Homemade Ham Stock: Nu există destule persoane care să înțeleagă că un ouă de șuncă rămasă este bună pentru mult mai mult decât aroma unui vas de fasole. Puteți utiliza unul pentru a face acest stoc bogat, redolent de morcovi, telina, și de carne de porc. (prin The Cookie Writer)

4. Fish Stock: Salvați aceste oase de pește data viitoare când aveți o cină de fructe de mare. Simmer-le încet pentru a crea o aromă de preparare care este minunată pe cont propriu, cu fidea, sau folosită ca fundație pentru un bisque cremos sau o pâine. (via The Mom)

5. Tonkotsu Ramen Broth: Un bulion tonkatsu gros, bogat și complet plin de suspensie este surprinzător de simplu de realizat. Cheia este timpul - veți dori să păstrați ingredientele la o temperatură de fierbere timp de cel puțin 12 ore pentru a extrage toate lucrurile bune. (prin Glebe Kitchen)

6. Bogat Turcia Stoc: Pentru cel mai bun stoc de curcan, frigeti totul inainte sa-l fierbeti, de la oasele de curcan la legume. Voi veniți cu arome mai profunde și mai savuroase decât dacă ați arunca totul în potul brut. (prin dezvoltarea unei vieți bune)

7. Slow Cooker Pui Stoc: Alegeți un proiect de gătit hands-off cu această rețetă lentă de pui de gătit. Doar adăugați ingredientele în oală și plecați câteva ore până când casa începe să miroase delicios. (prin intermediul unei coacere curată)

8. Dulciuri Dashi cu infuzie rece: Nu vă simțiți că păstrați o sobă fierbinte de lichid cu bule pe sobă toată ziua? Încercați acest băutură dashi rece rece în loc. (prin intermediul Morsels of Paradise)

9. Lobster Stoc: Dacă scoți afară lobsterul (iartă-l), nu vrei să lăsați niciunul din ele să se piardă. Utilizați resturile pentru a crea un bulion bogat pe care veți dori să o ladă în gură. (via Mama Ía)

10. Curățătoare lentă pentru gătit: Butelia de carne de vită poate fi consumată ca atare sau folosită pentru a prepara fripturi, sosuri și sosuri. Aduceți-o în aragazul lent, apoi înghețați-l pentru a efectua apeluri. (prin Lemon Blossoms)

11. Băutură de struguri de miere instant: Destinată pentru sortare, acest amestec se face în vasul dvs. instant.Aragazul sub presiune coaxiază fiecare ultimă bucată de gust din legumele dvs., pentru un stoc de carne mai aromat decât probabil vă obișnuiți. (prin intermediul My Life Cookbook)

12. Băutură lentă Bomboană de lămâie de ghimbir: Mai bine decât ceaiul, schimbați țesutul obișnuit pentru acest amestec aromat. Ghimbirul, lămâia, piperul și cimbrul adaugă o aromă plină de răceală acestui lichid lichid liniștitor. (prin Boulder Locavore)

13. Ciupercă de ciuperci vegetariene: Când doriți să adăugați un pumn puternic de umami la mesele fără carne, nu căutați decât ciupercile. Împreună cu resturile vegetale salvate (păstrați-le în congelator și faceți inventar atunci când aveți suficient de bine salvate), fac acest bulion bogat și delicios. (via The Grateful Grazer)

Pentru mai multe idei confortabile, confortabile, urmați-ne pe Pinterest.