13 Perechi de diapozitive perfecte pentru piscine și pentru alte fețe

13 Perechi de diapozitive perfecte pentru piscine și pentru alte fețe

World War II Snipers (Martie 2019).

Anonim

Vara este în plină desfășurare, oameni, și este vorba de păstrarea ei chic de la plajă la stradă. Doar în cazul în care nu ați primit memo-ul: Diapozitivele de piscină au revenire oficială. Și nu, nu se limitează la shenanigani de la piscină și la aventuri glamping. Între activitățile de weekend-uri și întâlnirile pentru băuturi, o pereche de diapozitive (sau două) jucăușă este mai mult decât merituoasă pentru un loc din lista dvs. de esențiale de stil de vară. Imprastiate in imprimeuri tropicale sau fraze de sassy, ​​li se garanteaza ca vor da un pumn serios fiecarui #OOTD si vor lovi rochiile preferate de vara pe teritoriul urmator. Ce mai astepti? Folosește în zilele de câine de vară, cu aceste 13 diapozitive de piscină, care te vor face să te gândești de două ori înainte de a arunca pe aceleași jeleuri.

1. Kate Spade New York Izela Slide Sandal ($ 110): Fling de vară? Puh-lease. Aceste diapozitive aprobate de blogger vor deveni principalele tale stricaciuni pe masura ce incepeti sa le stilizati alaturi de plaja de acoperire-up, LWDs si usor de blandeti. TBH, nu te vor face niciodată rău.

2. WhiteBrand Black Beach Vă rugăm să glisați sandale plat (29 dolari): Nu credeți că ați putea rock tobogane sportive dincolo de piscină? Plaja, te rog. Continuați să canalizați rockstar-ul dvs. interior cu un bodysuit veniți aici și denim culottes pentru un look-doar-trezit-ca-acest aspect.

3. Kat Maconie Fifi albastru și roșu Gem Slider Sandale plat (210 dolari): Nimic de purtat? Nu este un lucru - cel puțin nu când aceste diapoziții de partid sunt în ecuație. Atunci când flip-flop-urile de pe platformă îți citesc, aceste diapozitive cu culori încadrate vor da tinuta tau.

4. Topshop HAVEN Sliders pentru biliard ($ 26): Strike up un convo cu zdrobirea de vara, permițându-vă încălțămintei elegant să faceți tot ce vorbește. Aceste diapozitive ghirlin roz nu sunt doar definiția casual-cool (doar pereche-le cu denim cutoffs), dar ele sunt destul de confortabile pentru a purta în jurul valorii de ceas - bye-bye, blistere.

5. SixtySeven Ariel Slides ($ 49): Aspire să faci mai puțin în această vară, îmbrățișând o estetică minimalistă care te va pregăti pentru un week-end stabilit în Montauk. Cuplați aceste diapozitive raționalizate cu o minge de tenis albă și un capac de baseball împrumutat de la băieți pentru un aspect care strică pe și în afara terenurilor.

6. Ceremonia de deschidere Jourdena din piele Criss-Cross Diapozitive de biliard ($ 195): Designul bun vorbeste de volum, mai ales cand vine vorba de lovirea trotuarului in stil a la aceste diapozitive marina si virgine dungi featuring criss cross-straps. Pentru o întâlnire casuală de vineri, care face parte din timpul petrecut la petrecere, parte profesh, împerecheați acești băieți răi cu o rochie raționalizată și o geantă structurată. HR nu are nimic pe tine!

7. Beek Blackbird Slides (300 dolari): Pregătește-te să ridice pașii (și complimentele) cu aceste piele versatile de piele care au fost indigo-vopsite la perfecțiune.Atunci când sunt decorate cu pantaloni scurți sau cu talie scurtă, veți fi mai mult decât pregătiți să luați o mulțime de vară RSVPs (gândiți-vă: nupțiale pe plajă și concerte în aer liber).

8. Fila Pool Slide ($ 35): Fit fetele se vor întâlni la aceste diapozitive de piscină Fila, care merită cred că stradă majoră, indiferent dacă sportați un vestimentar aprins sau o rochie tricou dungi. Între lecțiile de surf pe plajă și după-amiaza se plimbă de-a lungul pistei de promenadă, nu ne putem gândi la o pereche de sandale mai rezistente pentru a vă împacheta în geanta de plajă.

9. Marc Jacobs Cooper Slide Sport ($ 125): Apelarea tuturor fetelor de moda! Înainte de a declara diapozitivele de cauciuc un sartorial nu-nu, trebuie să încercați această pereche luxo pe dimensiunea. Față de strălucire, tălpile roșii izbitoare vor adăuga o importanță majoră la pasul tău și îți dau o scuză să te îmbraci mai des.

10. Birkenstock Papillio Metallic Charlize Slide (125 $): Ne pare rău (nu îmi pare rău), dar acești Birkali metalici sunt pe punctul de a vă pune rușinea pe sandalele uimitor-chic Teva. Datorită design-ului elegant și tălpii extra cushy, există o șansă bună că nu veți dori niciodată să le scoateți.

11. WhiteBrand Stars & Stripes Slider Flat Sandals ($ 29): Fapt: Nu este o bascheta din tematica a patra a lunii iulie pana cand vei avea o pereche de diapozitive patriotice in standby. Adorate cu stele și dungi, acești pasi de mână deschisă vor completa îmbrăcămintea dvs. RWB cu un nod în stil nautic.

12. Tropical Sliders by Slydes ($ 35): Începeți canalizarea acelor jungle vibe STAT cu aceste diapozitive inspirat de pădurile tropicale, care au fost făcute pentru o petrecere în paradis. Ușor ca și alunecare, pot fi îmbinate cu un sutien sport și jambiere de înaltă performanță pentru uniforma finală în afara serviciului.

13. VFILES White Whatever Slides ($ 65): Cue vara vibrează cu aceste diapozitive slogan care necesită atenție (și respect). Nimeni nu vă spune să vă îmbrăcați: rupeți toate regulile prin asocierea lor cu un vârf aruncat peste umăr și trăgând pantaloni de flare pentru un aspect aprobat de Om Repeller.

Vom fi tobogane sportive în această vară? Urmați-ne pe Pinterest pentru un stil mai colorat!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.