Cel mai bun mod de viață pentru copii

Cel mai bun mod de viață pentru copii

Desenele Animate Nu Sunt Pentru Copii (Iulie 2019).

Anonim

A sosit timpul. Vara este înfășurată, toamna de modă îți aglomerează feedurile din Pinterest și mulți bobocani din colegiu se stabilesc în prima cameră de cămin. Deci, care este cea mai importantă esențială pentru fiecare învățătură în care este nevoie în mod disperat? Un rucsac elegant, plin de * toate * elementele esențiale de trend, desigur! De la notebook-uri inspirate de vară la autocolante amuzante și câteva necesități tehnice, cadouri de mai jos au un pic de ceva pentru toată lumea. Alegeți câteva pentru tine sau trimiteți un pachet de îngrijire dulce pentru a face această tranziție înapoi la școală mult mai ușor. Gifting fericit!

1. Rucsacul Typo Harvard în triunghiurile Aqua (20 de dolari, la vânzare): Indiferent de ce consumabile școlare aveți, este vorba despre rucsacul acela. Această frumusețe geometrică va păstra tot ce este conținut în modul cel mai cutest posibil.

2. Jurnalul Buffalo de la Typo A6 în Gold Fleck ($ 10): Un pic de aur nu a rănit niciodată pe nimeni. Cazul în acest punct: acest notebook minunat și aurit. Tote-l de-a lungul timpului pentru a-ți scrie toate ideile și notele tale creative.

3. Typo Pencil Me În 6 pachete în Aqua + Gold ($ 5): Cu expresii motivante precum "Nu lăsați pe nimeni să vă sculpteze" și "Sălbatic la inimă", acest set de creioane vă va pregăti să vă ocupați de luarea notițelor ca sef.

4. Cutie tipică pentru canvas mari în triunghiuri tropicale ($ 9, $ 15 pentru două): Înapoi la școală este, practic, sfârșitul tuturor lucrurilor de vară. În loc să vă supărați, ridicați un notebook care vă va aminti de toate aventurile de vară.

5. Cutie de creion Typo Archer în alergare târziu ($ 10): O cunoaștem cu toții. Prietenul acela care e târziu la modă pentru totul. Îmbrățișează-i întârzierea cu un caz creion drăguț și obraznic ca acesta.

6. Sticla Typo Chugger bea în Confetti Spot ($ 10): Tot ce studiază și lectură participă poate fi o mulțime de muncă. Asigurați-vă că rămâneți hidratat în stil cu acest sapper de aur modern.

7. Căștile Typo Wanderer din marmură albă (25 $): unele căști elegante sunt exact ceea ce trebuie să vă aduceți ansamblul la nivelul următor. Îmbrățișează * toate * tendințele cu această combinație de marmură și de aur.

8. Pachetul Typo Patch It Sticker în Rad + Awesome ($ 10): Cine spune că nu mai putem să ne autocolantă notebook-urile și accesoriile? Aceste autocolante asemănătoare cu patch-uri sunt flacăra perfectă pentru a adăuga un pic de pipă la rutina zilnică.

9. Introduceți stilourile de scris Typo 6 în Aqua Speckled ($ 10): Nu puteți avea prea multe stilouri. Ridicați acest pachet de șase pachete și puneți-le în noul caz creion de creion nou, pentru un arsenal de scriere și artă.

10. Încărcarea de tip Chip pe Coral (20 de dolari): Gândiți-vă la toate locurile pe care le veți duce cu acest încărcător capricios al dispozitivului mobil. Alegeți câteva pentru prietenii dvs. pentru a păstra legătura cu reg.

11. Pack Typo Novelty Eraser în pepene verde + gogoși ($ 4): Eraser adorabil, trendy FTW. Aceste bunuri școlare dulci vă vor face cu adevărat încântați să faceți note.

12. Traduceți în … Typo rulează conducătorul școlii în negru + natural ($ 2): Veți conduce cu siguranță școala cu acest conducător îndrăzneț. Va fi doar un lucru pe care să-l eliminați pentru toate desenele sau necesitățile de măsurare.

13. Typo Write Pairs 6 Pack in Color + Stripe ($ 10): De ce nu adaugati un pic de blocare a culorii si actiune de banda in cazul creionului? Pentru 2 dolari per stilou, câteva pachete de aceste pietre colorate vă pot purta prin multe cursuri și sesiuni de studiu târziu-noapte.

Îți iubești aceste esențiale de la Typo? Du-te la magazinul lor online pentru mai multe bunuri și apoi verificați Pinterestul nostru pentru hacks-urile BTS, stilul și dormitorul decor.