De 13 ori Chris Hemsworth și Elsa Pataky au fost cei mai dragi Crăciunul Celeb pe Instagram

De 13 ori Chris Hemsworth și Elsa Pataky au fost cei mai dragi Crăciunul Celeb pe Instagram

Chris Hemsworth On Kissing His Wife in Thor and Losing Role To Liam | Screen Tests | W Magazine (Iulie 2019).

Anonim

Când vine vorba de lumea cuplurilor de celebrități, nu poate exista un indicator mai bun despre cât de mult se iubesc de fapt, decât de cât de drăguți sunt pe Instagram. Bine, bine, copilul nostru, dar nu neagă faptul că vizionările, de exemplu, momentele dulci împărtășite ale lui Chrissy Teigen și ale lui John Legend sau dragostea Channing Tatum și a lui Jenna Dewan Tatum, gooasă și pasională, nu ne-au oferit niște #RelationshipGoals majore.

Un cuplu mega-faimos care nu are suficientă atenție pentru adorabilitatea de zi cu zi este Chris Hemsworth și Elsa Pataky. În timp ce sunt combinați, aceștia au un număr total de aproape șapte milioane de adepți ai Instagramului, IDA (afișe de afecțiune pe Internet) este relativ neobservată într-o lume mai vizibilă, cum ar fi fratele lui Liam Li și cei ai lui - ei? -aren't-ei? logodnicul Miley. Iată câteva dintre cele mai adorabile momente ale lor împreună.

1. Cu siguranță nu se iau prea în serios. Când a sărbătorit luna de naștere a lui Elsa luna trecută, Chris a avut niște cuvinte super-dulci pentru soția sa. "La mulți ani, cea mai bună soție a lumii, cea mai mare mamă și toată lumea uimitoare! "A scris el, înainte de a adăuga:" Vă mulțumim pentru că m-ai lăsat să-i ajut să explodeze lumânările. "Fie ca abordarea lor plină de bucurie să ne inspire pe toți.

2. Elsa a spus că a fost cea mai bună zi de naștere vreodată, BTW, înainte de glumă că în această lovitură nu știa "dacă @ chrishemsworth încearcă să mă prindă sau să mă împingă din avion aici, dar amuzant oricum! "Fiecare zi este o zi distractivă cu aceste două.

3. Și din nou: GOOFINESS. Dragoste.

4. Elsa se gîndește în totalitate că nu poate să ia acest copil peste tot. Și cu siguranță îi iubește fiecare minut.

5. Uneori pot fi profesioniști. Dar chiar și atunci, dragostea este puternică. Uită-te la limbajul trupului!

6. Perechea a luat timp să se trezească până în luna aprilie a festivalului masiv de muzică Australia Splendor împreună cu The Strokes, Courtney Barnett, 1975 și mai mult. Se pare că iubesc lovind spectacolele live împreună.

7. Aici, au pus, de asemenea, în fața Copiilor războiului rece la Byron Bluesfest. Excursii împreună? Ei le numesc #partnersnight. * Dies *

8. Doar aspectul iubirii adevărate captează momente atât de atrăgătoare precum acestea și le are semnificația. Aici Elsa a înjosit că Chris "flirta cu localnicii la # jurassicworldexhibition! „

9. Serios. SERIOS.

10. A trăi în Australia, dar lucrăm în mare parte din America înseamnă o mulțime de zboruri lungi. Nici o problemă pentru Chris, Elsa și cei trei copii ai lor când poți să te apuci de brațele tatei!

11. "Împreună totul este mai bun! Elsa ia scos în cap pe aceasta și inimile noastre au plâns.

12. Un mare "awwww" pentru asta.

13. "A se bucura de viata. Cel mai bun. "Imagine perfectă.

Aveți un cuplu de fame celeb sau o familie pe Instagram?Lăsați-ne să știm peste @feminineclub.

(fotografie recomandată prin @chrishemsworth)