13 Idei moderne + colorate DIY Idei pentru decorarea pridvorului dvs. Aceste stele și dungi nu au arătat niciodată așa de bine acest 4 iulie

13 Idei moderne + colorate DIY Idei pentru decorarea pridvorului dvs. Aceste stele și dungi nu au arătat niciodată așa de bine acest 4 iulie

COAFURI SIMPLE PENTRU SCOALA (Martie 2019).

Anonim

Veranda casei tale este prima setare de impresii și dispoziții pentru casa ta. este V cu privire la Ziua Independenței. Pentru ca unchiul Sam să fie mândru, veți dori să aduceți niște vibrații serioase de sărbătoare din Fourth of July, fără să vă considerați prea kitsch. Credeți-vă sau nu, cu câteva decorațiuni răcoritoare și pline de culoare, veți putea să repetați ol 'roșu, alb și albastru și să aveți țipătul tău "Murica! "Pentru al patrulea. Aceste modalități creative de a vă perfecționa veranda dvs. de mai jos includ ombre mason jar titularii lumânare, bannere stralucitoare metalice bârnă și multe altele. Decorarea fericită!

1. DIY Glitter Lumanari: Un pic de sclipire merge un drum lung pentru practic orice ambarcațiune. Nu este o excepție atunci când este vorba de a face aceste lumânări DIY. Treceți-vă de jocul de decorare a ghețarului dvs. * cu aceste lumânări strălucitoare moderne pe care le puteți bate în cel mai scurt timp. (prin intermediul unei dovleci și a unei prințese)

2. DIY Coroana de vară: Această coroană de vară de brici are totul. "Toate" înseamnă culori strălucitoare, bomboane, florale și chiar detalii metalice. Dacă există o singură coroană, ar trebui să stânci pe ușa din față toată vara, asta-i tot. (via viața lui Kailo Chic)

3. DIY bannere foarfeca Bunting: Molid sus veranda dvs. cu bannere bine ol 'bunting pentru o răsucire atemporală pe patriotism. O mică folie în aceste esențe moderne, strălucitoare și strălucitoare, este exact ceea ce are nevoie de verandă în acest Fourth of July. (prin dragostea Damascului)

4. DIY Ombre Mason Jar Candle Holders: Setați starea de spirit în stil cu aceste ombre mason jar lumânare titularii. Pentru a finaliza aspectul banner-ului cu stea, creați borcane de ombre cu dungi roșii, stele albastre și o culoare albă sau solidă. Tot ce este necesar pentru a face aceste minunate suporturi de lumânări este vopseaua cu pulverizare, banda de mascare și autocolante de stea. (via Feminine Club)

5. DIY Pom Pom Flag Pernă: Această pernă confortabilă pom pom oferă siguranță pentru a face o drăguț plus față de scaunul tău. Pentru o finisare mai precisă, scoateți modelul pe care doriți cu un creion (spre deosebire de ochelarii) înainte de a lipi pomul. (prin The Craft Patch)

6. Fiare de hârtie de hârtie de hârtie: transformați veranda într-un ecran captivant, cu fanii minunați făcuți din hârtie roșie, albă și albastră. Pentru a lua acest DIY la nivelul următor, experimentați prin combinarea a doi fani pentru a crea un medalion de hârtie absorbantă. (prin Martha Stewart)

7. DIY Medallions patriotice: Îmbogăiți-vă partea din spate a scaunului dvs. de verandă cu acest medalion DIY cu ochi-prindere. Puteți chiar să atârnați pe ușa din față ca o coroană patriotică rapidă și simplă. (prin A Owl)

8. DIY roșu, alb + albastru Vaze și Lanterns: Upcycle vechile cutii de vopsea cu câteva cutii de spray vopsea. Alegeți dintre trei dintre aceste modele unice sau încercați-le pe toate. Un gradient patriotic, un set de dungi și o stea perforată pe o cutie roșie vopsită vă va păstra senzația de completare.(via Lowes)

9. Stelele și Stripurile de la Styles Pennant: Fanii sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta dragostea pentru o anumită echipă. În acest caz, este echipa SUA (woo hoo!) ​​Țineți-i așa cum este, strângeți-i pe o ghirlandă sau fixați-i pe bastoane - posibilitățile sunt nesfârșite! (prin intermediul produselor corecte)

10. DIY American Flag Weaving: Este timpul să vă faceți abilitățile de țesut pe acest DIY. Nu vă faceți griji - odată ce ați atârna de ea, este mai ușor de făcut decât pare. Ca orice proiect de țesut, acest lucru ar putea dura ceva timp, așa că începeți-l în cel mai scurt timp, pentru ca acesta să fie pregătit pentru pridvorul tău până pe 4. (prin The House That Lars Built)

11. DIY Fourth of July Ombre cununa: Nu există nici o confuzie această coroană cârpă ca shabby cu designul său super chic ombre. Pentru a cuceri într-adevăr aspectul modern, rămâi la o coroană de stil mai subțire. (prin Tell Love and Party)

12. DIY Pineapple Sparkler Centerpieces: Nu ești niciodată prea bătrân pentru scântei! Întoarceți capsula de partid din 4 iulie într-un afișaj decorativ, folosind ananas și vopsea cu pulverizare. Odată ce fructele vopsite sunt uscate, lipiți mânerul scântei în fructul moale și luminați-le la amurg! (prin Freutcake)

13. DIY Mini Fireworks Pom Pom Mobile: Creați acest Pom Pom Mobile inspirat de focuri de artificii, folosind niște mașini de curățare a țevilor metalice, șnururi clare din nailon și cercuri metalice. Dacă sunteți îngrijorat de prognoza care solicită zile vântoase, rămâneți la un halo simplu făcut din pom poms sau aduceți telefonul mobil în interior. (prin The Merrythought)

Cum intenționați să vă decorați veranda pentru Ziua Independenței? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de decor unic și inspo!