13 Notebook-uri aprobate de vară pentru a umple cu toate ideile dvs. minunate

13 Notebook-uri aprobate de vară pentru a umple cu toate ideile dvs. minunate

Golda Meir Interview: Fourth Prime Minister of Israel (Martie 2019).

Anonim

Dacă planurile de vară implică înmulțirea globală sau răcirea cu echipa dvs. acasă, câteva aventuri de vară sunt date. Dar cum ar trebui să ne păstrăm prețioasele amintiri de vară? Sigur, am putea posta întotdeauna un pro-Instagram și să-i adunăm cum ar fi globurile de zăpadă. Dar, din moment ce căutăm să ne facem puțin mai puțin dependenți de tehnologie - chiar am încercat să renunțăm la social media timp de o săptămână - scriem toate amintirile noastre de vară dulci într-un jurnal de modă. Aici sunt topurile noastre de top pentru a umple cu aventuri însorite.

1. Rifle Paper Co Ment Floral Smyth Cusut Jurnal (15 dolari): Ferește-te, entuziaști florali: Acest notebook pictat manual de la echipa de vis de la Rifle Paper Co. ne dă vibrații de vară. În plus, liniile și accentele sale metalice de aur nu sunt prea ciudate.

2. Notebook-uri de bumbac și in-vară (5 $): Pentru aventurile de vară care vă duc pe drum, aceste notebook-uri de dimensiuni mici și minuscule sunt o opțiune excelentă de economisire a memoriei.

3. Anthropologie Wandering Heart Journal ($ 16): Fabricate din piele vegană, aceste jurnale adorabile sunt ecologice și gata pentru vară.

4. Present and Correct Strike Notebook ($ 8): Minimaliștii și iubitorii de design vor merge nebun pentru acest notebook elegant, din folie detaliată de la Prezent și Corect.

5. Studioul Pretty Pink Pink Flamingo Notebook ($ 13): Uită-te la acest notebook destul de în roz și mințile noastre se transformă instantaneu în vară. Cine nu ar vrea să aibă un cocktail cu un flamingo într-o zi superbă însorită?

6. Papyrus Hooray Astăzi Colored Edge Journal ($ 16): Adu un pic de pozitivitate în lunile transpirați de vară, cu acest jurnal drăguț punctuație-ambalate.

7. Modcloth Alegeți Setul de Notebook Prompt ($ 15): Indiferent dacă creați un roman dintr-o locație tropicală sau pur și simplu detaliind gândurile voastre interioare pe canapea, aceste notebook-uri vesele sunt sigur că vor face ca orice scriitor să meargă sălbatic.

8. Papyrus Ice Cream Party Notebooks ($ 13, set de 3): Eu țip, țipi, toți țipăm pentru notebook-uri de înghețată! Dispunând de opera de artă ilustrată de Rebecca Raney, acest notebook este perfect pentru un foodie de vară.

9. Cărți de Cronicar Artful Note Notebook ($ 15): Bright, abstract și complet unic, acest accesoriu elegant este un must-have pentru vară.

10. R + H Brushstroke Journal (15 $): Dacă urăști notebook-uri care nu stau jos atunci când încerci să îți scrii lucrurile zilnice, verifică acest jurnal de perie care este garantat să rămână pe loc.

11. Rifle Paper Co Travel Essentials Smyth Cusut Jurnal ($ 15): Un club de jazz din Panama, un tee chic cu dungi franceză și o valiză retro pentru a împacheta cu suveniruri? Acest notebook este un vis al lui Wanderlust.

12. C. Lacroix Pink Ombre Notebook ($ 15): Îmbinând un embosament delicat cu o alegere îndrăzneață în culoare, acest notebook conceput în Paris este ceva neobișnuit.

13. Mochi Things Midnight Summer Notebook de buzunar ($ 6): Bright, portabil și oh-așa-drăguț, acest notebook de dimensiuni mici este perfect pentru miniaturi mici.

Care notebook de vară este favoritul tău? Trimiteți-ne cu @feminineclub.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.