14 '90S TV Caracterul oferindu-ne țeluri majore pentru păr

14 '90S TV Caracterul oferindu-ne țeluri majore pentru păr

Revealing the True Donald Trump: A Devastating Indictment of His Business & Life (2016) (Iulie 2019).

Anonim

Dacă tendințele de modă și tendințe ale anilor '90 au făcut inimile să meargă sălbatice, să se pregătească. În acel moment, copiii de la micul ecran legit au condus covorul roșu cu frumusețea lor OTT perf și părul stand-out. De la Donna Martin la Kelly Kapowski, fanii noștri de televiziune ne-au dat o săptămână după săptămână. Iată 14 personaje TV epice care au făcut părul epocii revenirii legendelor.

1. Kelly Kapowski de la Salvat de Bell!: În primul rând, să-i dam omagia copilăriei supreme. Ea este: Tiffani Amber Thiessen. Pânza ei voluminoasă și pufoasă, cu bretele laterale, a fost vorba de Bayside High (și a condus Zach Morris sălbatic). (Fotografie prin Gary Null / Getty)

2. Kelly Bundy de la Căsătorită cu copii: Christina Applegate a transformat capetele ca un adolescent sassy cu un stil de neuitat, făcându-i o icoană în cartea noastră. (Fotografie prin Harry Langdon / Getty)

3. Moesha: Indiferent dacă purta panglici, chifle, sau un stil de jumătate de sus, Brandy Norwood la ucis absolut în fiecare episod. Oh, și că dublu-bun ", ea a crescut frecvent? Asta face o revenire plină. (Fotografie prin CBS / Getty)

4. Donna Martin, Brenda Walsh și Kelly Taylor de la Beverly Hills, 90210: Am urmărit cu credincioșie cele trei zeițe de păr (adică Tori Spelling, Shannon Doherty și Jennie Garth) decupaje, tăieturi și modificări ale culorilor pe parcursul spectacolului. (Fotografie prin Darlene Hammond / Hulton Archive / Getty)

5. Denise Huxtable pe The Cosby Show: Lisa Bonet este un adevarat chameleon de par, datorita unei lovituri de jaw-dropping pe care a debutat-o ​​pe The Cosby Show. (Fotografie prin NBC / NBCU / Getty)

6. Buffy în Buffy the Vampire Slayer: Dacă ai avea în evidență blonde și o tăietură cu lungimea sub umăr, ai probleme cu Sarah Michelle Gellar să le mulțumești. Șireturile ei elegante și laterale s-au uitat la bombe când a lovit fundul vampirului, înainte ca vampirii să se răcească. (Fotografie prin Getty)

7. Monica Gellar, Rachel Green și Phoebe Buffet pe Prieteni: Bine, bine. Nu am putea să uităm niciodată trio-ul prietenilor cu care am crescut cu toții. Indiferent de ale căror încuietori flippy au fost favoare dvs. personale, "Rachel" tunsoare definit în principiu un deceniu. (Fotografie prin NBC / NBCU / Getty)

8. Joey Potter pe Dawson's Creek: Cu mult înainte de TomKat, Katie Holmes a fost ultima fată-alături. Singurul lucru mai memorabil decât romantismul lui Joey și Dawson, a fost felul în care fetița noastră a purtat cu ușurință fire de mână împărțită. (Fotografie prin Getty)

9. Ashley și Hilary Banks pe Prințul proaspăt al Bel-Air: Ca surorile cele mai la modă din anii '90, Tatyana Ali și Karyn Parsons ne-au oferit toate ideile de păr. Indiferent dacă vă aplecați mai mult pe tendințe la modă sau vă place foarte mult și elegant, duoul ne-a ținut mereu de ghicit.(Fotografie prin Gary Null / NBCU / Getty)

10. Topge Lawrence de la Boy Meets World: Danielle Fishel a fost o prințesă totală din anii '90 datorită bretonelor sale curbate și încuietorilor inspirată de Rapunzel. E aproape motivul pentru care am folosit lamaie proaspăt stors pentru momentele de la domiciliu. (Fotografie prin ABC / Getty)

11. DJ Tanner de la Full House: În timp ce suntem în legătură cu chestiile de bang, blondies și părul voluminos, să apreciem părul pre-adolescent al lui Candance Cameron. (Fotografie prin ABC / Getty)

12. Angela Chase de la Viața mea așa-numită: În anii '90, Claire Danes a fost o roșcată cu hibridul elegant de bob-lob pe care toți vroiam să-l copiem. Cue the Manic Panic, pentru că cine nu a vrut să facă roluri emotice, roșii, după ce acest spectacol a debutat? (Fotografie prin Mark Seliger / ABC / Getty) 13. Lois Lane pe Aventurile lui Superman

: Lob-ul profesionist al lui Teri Hatcher a fost - și este - simbolul știrii chic. Totul se referă la stilul răsturnat de vintage, înălțimea subtilă și buclele pentru pășunatul umărului. (Fotografie prin Bob D'Amico / ABC / Getty) 14. Felicity

: Amintiți-vă când Keri Russell a intrat pentru prima oară în scenă cu buclele ei incredibile, în afara ei? Sigur că da. Homegirl a repetat mișcarea de frumusețe naturală o decadă înainte de a intra în masă. (Foto prin Touchstone Pictures / ABC / Getty) Care dintre aceste vedete din anii '90 dă nostalgia părului? Urmăriți-ne pe Pinterest!